Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודים אקדמאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסיקו לחשוב שבבינתחומי כל מה שצריך זה פנקס צ'קים. (אולי לבנים ובנות של.. אבל תתפלא - זה קורה בכל מוסד)

בכל זאת הם מכללה ולכן הדרישות נמוכות יותר מאשר באוניברסיטה. למקצועות כמו חשבונאות יש דרישות סף שהרבה לא עומדים בהם.

אבל כשתגיש קו"ח מהמרכז הבינתחומי לא יזרקו אותם לפח כפי שיעשו לקו"ח מהרבה מכללות אחרות.

לפותח השרשור, אני לא מכיר אנשים ספציפית מכלכלה וחשבונאות, אבל מכיר אנשים שלומדים מנע"ס + חשבונאות ואנשים שלומדים משפטים וחשבונאות, וכולם מאוד מרוצים וסוגרים סטאז'ים צ'יק צ'ק בכל מקום.

פורסם

בא נגיד שבבין תחומי - פנקס צ'קים לא מספיק לקבלה.

יש להם מספיק נרשמים ותנאי קבלה לא כ"כ נמוכים.

(פחות מאוניברסיטה - לא בהרבה כמו שאתה חושב

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממש לא רק פנקס צ'קים!

לכלכלה וחשבונאות צריך ממוצע בגרות של 97 לפחות ופסיכומטרי של 670.

נכון שהדרישות נמוכות מהאוניברסיטאות אבל בטח ובטח לא רק כסף מדבר פה!

פורסם

1. החישוב שלך לגבי עלויות מחיה תלוש מהמציאות. תוסיף עוד איזו אלפיה לחודש.

2. לגבי הבין תחומי - אני למדתי שם מדעי המחשב והפקולטה הייתה מאוד חזקה. יש לי חברים שלמדו שם משפטים, וכמות הנטוורקינג שהם עשו שם (גם בתואר שני במנהע"ס) לא פחות ממדהימה. סטאז'ים ועבודות טובות כולם מצאו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כנ"ל - אני למדתי מדעי מחשב - פקולטה מאוד חזקה.

בנוסף הכרתי חברה ממנהל עסקים שכמות הקשרים והנטוורקינג שהם עשו היתה מטורפת וכולם חצי שנה אחרי בחלוקת תעודות עבדו במקומות שווים ביותר מהקשרים שהם עשו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...