Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בבעלותי סוזוקי סוויפט 1500 סמ"ק שנת 2008

ויש לי בעיה שהמוסך המעפן לא מצליח לפתור לי את התקלה

הבעיה שדוושת הבלם שוקעת בזמן לחיצה גם בעמידה וגם בנסיעה.

מה לא החליפו :

משאבת בלם מרכזית

דיסקיות ק"ד +צלחות

צינורות בלם ק"ד

קליפר אני חושב

ניקוז אוויר מהבלמים

כיוונו את הבלמים האחוריים

כללללל זה והרכב עדיין במוסך !! כי לא פתרו את התקלה

יש למישהו מושג איך לפתור את תקלה או תמליצו לי על מוסך שיכול לפתור את התקלה

תודה מראש על העזרה !

פורסם

משאבת בלם מרכזית שמו חדשה מהניילון או משופצת? ולא ברור למה החליפו צלחות ורפידות? וצינורות בלם? אם הם תקינים הם לא אמורים להוות בעייה לתופעה זו.

פורסם

מדובר על מוסך מורשה סוזוקי ? אם כן,זה כבר שרשור שני השבוע אחרי הסיפור עם הבלנו 98 שכמעט החליפו את כל החלקים שלה

ועדיין התקלה קיימת,מעניין מה קורה במוסכים שלהם ?

כדאי לבדוק,האם חסר נוזל בלמים,ואם לא את מצב מגבר הבלם (בוסטר) אם קיים ברכב.

בכל מקרה,זו מערכת מספיק בטיחותית ואם מוסך מורשה אחד לא הצליח,כדאי לפנות למוסך אחר לקבל חוות דעת נוספת תוך כדי ציון שהוחלפו כבר חלקים מסויימים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מדובר על מוסך מורשה סוזוקי ? אם כן,זה כבר שרשור שני השבוע אחרי הסיפור עם הבלנו 98 שכמעט החליפו את כל החלקים שלה

ועדיין התקלה קיימת,מעניין מה קורה במוסכים שלהם ?

כדאי לבדוק,האם חסר נוזל בלמים,ואם לא את מצב מגבר הבלם (בוסטר) אם קיים ברכב.

בכל מקרה,זו מערכת מספיק בטיחותית ואם מוסך מורשה אחד לא הצליח,כדאי לפנות למוסך אחר לקבל חוות דעת נוספת תוך כדי ציון שהוחלפו כבר חלקים מסויימים.

מומלץ לנטרל את כל הגלגלים ע"י חסימת צינורות גמישים, ואז לאבחן אם המשאבה החדשה תקינה,אם כן, לשחרר צינור צינור ולראות

באיזה גלגל נגרם מהלך יתר של הדוושה. בדרך כלל מתברר שאחד הקליפרים בלוי או שרפידות לא יושבות נכון.

פורסם
מומלץ לנטרל את כל הגלגלים ע"י חסימת צינורות גמישים, ואז לאבחן אם המשאבה החדשה תקינה,אם כן, לשחרר צינור צינור ולראות

באיזה גלגל נגרם מהלך יתר של הדוושה. בדרך כלל מתברר שאחד הקליפרים בלוי או שרפידות לא יושבות נכון.

אני לא מאמין שמשאבה חדשה מהניילון תהיה תקולה ואם החליפו קאליפרים במוסך ואת כל מערכת הבלמים בערך (ובהנחה שמדובר במורשה סוזוקי גם כנראה הרכיבו את הבלמים נכון) מה כבר נשאר ?

זה לא אומר שההצעה שלך לא נכונה /לא טובה אבל אני מנסה להבין את ההיגיון מאחוריה.

הדבר האולי יחיד שלא בדקו זה כמו שכתבתי- החשד שיש דליפה כלשהי דרך מגבר הבלם (בוסטר).

עכשיו כשאני חושב על זה- תלוי גם איזה סוג בלמים יש מאחור- תוף או דיסק -יתכן ואם מדובר בתוף- המוסך לא טרח לפרק ולבדוק היטב האם משהו נתפס/נשבר /תקול שם.

בכל מקרה,בדיקה והתעסקות במערכת בטיחותית כזו אינה מומלצת עצמאית,אלא במוסך מורשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...