Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התופעה הידועה תקפה גם אותי , נפילת הבד מתקרת הרכב ( יצירת אוהל בתוך הרכב ) , ולאחר שראיתי שיש אפשרות

לבצע תיקון לבד , חשבתי לנסות כי אחרי הכל תמיד אפשר ללכת למשהו מקצועי , ויש לי ידיים לבצע עבודה כזאת ...

אבל האם משהו יודע כיצד לפרק את תקרת הרכב ולהוציא אותה ? קחו בחשבון שיש 8 כריות אויר וזהו דגם 3 דלתות האצ'בק 2004.

ואם משהוא מכיר מקום באזור חיפה/ קריות שמוכר בד זהה או דומה לזה שברכב (בד בהיר - בז'), אשמח לדעת,

וכמובן טיפים לעבודה טובה !

פורסם

ללכת לרפד ולתת לו לעשות את העבודה אני מעריך את העלות ב500-600 שח

יש אחד מול לב המפרץ שעשה לי עבודה טובה.

(לפרק גג פנימי במגאן 2 זה סיפור מהתחת ולהרכיב מחדש גם)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חפש הודעות/פרויקטים ישנים בנושא

כעיקרון צריך לפרק את הידיות, מראה, מנורות וכל מה שנראה לך שמחבר את הגג למקום, אחר כך לפתוח קצת את הפלסטיקים שגם תופסים את הגג.

לנקות את הגג זה סיפור מהתחת, ואחר כך להדביק גם סיפור מהתחת, אבל הסיפוק של לעשות לבד (לדעתי) שווה את זה, זאת הבחירה שלך (דרך אגב זה עושה גם המון לכלוך).

אתה תצטרך בד ודבק מגע עמיד בחום, אצל ז'ק ורון בחולון תמצא אותם, באזור חיפה אין לי מושג.

תוצאות הכי טובות תקבל בריסוס הדבק (אני מרחתי אותו ולקח לי המון זמן).

פורסם

קח בחשבון שעם פירוק לא נכון תגרום לנזק בלתי הפיך לחלקי הפלסטיקה שלרובם יש טכניקה כיצד להוציא אותם מהמקום מבלי לשבור את הקליפסים העדינים, ובמידה והקליפס ישבר יש בעיה בלהחזיר את הגג בחזרה כי אותם ידיות משמשות כמעין תופסן משני לגג ומותחים אותו

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כן הבנתי כבר שזה לא רכב שקל לבצע בו DIY , לכן כבר השלמתי עם הגזרה לשלם תיקון לבעל מקצוע אבל

אני באמת רוצה למצוא משהוא עם ידיים טובות שלא יעשה עבודה "ערבית" ....אז שוב חברים, אם משהוא מכיר רפד רכב מקצועי וטוב באיזור חיפה / קריות אשמח להצעות !

• תוכן חדש...