Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרוז היא מכונית טובה יחסית, אבל בשנת 2009 היא שווקה עם מנוע חלש שלא מתאים לה והגיר שלה לא נעים ועצל. זהו שנת הדגם שבה הקרוז הייתה מכונית לא כל כך מומלצת, המנוע סבל מכמה מחלות ילדות ויש כאלה שאומרים שעדיין יש לו בעיות והאמינות מפוקפקת משהו. גם צריכת הדלק די גבוהה ועם מחירי הדלק כיום, זה מאוד מפריע.

חוץ מזה מדובר ברכב נוח, בטיחותי מאוד, מרווח, שקט, מאובזר, שימושי, בעל תא מטען גדול ונוח, איכות החומרים וההרכבה סבירים, הגה קל ומנותק (טוב לנהיגה רגועה בעיר, לא ממש נעים בבין-עירוני) ואחיזת הכביש טובה.

אני לא ממש ממליץ לקנות את הקרוז מ2009. הייתי מנסה לחפש את הדגם "המשופר" בעל 124 כ"ס ותיבת הילוכים טובה וחלקה יותר שהשילוב הזה נותן לרכב להרגיש קצת חי יותר ולצריכת דלק עדיפה. (אם אני לא טועה מדובר בדגם שהגיע לארץ בסוף 2010 שיחד עם השיפור במנוע נוסף גם בקרת שיוט כסטנדרט).

• תוכן חדש...