Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30K

Murr27
שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

צריכה את עצתכם בקניית רכב מיני/ סופר מיני של עד 30K.

הקריטריונים שחשובים לי הם אמינות, חסכון, חלקי חילוף זולים וזריזות (גם מחוץ לעיר!). מעדיפה ידני אם כי עצות עם אוטומט יכולות לבוא בחשבון.

הרכב אמור לשמש לנסיעות קצרות בעיר ומדי פעם מחוץ לעיר אבל ממש חשוב להדגיש שחשוב שלא יהיה עגלה, כן במידה וישנו רכב שחלקי החילוף שלו יקרים, הוא יכול לבוא בחשבון אם יהיה ממש אמין-כלומר בלי ביקורים תדירים במוסך.

חרשתי את יד2 וגם הסתכלתי רבות בפורום אבל לא מצאתי אופציה שתספק את מה שאני מחפשת.

אשמח אם תאירו את עיני מניסיונכם,

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכולה לבדוק יונדאי גטס,גיר רגיל לכן היא לא זוללת דלק אך זריזה עם חלקי חילוף לא יקרים,לעדיף לקנות גירסאות GLI/GLS.

גרנדה פונטו תהיה איטית יותר,אך מאוד חיסכונית לקטגוריה,היא גם מרווחת יחסית,להעדיף מנוע 1.4.

ישנה גם את ה206 אולי יותר יקרה לאחזקה,אך רכב נוח לנסיעה,מנוע 1.4 נחשב לאמין,לגבי בעיות חשמל,לפי מה שאני רואה מבעלים של כאלה רכבים זה לא באמת תקלות אין סוף.

המלצתי על רכבים ידניים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם תקציב טיפה יותר גדול תוכלי למצוא סוזוקי אלטו יד ראשונה מליסינג או מהשכרה. מדובר במכונית מיני מאוד חסכונית בדלק (במיוחד בדגם הידני), אמינה מאוד וזולה ביותר לאחזקה. בתוך העיר היא ממש לא עגלה, נוסעת מצויין. מחוץ מעיר היא בוודאי פחות טובה, אבל אני לא יודע אם מגיע לה התואר המכובד עגלה. את מוזמנת להגיע ולבצע נסיעת מבחן, גם מחוץ לעיר, ולקבוע בעצמך אם הרכב עגלה או לא.

גם יונדאי גטס ידנית זאת אופציה טובה. רוב הידניות הן GLF ולא GLS או GLI. פיאט גרנדה פונטו קשה למצוא בתקציב הזה, אולי מודל 2007 שהיא יד שנייה מליסינג תיכנס בתקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם על התגובות.

יונדאי לא יכול לבוא בחשבון מכיוןן שנסעתי במספר מכוניות שלהם, כולל הגטס והתחושה הייתה כמו נסיעה בפח. גם פיאט פונטו גרנדה אינה זריזה לפי מה שהבנתי (77 כ"ס-מבין הפחות זריזות בקטגוריה בשוק הישראלי) וגם איכות החומרים לא בשמיים. לגבי סוזוקי אלטו, הבנתי שהמנוע שלה חלש יחסית, 1000 אם אני לא טועה- עם מנוע כזה, ספק אם המכונית תהיה זריזה.

חשבתי יותר בכיוון של הסקודה פאביה שאומנם בטיפולים היא לא זולה אבל זריזות יש וגם אמינות כנראה גם.

מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שלמנוי 1.4 יש גירסת 68 כס ו100 ההבדל רציני. לכן חשוב לבדוק ברישיון כמה כס הרכב.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...