Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארספורום בן 10!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב!

ניסיתי לחפש את ההודעה הראשונה של מועדון הדה שבו מלפני עשור... אבל הארכיון נתן לי רק עד 2006.

אני רק זוכר שישר ננעצה ועוררה עניין...

רק לפני עשור עדיין לא היה מקובלים או נפוצים כל כך מפגשי רכב בטח תחת מותג מסויים מאז כל התחום וגם היוזמות התפתחו עד מאד.

מרשים לראות פורום פעיל ותוסס לתקופה כל כך ארוכה.

פורסם

מזל טוב לכולם לרגל העשור הראשון של פעילות פורה באתר,תודה למארגנים ,למנהלי הפורום ולגולשים.

הרווח כולו שלנו, ניתנה לנו הזכות לחלוק ידע ורשמים,לשאול ולענות, להתייעץ ולייעץ,לעזור ולהיעזר,לקנות למכור או למסור.והעיקר גלישה עניינית באתר שהפכה להרגל מהנה אצל רבים מאיתנו חובבי רכבי אספנות וחובבי רכב בכלל.מקום מפגש וירטואלי לאנשים באשר הם.תמשיכו כך.

אריק

פורסם

מזל טוב וצרור ברכות ל CF שפורום רכבי אספנות שבו הפך ל "כיכר המרכזית" של חובבי הרכב הקלאסי.

תודות לפורום "גילו" חובבים רבים את אהבתם לכל מה שישן ונוסע, נולד דור חדש של אספנים והתפתחה תרבות יפה ומהנה של מיפגשים וחברויות אישיות.

נאחל ל CF עוד שנים ארוכות וטובות והמשך שיתוף פעולה מהנה ומועיל !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חברים אמיתיים, לא רק וירטואליים, הכרתי בזכות הפורום הזה.

חן ובני ל המנומס!!! בינהם. 8)

שלום.

אייייי רזלה רזלה מה יהיה איתך?

אני מוכרך לציין שאני מביין הותיקים ביותר בפורום! כי אני היתי מבין הראשונים שהעיפו על נימוסי לשון בשנת 2002 !!!

מאז למדו להכיר את חרצובי לשוני , וחדות השפה, ונימוסי והליכותי!!!

אגב אני מצפה משלומי לארוע מרשים ולהרמת כוסית כמו שחגגנו בשנה הראשונה!!!

מה יש כולה 1/2 מליון אנשים לכוסית יין אחת יקמצן. :lol:

בקיצור וואלה פורום טוב ושיהיו עוד 10 שנים כאלה.

אני ממליץ להפוך את רז לרב הפורום רק צריך זקן ולהיות חרה :shock:

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מצטרף למברכים, אכן אתר מבורך- שאפו לכל אלו המושכים בחוטים מאחורה.

ללא ספק האתר עזר ותרם לי רבות בבעיות שתנקלתי בהם ובעצות, ובזכותו הכרתי גם אנשים.

כל הכבוד לכם, המשיכו כך כל מנהלי הפורום.:-P

פורסם

מזל טוב!!!

אין איזה אירוע יום הולדת מרשים כמו שהיה פעם, כמדומני, בבית ספר מסלולים באשדוד???

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...