Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

יש לי פיג'ו 206, שנת 2001 עם בעיות מזגן!

במוסך אומרים שכנראה הלך המדחס. הבעיה היא שבזמן שהמזגן פועל הוא עובר לאוורור ולאחר כיבוי והדלקת ה-AC הוא חוזר לפעול.

כמו כן נראה לי שהוא עובד חלש, למרות שמילאתי שוב פעם גז כך שאולי יש דליפה. השמשה מבחוץ "מזיעה" מים. האם אתם יודעים מה בדיוק

הבעיה? אולי באמת מדחס ומה המחיר כדי שלא יעבדו עלי במוסך?

שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר מוסך טוב לצבוע את האוטו?

תודה מראש לכל המגיבים ואם יש אז גם מגיבות!

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא נשמע כמו בעיית מדחס.

כאשר אתה מנתק את הAC ומדליק מחדש הקירור חוזר?

אם התשובה היא כן,אזי זה לא נשמע כמו בעיה במדחס אלא משהו חשמלי.

אורן

פורסם
שלום לכל חברי הפורום

יש לי פיג'ו 206, שנת 2001 עם בעיות מזגן!

במוסך אומרים שכנראה הלך המדחס. הבעיה היא שבזמן שהמזגן פועל הוא עובר לאוורור ולאחר כיבוי והדלקת ה-AC הוא חוזר לפעול.

כמו כן נראה לי שהוא עובד חלש, למרות שמילאתי שוב פעם גז כך שאולי יש דליפה. השמשה מבחוץ "מזיעה" מים. האם אתם יודעים מה בדיוק

הבעיה? אולי באמת מדחס ומה המחיר כדי שלא יעבדו עלי במוסך?

שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר מוסך טוב לצבוע את האוטו?

תודה מראש לכל המגיבים ואם יש אז גם מגיבות!

ברכב זה המדחס הוא עם ספיקת משתנה,לפעמים יש תקלה בשסתום של הספיקה משתנה והכן אין מנוס מלהחליף את המדחס וכמובן גם המייבש.

• ספונסר פורום
פורסם

למה להחליף מדחס?

ניתן להחליף רק את השסתום,גם את השסתום המכני,וגם בדגמים מאוחרים יותר את השסתום החשמלי.

בוודאי שאין צורך להחליף מדחס במקרה כזה.

אורן

פורסם

תודה לכולם!

אני אבדוק עם עמוס מזגנים לגבי הבעיה. השם שלו עלה כבר יותר מפעם אחת בפורום באתר הזה ושל פיג'ו.

תודה!

• תוכן חדש...