Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר 166 אלף ק"מ, עד לפני כמה חודשים, מפלס השמן היה קבוע בין טיפול לטיפול ולא זז מילימטר על המדיד. לפני כחודש וחצי בבדיקה שעשיתי שמתי לב שבמדיד המפלס ירד כמעט עד לקו התחתון, הוספתי קצת שמן, בדקתי שהמפלס מגיע כמעט עד לקו העליון במדיד ונסעתי.

 

היום לאחר כ-2200 ק"מ שעברתי מאז בדקתי שוב והשמן קרוב לקו התחתון במדיד, כלומר כל 2000 וקצת קילומטר, נעלמת לי כמות של שמן ששווה לשמן שצריך כדי להעלות את המפלס מהקו התחתון לעליון במדיד.

לא הבחנתי בנזילות או טפטוף שמן מאזור המנוע, לא יוצא עשן (לבן או שחור) כשאני נוסע, לא הבחנתי בשמן בנוזל קירור וגם אין סימני מים כשפותחים את המכסה שממלאים דרכו שמן.

באופן כללי אין שינוי בהתנהגות הרכב או צריכת הדלק והרכב נוסע תקין לחלוטין. אני מהצפון ושוקל חודש הבא לקפוץ למוסך רון לעשות טיפול ועל הדרך לבדוק מה בדיוק הבעייה ולאן נעלם השמן, בנתיים אשמח אם למישהו יש רעיונות או הצעות.

 

תודה.

פורסם

1. להעלות את הרכב על הליפט ולבדוק שאין נזילות כלל- אם יש נזילה לתקן.

2.אם אין נזילה ,שווה לבדוק בהתנעת בוקר את הרכב מעשן עשן לבן אפרפר- יתכן וגומיות השסתומים עייפות-גש לקבל הצעת מחיר וד"א רון הוא בחירה מצויינת (במקרה הזה תרוויח פעמיים :גם טיול למרכז וגם טיפול מבעל מקצוע איכותי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...