Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק נקודה קטנה: לא פספסתי שום רכבת ולא נתקעתי עם שום רכב.

מדובר במכונת נהיגה מדהימה שנהניתי מכל שניה איתה.

אתה לא צריך לשכנע אותי שמדובר ברכב טוב. אני לא קונה פוטנציאלי :lol:

כמו בהרבה דברים טובים, גם במכוניות יש אופנות וטרנדים. גם לנוקיה היו אחלה טלפונים פעם, כאלו שברגע שהכרת את התפריטים שלהם בע"פ יכולת לתפעל אותם בעיניים עצומות בדיוק כמו של סכין מנתחים. אבל היום כולם רוצים אייפון וגלקאסי, ומי שמוכר נוקיה משומשת תקוע.

אז נכון שהקליאו היא אחלה מכונית ואני בטוח שאתה לא סובל, אבל כמו שאני רואה את זה אם אתה רוצה להשתדרג יש לך שתי אופציות -

1. להתגמש, חזק ומהר.

2. לחכות בסבלנות.

מאסטרו, מהם הדגמים ש"החליפו" את הקליאו כספורטיבית פופולרית בכמה עשרות אלפי שקלים?

ב-35 אלף ש"ח אפשר כבר להתחיל למצוא מיאטות NA. באזור ה-40 אפשר כבר למצוא איביזות FR. כחובב אלפות אני בטח לא צריך לספר לך שגם שם אפשר למצוא לא מעט הפתעות סביב אותם הסכומים.

וזה עוד לפני שיטוט קצר בפורום המכירה של האתר, שהעלה את המציאה החביבה הזאת.

רק שיהיה ברור, אני לא אומר שהבחור צריך להוריד במחיר. הוא שאל לאן נעלמו הקונים ואני בסך הכל מנסה להסביר - אלו שפעם היו הגרופיז של הקליאו ספורט נדדו למכוניות יקרות הרבה יותר (אברת', מיאטות חדשות, GTI למיניהן וכו') ואלו שהיו עתידים להפוך לגרופיז הבאים מתפזרים בינה לבין המתחרות. ככה שבשורה התחתונה, קשה למכור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזה עוד לפני שיטוט קצר בפורום המכירה של האתר, שהעלה את המציאה החביבה הזאת.

זו לאון 1.8 20V, לא 20VT.

הנתונים מאוד בעייתיים לא משנה איך נהפוך את זה - הבנאדם שיקנה ממך את הרכב כנראה יהיה הבעלים האחרון שלו או שימכור אותו במחיר שחיטה

מסכים.

פורסם

מאור, לגבי הקליאו שלך, אני מצטער להגיד לך אבל אם באמת היית רוצה למכור, היא כבר היתה נמכרת.

לא אהפוך את השרשור הזה לשלי אך בכל זאת..

ברור שאם הייתי מוכן לחתוך במחיר הייתי מוכר הרבה יותר מהר,מכייון שאין לי לחץ של זמן ויודע שאני מוכר רכב מצויין אז אמתין בסבלנות לקונה שיהיה מוכן לשלם סכום ראוי בעייני עבור הרכב.

למכור הרי בכל מחיר זו לא חוכמה8) .

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אתה תעשה את השיקולים שלך. תזכור שהערך של הרכב שלך לא עולה עם הזמן ורכב שעומד ללא שימוש זה כסף שנזרק לפח.

emotion of motion

פורסם

לא עולה זה ברור,אבל רכב לא עומד.

אני יודע שהתייחסת למקרה של מאור אבל זה נוגע גם אליי,אני מנסה למכור חצי שנה ומצחיק אותי לשמוע את זה כל פעם מסוחרים שמתקשרים ומציעים לי 40 אחוז מערך הרכב-״חבל,אתה כל חודש מפסיד כסף״

מי מפסיד?מה זה פסל?הרכב נוסע,משתמשים בו ונהנים ממנו.

פורסם

אתה צודק, אבל אתה גם כנראה לא באמת רוצה למכור. אם אתה לא מצליח למכור חצי שנה, יש בעיה. אם אתה לא מוכן להתפשר, אתה כנראה לא ממש רוצה למכור.

emotion of motion

פורסם
אתה צודק, אבל אתה גם כנראה לא באמת רוצה למכור. אם אתה לא מצליח למכור חצי שנה, יש בעיה. אם אתה לא מוכן להתפשר, אתה כנראה לא ממש רוצה למכור.

זה לאוו דווקא נכון, הצעות של 40% מתחת למחירון זה כבר לא רציני.

עובדה, גם לי לקחו מספר חודשים למכור (בערך 4) וקיבלתי דיי הרבה הצעות נמוכות מאנשים שהיו קונים את הרכב כבר בשבוע הראשון.

זה אומר שלא רציתי למכור? טוב, במקרה שלי באמת "זרמתי עם זה" אבל זה אומר פשוט שלא הייתי בלחץ ואם יגיע קונה מתאים והגיוני הרכב ימכר.

בהתחלה קיבלתי הצעות של 30-40 אש"ח מתחת למחירון, כולם מאנשים שלא ידעו מה הרכב שווה (אז מה אם זה תלתן ירוק למה שאני אשלם לך יותר? בגלל עוד סמל וצבע כחול?)

עם הסבלנות מכרתי תאמינו או לא מעל מחירון יד 2 ומתחת ליד יצחק בסכום דיי קטן, כלומר בניהם ועדיין גם אם תחשבו את ההורדה ממחירון לוי יצחק אבל תקחו בחשבון את ההנחה שקיבלתי בעת הרכישה אני עדיין "ברווח".

אם הרכב שווה את זה, אתה תקבל את המגיע לך עם הקונה הנכון שידע מה הרכב שווה וקצת סבלנות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני מאוד מאוד רוצה למכור כדי לקנות ספורטיבית ראויה,אני מאוד אוהב נהיגה,אבל לא במחיר של 40 אחוז מערך הרכב.

מעדיף ״להשתעמם״ עם הטויוטה.

מצאתי דרך להפיג את השיעמום-גיחה לרינג בספטמבר :)))

פורסם

כמו שאמרתי, זה תלוי כמה מתעניינים יש.

אני לפחות, אחרי חצי שנה הייתי מבין את הרמז.

מאור תזכור גם שהתלתן שלך היתה מאוד מיוחדת. מעולם לא ראיתי עוד אחת כזאת. מדובר גם במחירים הרבה יותר גבוהים וקהל היעד שונה לחלוטין.

מי שרוכב רכב ספורטיבי באיזור ה 30K, הוא בד"כ מישהו שאין לו יותר מידי כסף לשפוך על תחזוקה אחרי זה. לכן השוק הזה מאוד מאוד מצומצם.

emotion of motion

פורסם

נכון, וגם השוק של אלפא מיוחדת כמו שאתה אומר גם הוא מצומצם (במיוחד במחירים האלה).

הגבתי בכלליות, גם כשמדובר בקליאו ספורט MK1 וגם במחירים גבוהים יותר, אמנם לא כמו המיטו, בקליאו ספורט חדשה כדוגמאת המקרה של מאור כמו גם במקרה של 40% מתחת למחירון ברכב משפחתי.

אם אתה לחוץ למכור כנראה שאין ברירה ולבלוע את הגלולה, אם לא- קצת סבלנות ותגיע העסקה שלך.

עריכה:

ובנושא הקליאו הספציפית, כנראה שאתם צודקים שהיד הבאה תהיה האחרונה או תמכור במחיר רצפה.

מצד שני, זה יכול דווקא לדרבן משוגעים לדבר להגיע ולקנות את הרכב במחשבה "אז הנתונים לא משהו, אבל הרכב מטופל. אני קונה אותו, קורע לו את הצורה ולא איכפת לי מה".

אגב, זה מה שחשבתי לעשות (ועדיין חושב) עם איזה מיאטה NA או אימפרזה GT. לקנות עם נתונים לא משהו אבל במחיר רצפה ולהחזיק עד שאהרוג אותה, במקרה הכי גרוע עוד כמה שנים להוריד מהכביש ולשים לוחית לבנה (בתקווה שהספורט המוטורי באמת יעוגן)

אבל היי, זה רק אני וידוע שאני פסיכופט:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

חצי שנה סבלנות זה לא קצת, זה המון לדעתי. האם כולם מציעים 40% פחות?

בתור מי שחיפש רכב עכשיו, ראיתי מוכרים שרוצים למכור וראיתי מוכרים שחושבים שיש להם זהב ביד.

emotion of motion

פורסם

לכל סיר יש את המכסה שלו

דווקא בשנתונים של תחילת שנות ה 2000 ירידת הערך כבר קטנה כך שעוד חודש או חצי שנה לא עושה הבדל כמו מודל 2010 שעוד חצי שנה הפירוש הוא 10-20K פחות במחיר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא עולה זה ברור,אבל רכב לא עומד.

אני יודע שהתייחסת למקרה של מאור אבל זה נוגע גם אליי,אני מנסה למכור חצי שנה ומצחיק אותי לשמוע את זה כל פעם מסוחרים שמתקשרים ומציעים לי 40 אחוז מערך הרכב-״חבל,אתה כל חודש מפסיד כסף״

מי מפסיד?מה זה פסל?הרכב נוסע,משתמשים בו ונהנים ממנו.

הסוחרים מניחים שכבר קנית רכב חדש והרכב שעומד למכירה מעלה אבק בחניה. ואולי אפילו אתה עכשיו במינוס בבנק ולחוץ להזרים כבר כסף ממכירת הרכב הישן.

אתה כנראה לא טיפש ועשית בשכל שבמצב השוק הנוכחי אתה מעדיף קודם כל למכור (בנחת) ואז לקנות מה שאתה רוצה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני קונה אותו, קורע לו את הצורה ולא איכפת לי מה".

הבובה בחניה נעלבה. :lol:

למה הבא יהיה יד אחרונה?

אין לי ספק שב-20K האוטו נמכר בדקה. אבל זה מאוד יבאס אותי לרדת לכזה מחיר זנות - בטח אחרי מה שהשקעתי. וטיפולים ברכב הזה (שאני ספגתי, בפרט טיימינג) לא זולים.

• תוכן חדש...