Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, קודם כל תודה רבה על כל התגובות שהשארתם לי. זה עזר מאוד להבין איפה עומד העניין. אני חייב לציין שאתמול דיברתי עם הנהלתקל אוטו בעניין ביטול העסקה והיום התקשרו אלי והודיעו שזה אושר. אמרו שבתוך 10 ימים הכסף יחזור אלי. מקווה שכך יהיה באמת. אעדכן אותכם בכל ההתפתחויות. תודה רבה שוב פעם

פורסם

חוזה בע"פ הוא חוזה, בתנאי שאתה יכול להוכיח שמה שנאמר, אכן נאמר.

הבטיחו לך בטלפון שתוך 10 ימים תקבל החזר - אני רק מקווה שבמידה ולא תקבל החזר, תוכל להוכיח שהבטיחו לך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם רשום כדין בהזמנה שחתמת עליה שהמקדמה תוחזר בהתנייה כלשהי, הם מחוייבים.

אם לא צויין כך בכתב, צר לי...שיעור יקר ללמוד ממנו.

פורסם

חלק מהאנשים כאן מטעים אותך.

במידה ויצרת קשר יום/ יומיים לאחר חתימת העסקה וביקשת לבטל אותה, הנך זכאי לקבלת מלוא הכסף.

אם מדובר בסניף של גנבים, גם אז היו צריכים להפחית את סכום הגרירה של הרכב ולהחזיר לך את ההפרש.

אם ככה מתנהל סניף, עדיף לא להיכנס לשם.

פורסם
במידה ויצרת קשר יום/ יומיים לאחר חתימת העסקה וביקשת לבטל אותה, הנך זכאי לקבלת מלוא הכסף.

1. על סמן מה אתה כותב את שאתה כותב? האם קראת החוזה ?

2. הוא אומר שהוא ביקש לבטל. בהנחה שקל אוטו יתכחשו לכך - כיצד הוא יוכיח שביקש לבטל ?

אני אקצין ואומר שלענ"ד, אם הודעת ביטול חייבת להתקבל בכתב והודעה שכזאת לא התקבלה בכתב, לחברה מותר להתייחס כאילו לא ביקשו ביטול. איזו אסמכתא יש לחברה בכדי להחיל ביטול ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כמו בכל מחלוקת, על מנת לקבוע מי צודק חייבים לשמוע את שני הצדדים.

לא סביר שחברה גדולה תחלט לך 2,000 ש"ח רק בעבור זה שהעבירו רכב מסניף לסניף, אלא אם חתמת להם על זיכרון דברים שבו היתחייבת לרכוש מהם את הרכב.

קל להקליד במרץ ולהוציא אנשים "גנבים" ו "שודדים" בטרם שמענו תגובה מהצד השני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1. על סמן מה אתה כותב את שאתה כותב? האם קראת החוזה ?

2. הוא אומר שהוא ביקש לבטל. בהנחה שקל אוטו יתכחשו לכך - כיצד הוא יוכיח שביקש לבטל ?

אני אקצין ואומר שלענ"ד, אם הודעת ביטול חייבת להתקבל בכתב והודעה שכזאת לא התקבלה בכתב, לחברה מותר להתייחס כאילו לא ביקשו ביטול. איזו אסמכתא יש לחברה בכדי להחיל ביטול ?

אם תשים לב לסיכום בע"פ שפותח השרשור ציין, תבין על סמך מה אני כותב.

תשנן את המשפט: "הסכם בע"פ אינו נופל מהסכם בכתב"

פורסם
לא סביר שחברה גדולה תחלט לך 2,000 ש"ח רק בעבור זה שהעבירו רכב מסניף לסניף

סביר מאוד וגם לא מפליא. עד לא מזמן זו היתה שיטת הכנסה לגיטימית לכל דבר עבורם על מנת להוציא משהו מלקוחות מתעניינים שלא בטוחים אם הם רוצים לקנות (עבורם = חברות הליסינג בכלל, לא רק קל-אוטו).

היתה כתבה מאוד מורכבת על העניין. בפועל הנציג היה אומר X והחוזה היה מחתים את הלקוח על Y.

לי אישית לא עשו את זה בקל אוטו והיתה לי חוויה די נעימה איתם בסניף אילת. בסופו של דבר החלטתי שלא לרכוש רכב בליסינג ואף אחד לא חייב אותי על השינוע. למרות זאת, היו הרבה מקרים שאנשים כן נפלו בפח הזה אחרי החתימה על המסמך יום לפני שהרכב הובא לסניף כוויכול. לא רק בקל-אוטו אלא ברוב אם לא בכל חברות הליסינג. שוב, היתה כתבה מאוד פרטנית על הנושא עם עדויות של מצלמה נסתרת.. אין לי כל כך כח לחפש אותה כרגע אבל אני בטוח שהיא אי שם ביוטוב.

פורסם
אם תשים לב לסיכום בע"פ שפותח השרשור ציין, תבין על סמך מה אני כותב.

תשנן את המשפט: "הסכם בע"פ אינו נופל מהסכם בכתב"

חוזה בע"פ הוא חוזה, בתנאי שאתה יכול להוכיח שמה שנאמר, אכן נאמר.

דורס, אני קורא את מה שאתה כותב ואף אחד לא חולק על זה.

אני קורא את מה שאמיר כותב וגם על זה לא נראה לי שיש מה לחלוק.

אם אתה לא יכול להוכיח שסוכם משהו בע"פ, אז הוא לא סוכם מבחינת בית משפט. לעומת זאת לחברה יש להציג חוזה כתוב שהוא בוודאי הוכחה מספקת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום חברים, קודם כל תודה רבה על כל התגובות שהשארתם לי. זה עזר מאוד להבין איפה עומד העניין. אני חייב לציין שאתמול דיברתי עם הנהלתקל אוטו בעניין ביטול העסקה והיום התקשרו אלי והודיעו שזה אושר. אמרו שבתוך 10 ימים הכסף יחזור אלי. מקווה שכך יהיה באמת. אעדכן אותכם בכל ההתפתחויות. תודה רבה שוב פעם

היי למי פנית יש לך מספר פקס? גם אני באותה הבעיה איתם

• תוכן חדש...