Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 307SW הבדלים בשנת 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש 307 (1600XT או XS בשל איבזור בטיחות טוב יותר), או SW-Pack (מנוע 1600 או 2000). העדיפות היא ל-SW וזו בעלת מנוע 2000. ככלל אני מעדיף את הרכב עם מנוע 2000 על 1600 (אני יודע מניסיון שאין הבדל בצריכת הדלק).

רציתי את עצת בעלי המקצוע בפיזו 307 בנוגע לכמה נושאים:

האחד: אני יודע שבאמצע שנתון 2006 היתה החלפת צורה ושמעתי שהמנוע (ואולי הגיר) של הצורה החדשה טוב יותר. האם כך והאם זה הגיר או המנוע. אני מחפש וקשה למצוא את ה-SW צורה חדשה מנוע 2000, לכן אני רוצה לדעת האם קריטי או ששוה להתעניין באילו עם הצורה הישנה (ואולי אף לרדת שנתון או שניים כל עוד הרכב שמור מאוד)

השני: האם ההבדל בהתנהגות ובמאמץ ה-SW במנוע ה-1600 הוא משמעותי לעומת ה-2000.

תודה

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש 307 (1600XT או XS בשל איבזור בטיחות טוב יותר), או SW-Pack (מנוע 1600 או 2000). העדיפות היא ל-SW וזו בעלת מנוע 2000. ככלל אני מעדיף את הרכב עם מנוע 2000 על 1600 (אני יודע מניסיון שאין הבדל בצריכת הדלק).

רציתי את עצת בעלי המקצוע בפיזו 307 בנוגע לכמה נושאים:

האחד: אני יודע שבאמצע שנתון 2006 היתה החלפת צורה ושמעתי שהמנוע (ואולי הגיר) של הצורה החדשה טוב יותר. האם כך והאם זה הגיר או המנוע. אני מחפש וקשה למצוא את ה-SW צורה חדשה מנוע 2000, לכן אני רוצה לדעת האם קריטי או ששוה להתעניין באילו עם הצורה הישנה (ואולי אף לרדת שנתון או שניים כל עוד הרכב שמור מאוד)

השני: האם ההבדל בהתנהגות ובמאמץ ה-SW במנוע ה-1600 הוא משמעותי לעומת ה-2000.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אני יכול לומר מנסיון של נהיגה בשני המנועים, שה-1600 הוא עגלה אמיתית ופשוט חלש עם ה-110 כ"ס שלו על מכונית ששוקלת מעל 1300 ק"ג.

תצרוכת הדלק שהזכרת אכן תהיה גבוהה ב-1.6 כמו ב-2.0 מסיבה פשוטה - הדוושה תבלה רוב הזמן צמודה לרצפה רק על-מנת לאפשר לאוטו לזוז. וגם זה לא עוזר הרבה...

המנוע ב-2.0 כבר יותר נורמלי - הבעיה בשתי הגרסאות היא הגיר האוטומטי הידוע לשמצה שדי מסרס את הביצועים.

לפחות יש מצב טיפטרוניק שמאפשר שליטה טובה יותר בהעברות - אבל אל תצפה ליותר מידי מבחינת נהיגה מעבר לרגוע ביותר.

שתי המכוניות שנהגתי היו 2004 כך שאינני יודע אם שווה את המאמץ לחפש את הדגם המשודרג.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

את הAL4 אני מכיר ואין לי בעיה מיוחדת איתו (307 האצ'בק דהיתה לי בעבר ו-C5 שיש לי בהווה)

השאלה שלי היא אכן לגבי בכוח של ה-1.6 מול ה-2.0 והאם היה שיפור משמעותי במנוע ובאמינותו באמצע 2006 (הצורה החדשה).

מי מבעלי המקצוע לגבי הרכב הזה שיוכלו להגיב, אודה

פורסם

כמה שזכור לי במתיחת הפנים ה307 קיבלה צמת חוטים חדשה שהיתה אמורה לפתור בעיות במערכת החשמל.

בכל מקרה אחלה אוטו לי היה עם מנוע 1600 הפגינה אמינות מצויינת ופינוק אמיתי בגרסא XT ולא הרגשתי שהוא יותר עגלה מכל משפחתית 1600 אחרת.

השאלה מה הציפיות שלך מהרכב, אם אתה מחפש ביצועים ספורטיביים לא תמצא אותם כאן (וגם לא ברוב המשפחתיות), מצד שני היא לא תאכזב גם בעליות קשות.

אם תמצא דגם ידני שמור תחטוף אותו.

לא נראה לי שהיו הבדלים קריטיים במתיחת הפנים, יותר רענון עיצוב (אני דווקא אוהב יותר את העיצוב הישן) וכאמור שיפור קטן במערכת החשמל.

פורסם

תודה,

סביר להניח שהייתי מוצא נפט בחצר לפני שהייתי מוצא ידני.

היתה אחת דיזל ידנית בצפון אבל נראתה שחוטה...

• תוכן חדש...