Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

stereo4sale - מישהו ממליץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם אחלה מחירים.

ראיתי ת'רד שמשמיץ אותם, ות'רד תגובה שלהם. נראה ש"אין דברים בגו".

ובכל זאת: השאלה שלי היא האם מישהו קנה מהם? איך השירות?

האם אחריות מקבלים אצלהם או "אצל היבואן"?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה האחריות בכול החנויות היא של היבואן.

סטראיו פור סייל משתמשים בשיטת שיווק כזאת:

יש להם כמה מוצרים מאוד נפוצים "בזול"

יותר מידי בזול, וככה באתר השוואות המחירים "זאפ" הם תמיד ראשונים.

זה גורם לך להרגיש שהם זולים.

ובמקרה שאתה מתקשר להזמין את אותו מוצר "שזול"(מניסיון) או שהם מראש אומרים המוצר אזל(שזה אגב לא חוקי לפרסם מוצר שאזל מהמלאי)

ומנסים לדחוף לך משהוא אחר או שאחרי שאתה מזמין ומשלם הם אומרים מצתערים המוצר אזל מהמלאי ונפצה אותך במוצר דומה במחיר זול.

כמובן שיש להם מוצרים אחרים במחירים שהם לא חצי מהמחירים של החניות האחרות.

שמעתי שהשירות שלהם על הפנים.

לפי דעתי אם "נדלקתה" על מוצר כול שהוא והמחיר ניראה לך, תתקשר ואל תתפתה לקנות משהוא אחר יעלה לך רק שיחת טלפון.

פורסם

שטויות

אחלה מקום אחלה שירות אחלה מחרים ואחלה עבודה !!!!!

אנשים שחבל על הזמן התקנתי מערכת ואני לא מפסיק להודות להם

אין יותר אמינים מהר , והכי חשוב אחלה של אנשים אזש אל תפיצו סתם דברים ודיי לדבר ככה וללכלך .....

.הזמנתי מהם מערכת שלמה במחירים שאנשים נשארו עם פה פתוח

והם לא עשו לי שום בעיה

מומלץ בחום

פורסם

כמו שאמרתי קודם, בנוסף למוצרים "הזולים" :evil: יש להם גם מוצרים במחירים ממוצעים,

כמו לכול חנות.

ולמי שאתה צריך להודות על המערכת, זה לא למי שמכר לך אותה, אלה לחברה שיצרה אותה :wink:

פורסם
כמו שאמרתי קודם, בנוסף למוצרים "הזולים" :evil: יש להם גם מוצרים במחירים ממוצעים,

כמו לכול חנות.

ולמי שאתה צריך להודות על המערכת, זה לא למי שמכר לך אותה, אלה לחברה שיצרה אותה :wink:

"סטריאו פור סייל" הם בעצם לא אחרים מ"סאונד בלסטרס" בפ"ת.

גיא ואורן אם אינני טועה.

אני הזמנתי מהם את ה740-MP לקח שבועיים, אך לא היו תירוצים ולא קשקושים.

ולבסוף אורן הביא לי אותו עד הבית. עד כמה שראיתי גם ההתקנות שלהם טובות, והם מקצוענים.

ונכון לגבי המוצרים הזולים, זהו גימיק שנועד למשוך לקוחות, ואני לא מכיר משווק שלא עושה את זה.

ולמי שמגיעה תודה, לא רק ליצרן, אלא גם למתקין כי ללא התקנה כמו שצריך, ספק אם המערכת

תגיע ליכולות המוזיקליות שלה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

סליחה !?!? גימיק !?!

לעשות מעצמך בדיחה, ולמשוך לקוחות באף בטלפונים במשך שבועיים

ובסוף לתת תגובה ש"אין לי וגם לא יהיה לי. אך יש לי מוצר אחר"

זה לא גימיק, ולא נעליים

זאת רמאות !

הם לא צ-ד-י-ק-י-ם!

בכל אופן, כל משווק עושה זאת ? מוזר, אני לא נתקלתי באחד כזה. לפחות לא כזה שמכבד את עצמו !

בכל אופן, רמאי שירד לקווים מסוג אלו של למשוך לקוחות באף, ולרמות אותם בלי לחשוב פעמיים בנוגע לסחורה וגבי מחירייה, יש לחשוב פעמיים למה עוד הוא מסוגל, כי אם פה זה רק ההיכרות טלפונית איתו

מה יודע מה מסתתר מאחורי ההיכרות הזו,

"שירות אמין" אני בטוח שלא אחת התכונות שמה !

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
"סטריאו פור סייל" הם בעצם לא אחרים מ"סאונד בלסטרס" בפ"ת.

גיא ואורן אם אינני טועה.

אני הזמנתי מהם את ה740-MP לקח שבועיים, אך לא היו תירוצים ולא קשקושים.

ולבסוף אורן הביא לי אותו עד הבית. עד כמה שראיתי גם ההתקנות שלהם טובות, והם מקצוענים.

ונכון לגבי המוצרים הזולים, זהו גימיק שנועד למשוך לקוחות, ואני לא מכיר משווק שלא עושה את זה.

ולמי שמגיעה תודה, לא רק ליצרן, אלא גם למתקין כי ללא התקנה כמו שצריך, ספק אם המערכת

תגיע ליכולות המוזיקליות שלה.

שלומי

אני יודע שיש איזה שהוא קשר בניהם לסאונג בלסטרס

אבל לא קשר ישיר.

זה 4 או 5 חברה אם אני לא טועה שפתחו את האתר, אם מישהוא יכול לומר בוודאות את הקשר שלהם לסאונד בלסטרס זה יהיה נחמד.

לגבי המוצרים הזולים : זה פשוט לא חוקי!

ותן לי יותר מ 3 דוגמאות של משווקים שעושים ככה ואני מוריד לפניך את הכובע!

זה לא חוקי, זה טריק עלוב שמבלבל לקחות, שנותן להם חוות דעת שלילית על משווקים אחרים וגורם לעוד כמה וכמה אי נעמויות למניהם.

אם אתה חושב שטריק זה הוא חיבי ויש לקדם אותו, פשוט אין לי מה לומר לך.

הם גורמים לך להתקשר ואת השאר(לדחוף לך משהוא שאתה לא צריך) תשאיר להם, בזה הם מומחים!

אני אישית לא התנסתי בהם אבל שמעתי על הרבה שכן!

כניראה שיש להם נסיון עם התקנות, כניראה שהשיטה/ טריק / עבודה בעיניים/ עברה, לא חוקית.

עובד!

עריכה:

מיק מיק הקדמתה אותי בדקה

פורסם

אני הזמנתי מהם 2 מוצרים אחד במחיר זול מאד ואחד במחיר רגיל. תוך 4 ימים המוצרים היה אצלי בבית חדשים ומקוריים.

אבל מה שנכון נכון.. רציתי מוצר מסויים והוא ניסה למכור לי מוצר אחר למרות שמה שרציתי היה לו במלאי. המוצר שהוא הציע באמת איכותי יותר אבל גם יקר יותר וזה לא נכנב לי בתקציב. אמרתי קצת בעצבים שאני לא מעוניין ולא שמעתי יותר מילה על מה שלא רציתי. הוא דיבר כמו בן אדם מקצועי ומבין וכנראה שרצה "לדחוף" לי מוצר יותר טוב רק לטובתי. אבל גם אני הראתי שאני קצת מבין בתחום כדי שלא ינסה לדחוף לי למשל מגבר יקר וחלש שאני בכלל לא צריך.

שורה תחתונה הם בסדר גמור. הם לא מכריחים אותך לקנות מה שאתה לא רוצה רק מציעים.

אין לי טענות והכי חשוב זה שהשם חשוב להם והם שומרים עליו טוב מאד. יש להם מילה והם יודעים לעשות עסקים זה מה שבטוח.

פורסם

b.r

אני שם 100 שקל שאם היו גוררים אותך שבועיים בטלפונים עם תשובות של "תחזור אלי יותר מאוחר"

או

"תחזור אלי מחר"

ואחרי שבועיים היו נותנים לך תשובה שלילית והיו מציעים לך מוצרים אחרים במחיר מופרז יחסית לשוק

אז בטוח שהתגובה שלך לא היתה חיובית.

ולזה אתה קורא שם ? הם שומרים על שם של רמאי עם תעודה ללא ספק.

ושום מוח שיווקי עם הגיון על הכתפיים לא יעודד פשע מסוג זה. זה בלתי ניתן לעיקול....

טירטור לקוחות בשביל קידום מכירות, מי שמע הדבר ?!

מה הלאה ?! ימכרו לך מוצרים פגומים בשביל שתראה שהאחריות תקפה ותקינה ?

ואז תגיד שהם טובים בגלל שהאחריות טובה ותתעלם מהעובדה שהם מכרו לך מוצר פגום מראש ?

זה אותו דבר בדיוק ! מוכרים לך מוצר שלא קיים ! ומטרטרים אותך בשבילו...

אתם מתעלמים מהבוטות ללקוח וזה פשוט בלתי יעלה על הדעת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם היו עושים לי דבר כזה בטוח שלא הייתי אומר את מה שאמרתי אבל זה לא קרה. אני טרטרתי אותו וישבתי לו על הנשמה שייעשה מה שאני רוצה ואחרי שהוא הסכים עוד אמרתי לו שאני יחשוב על זה ויחזור אליו. חזרתי אליו והוא לא שינה כלום בעסקה סגרנו תבסטה והכל הגיע בזמן. הוא עשה הכל בשביל שאני יהיה מרוצה. אין לי טענות בכלל. ואם הוא אומר לכם תחזור מחר תחזור מחר זה רק בגלל שאתם נותנים לו לעשות את זה. תבואו עד אליו מצידי גם לבית שלו ותעשו מה שצריך.

אני חושב שהם אחלה גברים.

פורסם

חח

אתה לא שמת לב,

אם תקרא את כל ההודעה שלך, ותסתכל עליה במובן השלילי

אז יצרת להם כרגע ביקורת רעה.

אתה בפירוש אומר שאם לא תישב לבן אדם על הראש. הוא לא יתיחס אליך

ואם אין יחס ללקוח, אז איזה מן שירות זה ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מתכוון שאני שגעתי אותו בקשר למשהו שרציתי שלא הרבה היו עושים את זה בשבילי.

פורסם
b.r

אני שם 100 שקל שאם היו גוררים אותך שבועיים בטלפונים עם תשובות של "תחזור אלי יותר מאוחר"

או

"תחזור אלי מחר"

ואחרי שבועיים היו נותנים לך תשובה שלילית והיו מציעים לך מוצרים אחרים במחיר מופרז יחסית לשוק

אז בטוח שהתגובה שלך לא היתה חיובית.

ולזה אתה קורא שם ? הם שומרים על שם של רמאי עם תעודה ללא ספק.

ושום מוח שיווקי עם הגיון על הכתפיים לא יעודד פשע מסוג זה. זה בלתי ניתן לעיקול....

טירטור לקוחות בשביל קידום מכירות, מי שמע הדבר ?!

מה הלאה ?! ימכרו לך מוצרים פגומים בשביל שתראה שהאחריות תקפה ותקינה ?ואז תגיד שהם טובים בגלל שהאחריות טובה ותתעלם מהעובדה שהם מכרו לך מוצר פגום מראש ?

זה אותו דבר בדיוק ! מוכרים לך מוצר שלא קיים ! ומטרטרים אותך בשבילו...

אתם מתעלמים מהבוטות ללקוח וזה פשוט בלתי יעלה על הדעת.

אהבתי!

אני אישית לא בדעה כזאת קיצונית כמו מיק מיק

למרות שאני עדיין חושב שמה שהם עושים לא בסדר

זה ידוע כמה זמן רק והם מודעים לזה שיש להם תדמית כזאת והם לא עושים שום דבר בנידון

ע"מ לתקן אותה.

"השיטה" שלהם נועדה כדי למכור דברים אמתיים במחירים אמתיים ולכן יש לצפות גם איפו שהם שהם אכן יספקו את המוצר המבוקש כי אם לא......זה בלאגן רציני!

שמעתי שהם סיפקו פעם מוצר משוחזר, והיה עוד מקרה דומה שמישהוא פרסם כאן בפורום לפני זמן רב

אפשר לחפש דרך חיפוש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...