Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יתכן ואני אחליף את רכבי בזמן הקרוב ברכב קטן וחסכוני יותר.

מאחר ואני לא רוצה סתם לקחת רכב לבדיקה ולשלם כסף לחינם הייתי מעוניין לבדוק היסטוריית טיפולים לפני.

האם הדבר אפשרי במדינתנו או שמא אני עובר על החוק?

אם לא, איך אני בודק היסטוריה ברכבי פיאט?

פשוט להתקשר או שאני חייב להכיר מישהו מבפנים?

אשמח להסבר קל בתחום.

תודה רבה, ויום טוב

תמיר.

פורסם

הנושא מתאפשר בכמה דרכים:

1) במידה ואתה קונה מחברה מוכרת וידועה (ליסינג או השכרה, לפעמים גם בטרייד אין של היבואן), היסטוריית הטיפולים של הרכב מופיעה במחשבים של החברה. ברוב החברות יש מה שנקרא "שקיפות מלאה" - חשיפת הלקוח להיסטורית הטיפולים המלאה של הרכב.

במידה ואתה קונה רכב פרטי - חשוב שתדע שרק הבעלים של הרכב רשאי לראות את היסטורית הטיפולים. פרט חשוב נוסף - היסטורית טיפולים מופיעה רק במוסכים המורשים של היבואן, זאת אומרת שאם הרכב לא טופל במוסכים מורשים - אין היסטורית טיפולים מוכחת.

לעניינו:

2) אם לבעל הרכב אין מה להסתיר, והוא עדיין לא עשה את זה - כדאי שיוציא היסטורית טיפולים למען קונים עתידיים שיהיו מעוניינים גם כן. הוא יכול להוציא את זה מכל מוסך מורשה, בדר"כ נשלח בפקס. ברגע שזה אצלו הוא יכול לפקסס את זה לכל דיכפין.

3) קומבינות - במידה ויש לך קשרים אצל היבואן, חבר שעובד ברשת מוסכי החברה או שאתה סתם נראה כמו בחור נחמד וחביב - אתה יכול לגשת למוסך ולבקש לראות את היסטורית הטיפולים על המחשב (כך גם אין איש יודע שעיינת, מלבד ך ומלבד המכונאי). להדפיס, בלי אישור הבעלים כאמור, לא ניתן. והמוסכים, מניסיון שלי לפחות, לא יסכנו את התחת שלהם בשביל סתם אדם.

פורסם

עשיתי את אותו הדבר עם ההונדה הקודמת ב"מאיר"

יש לך אפשרות לגשת למוסך המורשה בו מטופל הרכב ולראות במחשב את היטורית הטיפולים כולל תלונות הלקוח.

לקבל את זה מודפס אני תצטרך שהבעלים יפנה למחלקת השירות כמו שקודמי ציין.

ד"א

היסטורית טיפולים נרשמת ונחתמת בספר הרכב, אין ספר בפיאט או שאין לבעלים?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

איזה פיאט את מחפש ? ישנה כמו פונטו 99 או גרנדה/פנדה 2009 ?

בכל אופן כשאני רכשתי פונטו ספייס 2004 המוכר הציג קבלות ממוסך מושרה עם הסטוריית טיפולים של המוסך המורשה עם הפרשים של כשנה ו/או 20,000 ק"מ.

פורסם
עשיתי את אותו הדבר עם ההונדה הקודמת ב"מאיר"

יש לך אפשרות לגשת למוסך המורשה בו מטופל הרכב ולראות במחשב את היטורית הטיפולים כולל תלונות הלקוח.

לקבל את זה מודפס אני תצטרך שהבעלים יפנה למחלקת השירות כמו שקודמי ציין.

ד"א

היסטורית טיפולים נרשמת ונחתמת בספר הרכב, אין ספר בפיאט או שאין לבעלים?

הפיאט חתימת המוסך היא בספר האחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...