Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש ברשותי ניסו טראנו שנת 99 דיזל אוטו' השבוע תוך כדי נסיעה הרכב כבה והחלה להדלק נורת CHECK ENGINE,

הנורה החלה להדלק לאחר שמילאתי דלק (לא בהכרח קשור) , להלן התופעה:

בבוקר שהמנוע קר הנורה לא דולקת , לאחר שהרכב מתחמם הנורה דולקת מידי פעם ולפעמים הרכב כבה,

כאשר נותנים גז הנורה נכבת אך ישנם פעמים שבלחיצה על הגז עד ל-1500 טור ועזיבה של הגז במכה הרכב כבה.

תופעה מוזרה, בתחילה חשבתי כי הבעיה היא בחיישן חמצן החלפתי אותו עם רכב של חבר והתופעה ממשיכה .

נראה כי הבעיה היא במערכת הדלק אך אני לא בטוח ,

האם מישהו מכיר את התופעה והאם מישהו מכיר מוסך מורשה שיכול להתחבר למחשב הרכב ולפתור את הבעיה בלי לגרור אותי להוצאות מיותרות.

בעיקרון אני נמצא לרוב באזור ת"א.

תודה מראש.

פורסם

לפי דעתי יש מצב שמילוי דלק גרם לך לבעיה ..תיבדוק שאין לך מים בסולר תוצי חצי ליטר סולר דרך המשאבה של האוטו ותיראה כי אם יש מים אז אם בתוך התחתית של המיכל

פורסם

היי,

החלפתי פילטר סלור ושמתי תוסף לדלק,

הבעיה נהייתה פחות קריטית אך מדי פעם הנורה דולקת וכאשר נותנים גז היא מתכבה,

כמו כן בבוקר הנורה דולקת כ- 3 דקות וכאשר נותנים גז היא מתכבה.

יש לציין כי ברוב המקרים כאשר הנורה דולקת אין השפעה מורגשת ברכב, אך פעמים בודדות הרכב נכבה באמצע נסיעה.

העניין המטריד ביותר זה שהנורה נכבת ולא נשארת דלוקה.

לפי הרגשתי זה כנראה בעיית דלק נראה כמו סתימה במזרקים , אני מניח שאם הייתה בעיה במשאבת הסולר הרכב לא היה עובד כמו שצריך באופן קבוע,

מישהו נתקל בתקלה דומה ?

דבר נוסף מילאתי מיכל מלא ואני רוצה לנסוע עד שהוא יסתיים ולמלא שוב, יכול להיות שיש במערכת עדיין דלק מלוכלך (לא בטוח).

במידה והתקלה לא תסדר אני כנראה יקח את הרכב למוסך מורשה של ניסן , יש למישהו המלצות למוסך טוב של ניסן ?

תודה מראש.

פורסם

היי,

הרכב הוא דיזל ועדיין לא חובר לסורק תקלות,

הבעיה העיקרית הינה שכאשר הנורה נדלקת נותנים גז היא נכבת ולא נדלקת למשך זמן מה אך לפעמים היא נדלקת והרכב נכבה בעת עזיבת דוושת הגז.

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

בתקלות "מוזרות" כאלה אני מעדיף להגיע למקום שמתמחה בדגם שלי, לכן אני ממליץ לך לפנות אל מוסך סנטר ג'יפ בחולון.

אם אתה עדיין מעוניין רק בדיאגנוסטיקה נטו אז אני ממליץ לך לפנות אל אלכס חשמל לרכב בהרצליה.

הם מתמחים גם בתיקון מערכות הזרקה אז אם באמת הבעיה בהזרקת דלק הם יוכלו גם לתקן את הרכב במקום.

• תוכן חדש...