Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח ליעוץ ומידע נוסף לגבי שני הרכבים הנ"ל.

בעקבות הכפלת המשפחה(מ2 ל4 נפשות) אנו נדרשים להחליף את סיטרואן סקסו הקטנה שלנו ברכב מרווח יותר.

מאחר וההורים של החצי גרים רחוק חשוב לנו שהתצרוכת דלק תהיה נמוכה, אבל אני יוצאת מנק' הנחה שרב הנסיעות היומיום יהיו מהעבודה וחזרה ללא הבנות.

אז ההתלבטות היא בין הפיקסו שהיא גדולה ומרווחת, ולכן היא מאוד קוסמת לי במיוחד עם התוספת שני מושבים והקלילות שאפשר לטייל איתה, אבל מצד שני כמה זה יהיה שימושי? עדיף אולי ללכת בנתיים על קטן ולהחליף מאוחר יותר?

בגדול אני מעדיפה לקנות רכב שישרת אותי לאורך שנים ולא להחליף כל כמה שנים כי עצבים וסבלנות אני בעד "לא מחליפים סוס מנצח"

בקיצור אשמח להמלצות עצות דעות וכיו"ב

השיקולים המרכזיים הינן שיקולי עלות אחזקה בעיקר.

1. חסכונית בצריכת דלק- לצורך העניין יש העדפה לדיזל לשני הדגמים אבל לפי מה שהבנתי קשה מאוד להשיג את הדיזל אז אולי ניאלץ ללכת על בנזין בכל זאת.

2. טיפולים - כמה אמין הרכב? מה עלות הטיפולים?

3. טסט וביטוח - לפי מה שהבנתי לא אמור להיות פער גדול בין שני הדגמים מבחינת עלות ביטוח וטסט.

אה, ושקלנו דגמים אחרים בסגנון זה לאחר הסינון

תודה רבה :-):lol:

:lol:
פורסם

את מדברת על חדש או משומש?

כחדש יש לקיה יתרון גדול - יש עודפים בשוק וניתן לקנות אותה מליסינג עם אפס ק"מ ב-105000 ש"ח.

כמשומש - שוק המשומשות מלא ב-C4 פיקאסו שמחפשות בעלים - והן נמכרות במחירים מפתים מאוד.

C4 פיקאסו דיזל נמכר בכמויות מאוד קטנות - ולא נמכר יותר כחדש.

קיה סיד דיזל מאד יקר לרכישה כחדש, ולא קיים בשוק כמשומש.

הייתי מחפש C4 פיקאסו בנזין משומשת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובה.

אני מתכוונת למשומש, התקרה של התקציב היא 80 טלף ויש לי שאיפה להשיג בפחות אם ניתן.

נראה לי שנלך על הC4, הדבר היחיד שאני חוששת ממנו זה התצרוכת דלק :?

:-D שוב תודה

פורסם

C4 פיקאסו לזוג הורים +2 תינוקות/ילדים זה כמו להרוג יתוש עם פטיש כבד...

לסיד סטיישן יש בגאז' "מסחרי" ענק וגם עם מנוע בנזין היא צורכת כ-15% פחות דלק מאשר C4 פיקאסו 2008 עם מנוע 2 ליטר.

(שנכנסת לתקציב הנ"ל)

פורסם

ב 80K ניתן למצוא פיקאסו מודל 2009 עם מנוע 1.6 מודרני חסכוני בדלק.

חובה לבדוק היטב את הפיקאסו , רובם ככולם יוצאות ליסינג עם נסועה גבוהה , ההיצע ענק בשוק אבל חייבים להתאזר בסבלנות ולמצוא רכב שמור ומטופל.

הסיד הינה בחירה שמרנית וטובה כשלעצמה, אני נוסע על פורטה כבר שנתים , רכב די דומה לסיד, מנוע זהה צריכת דלק של 1:10 בנסיעות בקיץ עם מזגן דולק קבוע , ניתן לשפר עם נהיגה מתונה יותר.

בתקציב שלך אפשר לשקול גם את ה I30CW , זהה לסיד אבל היצע גדול משמעותית

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה על התגובות והעזרה :-)

מלכתחילה התכוונו ללכת על גירסת 1600 ולא 2000, אם נצליח למצוא גירסת דיזל מה טוב.

בכל מקרה נראה לי שהסיטרואן היא הבחירה בשבילנו (יש לה עוד כמה יתרונות שאין לסיד מבחינתנו)

תודה :lol::lol:

• תוכן חדש...