Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם..

הבעיה שלי היא כזאת

תנסו להקשיב טוב טוב לכל מילה ומילה כדי שתבינו

אז.. לעניין

שאני מניע את האוטו בבוקר שהוא קר הכל טוב ויפה יש ישר סטארט בלי בעיות

אני תמיד מחמם תאוטו לפני הנסיעה אז שאני יוצא לדרך וזה לא משנה מתי אני נותן גז... האוטו מהמהמם קצת ורק אז מגיב

יענו שחסר לו דלק או משהו ורק אז הוא מאיצ וכל מהלך הנסיע לא תמיד אבל הרוב האוטו מרגיש שלא נותן תמקסימום חשוב לציין המנוע עובד מעולה בלי רעשים בלי כלום עובד חלק! רק הבעיה של הגז שאני נותן אותו הוא לא תמיד ישר מגיב הו מהנהן לפני כיאלו מכניסים לו משהו בת**ת ורז אז הוא מתייצב...

בעיה שנייה

לפעמים קורה שאני מסובב את ההגה בישביל חניה (שאני עומד במקום) שאני מסובב את ההגה ונותן גז המנוע ממש מאבד את הטורים שלו ...

עריכה:

אם אני ב P או N האוטו עובד רגיל לגמרייה בלי רעשים בלי בעיות!

רק שאני משלב D אז הוא מתחיל לזייף ועוד משהו שאני נגיד עוצר ברמזוז אז הטורים נגיד יציבים ואז לפעמים אני שומע מין נקישה כזאת והטורים ננופלים באיזה 100/200 וחוזר וככה כל כמה שניות

אשמח עזרה תודה רבה =]

פורסם

מתי עבר טיפול 10K אחרון?

יש ריח של דלק?

מתי פעם אחרונה החלפת אינג'קטורים? (תבדוק אם הם נוזלים).

כמה ק"מ עבר?

אני הייתי בודק מסנן דלק.

הרכב מעשן?

לגבי הגז שההגה מופנה, זה לא אמור ליהיות, אני חושד שזה דיפרנציאל.

פורסם

תבדוק שאין לך קרע בצינור האוויר השרשורי שבין הפילטר אוויר לסעפת (בד"כ הקרע באזור החבקים). אם זאת לא הבעיה,

תחליף פילטר דלק.

בהצלחה ותעדכן בתוצאות

רענן

פורסם

אכן כדאי להחליף מסנן דלק... למרות שלא לגמרי ברור שהבעיה לא בגיר, המנוע מגיב בהשהייה? או שהסל"ד כן עולה אבל הרכב לא זז? אפשר גם לנסות להגביל אותו להילוך ראשון מתי שזה קורה כדי לוודא שהגיר לא נשאר בהילוך גבוה.

סל"ד שיורד מסיבוב הגה בעמידה במקום זה תקין, אותו דבר מלחיצה חזקה ופתאומית על הברקס בעמידה במקום. ממש לא קשור לדפרנציאל בשום צורה.

פורסם
מתי עבר טיפול 10K אחרון?

יש ריח של דלק?

מתי פעם אחרונה החלפת אינג'קטורים? (תבדוק אם הם נוזלים).

כמה ק"מ עבר?

אני הייתי בודק מסנן דלק.

הרכב מעשן?

לגבי הגז שההגה מופנה, זה לא אמור ליהיות, אני חושד שזה דיפרנציאל.

אין ריח של דלק ...

איג'קטורים החלפתי לפני כמה ימים רק 2 מתוך 4 למה הם יקרים רצח

האותו עבר 160K

ומסנן דלק החלפתי לפני 8 חודשים בערך

תבדוק שאין לך קרע בצינור האוויר השרשורי שבין הפילטר אוויר לסעפת (בד"כ הקרע באזור החבקים). אם זאת לא הבעיה,

תחליף פילטר דלק.

בהצלחה ותעדכן בתוצאות

רענן

הכל תקין בצנרת וםילטר דלק הוחלף לפני 8 חודשים

אכן כדאי להחליף מסנן דלק... למרות שלא לגמרי ברור שהבעיה לא בגיר, המנוע מגיב בהשהייה? או שהסל"ד כן עולה אבל הרכב לא זז? אפשר גם לנסות להגביל אותו להילוך ראשון מתי שזה קורה כדי לוודא שהגיר לא נשאר בהילוך גבוה.

סל"ד שיורד מסיבוב הגה בעמידה במקום זה תקין, אותו דבר מלחיצה חזקה ופתאומית על הברקס בעמידה במקום. ממש לא קשור לדפרנציאל בשום צורה.

היום יתמקדתי יותר בבעיה שמתי לב שהוא עומד על 3000 תורים אני לוחץ גז והוא לא עולה שאני נותן עוד קצת גז אז הוא מעלה מעל 3000 והאוטו עושה את אותה הבעיה בכל ההילכים (אוט) שמתי 1 שמתי 2 -3 אותה הבעיה רק בכמות מזערית יותר למה בהילוך 1 כמעט ואין תבעיה ב 2 מתחילים להרגיל ב 3 מרגשים יותר ב D מרגישים ממש

פורסם

שמע בתאכלס יש לך בעיות מורכבות מאוד, לא נראה לי שיש פה מישהו שיכול לעזור לך מבלי לראות את הרכב.

צריך מוסך, חבל על הזמן שלך.

• תוכן חדש...