Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה לגבי אמינות מנועי TSI 160


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למבינים,

ידוע שמספפר כלי רכב עם המנוע הזה בעל שני המגדשים נאלצו להחליף מנוע שלם בקילומטרז מאד נמוך, בגלל בעיות שעלו והיבואן החליף במסגרת האחריות.

האם רכב כזה שמנועו הוחלף גם יכול להיות תקול או שהתקלה תוקנה בהם?

והאם רכב שכבר לא באחריות למשל 2009 עם מנוע 160 כ"ס יכול גם להיות תקול בשל בעית מנוע ואם כן מה העלויות? (כי הוא לא באחריות יותר)

 

תודה למי שיודע

 

ממה שקראתי היצרן לא הולך להמשיך לשווק בעתיד את המנוע הזה

(כותב שהוא יקר ומורכב מדי)

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1782358

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...