Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עב"ם בשמי הארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיל בין יבשתי שיוצא מהאטמוספרה מעל רוסיה וחוזר מעל רוסיה- אין סיכוי שהוא יראה בישראל!

טיל בין יבשתי שיוצא מהאטמוספרה מעל רוסיה וחוזר מעל ישראל, וואללה חביבי, אתה יודע מה זה אומר?

ירו עלינו טיל בין יבשתי? :shock:

נראה לי שלקחת את זה קצת רחוק מידי :-)

אם זה באמת ירו אז זה היה על חצי מהמזרח התיכון כי יש מארמניה אפילו , וגם עם כן אז איפה הוא נחת , בים השחור :wink:

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון, למי שדיבר על שיגור מסוריה, אז הטיל שוגר מרוסיה לפי כל הפרסומים והסרטונים שהעלו רוסים.

דבר שני, למי שטס השבוע לאילת אולי שם לב למסלול הטיסה החדש שכבר חזר להיות כמו קודם, אני לא אפרט יותר מדי אבל מי שיודע על מה מדובר ויכול לחבר שתי נקודות יבין.

פורסם
דבר ראשון, למי שדיבר על שיגור מסוריה, אז הטיל שוגר מרוסיה לפי כל הפרסומים והסרטונים שהעלו רוסים.

דבר שני, למי שטס השבוע לאילת אולי שם לב למסלול הטיסה החדש שכבר חזר להיות כמו קודם, אני לא אפרט יותר מדי אבל מי שיודע על מה מדובר ויכול לחבר שתי נקודות יבין.

אני זוכר שפעם האחרונה שטסתי לאילת זה היה מעל ים המלח ... חוץ מזה הכל היה שם מדבר , אז אני לא בטוח למה אתה מתכוון ...

אז אולי בכל זאת :? אפילו אם זה בפרטי ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

למה שלא נראה אם זה טיל? זה לא כאילו הוא משייט 3 מטר מעל פני השטח של רוסיה :| זה קילומטרים טובים מעל פני כדוה"א, ואם זה יוצא מהאטמוספירה, אין סיבה שלא נראה (כשיש כוכב נופל ואנחנו רואים אותו בשמים, אתם חושבים שאנחנו היחידים?)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תאוריה -

שיתוף פעולה בין אפל לרוסיה וצפון קוריאה

אפל מציגים: iRocket.

טיל בין-יבשתי חדש, עם מערכת GPS משופרת, מצלמה לראיית לילה, אפשרות שליטה מרחוק, מגביר בס, סנפירים ליופי וייצוב, צג קריא באור יום מלא, וכמובן העוזרת החדשה של אפל- סורי.

(ערן26, תיקנתי לך קצת...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...