Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי ג'אז GD1 2008 דור ראשון.

אחרי הרבה מאמץ סוף סוף הגעתי לסכום שאני מוכן להשקיע על הנמכת רכב.

אז כן, זה לא רכב שכדאי להשקיע עליו לדעתכם, אבל אני אוהב אותו וזה מה יש בנתיים.

בגלל שהרכב שייך לא רק לי, אני לא יכול למכור אותו לקנות משהו עם אופי קצת יותר ספורטיבי, בנתיים נהנה עם זה, ומאוד!

התקציב הוא בין 1000 ל2000 ש"ח לחלקים, כאשר להרכבה יוקצב תקציב בנפרד ומקסימום - מאוחר יותר.

כרגע אני זקוק לעזרה - אני לא מבין בזה כלום.

קוילאוברים - ?

בולמים - ?

קפיצים - ?

מה שאני יכול לספק לכם כדי לעזור לי -

אני מחפש כמובן אחיזה והתנהגות שתבוא עם פשרה על נוחות (אני לא רוצה סרטן בעמוד השדרה, אבל מוכן להתפשר על ה"נוחות" הנוכחית)

אני מעוניין להנמיך את הרכב ב- 30 עד 40 מילימטרים.

התקציב צוין, ואם משהו מצדיק חריגה - אני אשמח לחרוג, כי אני לא מתפשר.

חבר שהנמיך את הסיויק EF שלו מספר שהכל השתנה לטובה (חוץ מהעניין הנוחות כמובן) - איך שהרכב יוצא מהמקום, איך שהוא בולם, והכי חשוב - איך הוא פונה!!!

אשמח להתייחסות רצינית, תודה מראש!

פורסם

גש לאחת הסדנאות בארץ, תקבל עצות אמיתיות ומקצועיות ביותר.

חזור הביתה וקרא באינטרנט קצת על ההצעות, על החברות ומה אנשים אומרים.

סביר להניח שאין רכבים "משופרים" מהדגם שלך ולכן בארץ יהיה קשה להשיג ביקורת בונה,

תתחבר לפורומים בחול ותתחיל להבין על מה מדובר.

בכל מקרה 2000 שקל לדעתי לא מספיקים בשביל רביעייה של קוליאוברים.

מה שתוכל לעשות זה להחליף קפיצים על הבולם המקורי (קפיצים נמוכים יותר שינמיכו את הרכב).

בספק אם יש בארץ דגם שמתאים לך (ובספק גדול יותר אם תמצא יד שניה) ולכן מי שלא

תיגש לקנות ממנו יצטרך להזמין דגם במיוחד מחו"ל, דגם שאין במלאי, ולכן סביר להניח שזה גם יעלה יותר כי זה יותר נדיר.

דעתי מידע כללי בלבד, חכה לתשובות של המקצוענים :).

בהצלחה חבר.

פורסם

למרות שכבר כתבת שאתה יודע שזה רכב שלא כדאי להשקיע בו, טוב שאתה מודע לבעיה קודם כל..

גם אם לא אופציה למכור ולקנות משהו אחר בכל מקרה כדאי לשמור את הכסף ולא להוציא אותו על רכב כזה, זו דעתי

אם אתה בכל זאת מתעקש, בין אלף לאלפיים שקל אתה יכול לקנות קפיצים בלבד, קוילאוברים אתה לא תמצא בסכומים האלה

בשום מקום, ואני לא חושב שתמצא מוצרים לרכב הזה, לא חושב שמייצרים (בגלל האופי הלא ספורטיבי שלו בעליל)

אם אתה לא מתפשר כמו שכתבת, תתאמץ עוד טיפה ותחסוך לעצמך סביב החמשת אלפים ש"ח ואז תוכל לשפר ברצינות יותר

אם בכלל קיים תחום כזה ברכב שלך..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שאני אוהב את זה שיש פעילות בשעה כזו D:

תודה לכם.

אני מתיעץ עם הסדנאות.

הבנתי שקפיצי הנמכה בעצם יורידו את מרכז הכובד שלי מה שיתרום לצמצום זווית גלגול והרכב יראה טוב יותר (לדעתי, כי אפשר לדחוף לו יותר מדי אצבעות :lol: )

מה נותן צמצום זווית הגלגול? ומה חוץ מזה תורמת הנמכת מרכז הכובד? אחיזה?

פורסם
קודם כל אני חייב לציין שאני אוהב את זה שיש פעילות בשעה כזו D:

תודה לכם.

אני מתיעץ עם הסדנאות.

הבנתי שקפיצי הנמכה בעצם יורידו את מרכז הכובד שלי מה שיתרום לצמצום זווית גלגול והרכב יראה טוב יותר (לדעתי, כי אפשר לדחוף לו יותר מדי אצבעות :lol: )

מה נותן צמצום זווית הגלגול? ומה חוץ מזה תורמת הנמכת מרכז הכובד? אחיזה?

אחיזה אחיזה ואחיזה. תתגלגל יותר טוב, תפנה יותר טוב, וסביר להניח שבגלל שמרכז הכובד יורד, צריכת הדלק תעלה (לא בטוח שהרבה).

קח בחשבון שצמיגים חדשים וספורטיביים הם תוספת שההנמכה זקוקה להם כדי לבטא את עצמה על הכביש.

פורסם
אז כן, זה לא רכב שכדאי להשקיע עליו לדעתכם, אבל אני אוהב אותו וזה מה יש בנתיים.

בתור בעלים של רכב כזה, אני בכל זאת חושב שאתה צריך לשקול שנית את הנושא, מכמה סיבות:

1. הנמכה ברכב כזה לא תיתן לך כלום. נאדה. גורנישט. צמיגים איכותיים דווקא כן יכולים לתת משהו.

2. כשתרצה פעם למכור את הרכב, מי יקנה ג'אז מונמכת? זה פשוט לא מדבר לקהל היעד שלה, ואתה תצטרך להחזיר אותה למצב המקורי.

3. גם בלי שבדקתי אני מוכן להתערב שהידע בארץ בשיפור ג'אז הוא אפס - אתה באמת רוצה להיות שפן הנסיונות?

4. סביר מאוד להניח שכל דבר תצטרך ליבא מחו"ל - וזה יעלה הרבה יותר מ 2000 ש"ח.

5. יש אומנם סצינת שיפורים של ג'אז אבל היא קטנה מאוד, מה שאומר שכנראה לא יהיה הרבה מידע לגבי איכות שיפורים.

שים את הכסף בצד, בתור קרן להנמכת הרכב הספורטיבי שתקנה.

פורסם

שמע קודם כול לדעתי כבר רשמו לך פה הכול.

1. באמת שכל דבר שתזמין יקח זמן ואתה תהיה היחיד.

2. באמת שבזמן המכירה תצטרך להוריד הכול.

3. מצד שני אונך המשתמש היחיד ברכב כרגע, אבל אתה רוצה להפוך אותו לכזה שרק אתה תנהא להשתמש בו.

4. בסכומים שציינתה זה מחיר קפיצים בלבד, מה שללא בולמים מתאימים יכול לעשות רק צרות, ובאמת שזו ליצנות להרכיב ללא צמיגים אוחזים.

מה אני מציע:

גאנטים קלים+צמיגים בעלי חתך נמוך ויותר רכבים ממה שיש עכשיו, וצמיגים טובים ואוחזים.

סט קוילוברים לא קיצונים.

ואז אתה תהנא מאד מאד.

סדר גודל השקעה בין 8 ל 10 אלף.

אבל סתם להרכיב קפיצים קשיחים על בולמים מקוריים? בסכום שציינתה?!

פורסם
בתור בעלים של רכב כזה, אני בכל זאת חושב שאתה צריך לשקול שנית את הנושא, מכמה סיבות:

1. הנמכה ברכב כזה לא תיתן לך כלום. נאדה. גורנישט. צמיגים איכותיים דווקא כן יכולים לתת משהו.

2. כשתרצה פעם למכור את הרכב, מי יקנה ג'אז מונמכת? זה פשוט לא מדבר לקהל היעד שלה, ואתה תצטרך להחזיר אותה למצב המקורי.

3. גם בלי שבדקתי אני מוכן להתערב שהידע בארץ בשיפור ג'אז הוא אפס - אתה באמת רוצה להיות שפן הנסיונות?

4. סביר מאוד להניח שכל דבר תצטרך ליבא מחו"ל - וזה יעלה הרבה יותר מ 2000 ש"ח.

5. יש אומנם סצינת שיפורים של ג'אז אבל היא קטנה מאוד, מה שאומר שכנראה לא יהיה הרבה מידע לגבי איכות שיפורים.

שים את הכסף בצד, בתור קרן להנמכת הרכב הספורטיבי שתקנה.

אני כבר מזמן שפן ניסיונית.

וצמיגים איכותיים זה הדבר הראשון שדאגתי לו.

ברכב שלי הורכב דוד REMUS , פילטר אוויר פתוח SIMOTA ורבעיית ג'אנטים תוצרת אוסטריה עם T1R במידה 185/55/15 שהיא המידה הגדולה ביותר המאושרת לרכב.

למה שלא יקנו? היא תראה יותר טוב, אם ישאלו שאלות אני יגיד כן, הנמכתי, אז מה? לא נוח לך תחפש אחרת.

הרכב ישמש אותי לעוד לפחות 3 שנים (תקופת הסדיר) - ככה שאני לא דואג.

קיבלתי כבר הצעת מחיר לקפיצים מדודי בפיט סטופ, גם EIBACH וגם KW מייצרים קפיצים מתאימים להנמכה של 30 מ"מ

קוילאוברים זה הרבה מעבר לגבולות התקציב, מדובר בסביבות ה9K

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשאלה "למה לא יקנו?" אני יכול לענות לך. קהל היעד של הרכב הזה הוא לרוב מבוגרים שבדרך כלל ירצו רכב סטנדרטי ולא נמוך בצורה מוזרה, קשיח ולא נוח.

אני יתן לך דוגמא - ביום שהנמכתי את הרכב שלי, אבא שלי קרא לי לחניה בבהלה ואמר שהרכב שלי שקע :lol:

אבל תמיד אתה יכול לחזור לקפיצים והבולמים המקוריים כשתרצה למכור, זה רק סתם טירטור ללכת למוסך שיחליף לך, ותיתקע עם קפיצי הנמכה משומשים.

אבל אם אתה אוהב את הרכב הזה ולא מתכוון להחליף אותו אז לך על זה:twisted:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני כבר מזמן שפן ניסיונית.

קיבלתי כבר הצעת מחיר לקפיצים מדודי בפיט סטופ, גם EIBACH וגם KW מייצרים קפיצים מתאימים להנמכה של 30 מ"מ

קוילאוברים זה הרבה מעבר לגבולות התקציב, מדובר בסביבות ה9K

אבל תמיד אתה יכול לחזור לקפיצים והבולמים המקוריים כשתרצה למכור, זה רק סתם טירטור ללכת למוסך שיחליף לך, ותיתקע עם קפיצי הנמכה משומשים.

א. אני די בטוח שקפיצים קצרים על בולם מקורי של ג'אז יעשו לך קליקים מעצבנים וחזקים בפניות, תאוצות ובלימות.

ההורים שלך יביאו לך כאפה וכנראה שגם אתה תסבול מזה ותלך להוריד, וזה עולה כסף חביבי, הרבה כסף, לא יורידו לך חינם...

ב. תשאל את דודי אם לא יהיה לך מהם רעש, חובה!

עוד משהו, הג'אז נראית כמו ג'יפ, לא יהיה הבדל ויזואלי משמעותי עם 30 מ"מ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה הבעיה להיות ייחודי אני לא מבין את הקטע של אנשים פה? ועוד אתם קוראים לעצמכם חובבי רכב?

הבן אדם מודע להשלכות ובכל זאת חופרים לו בכל הודעה מחדש שג'אז זה לזקנים,בעיות,לא טוב וכו'....

תפתחו פורמים בחו"ל יש המון ג'אזים משופרות,במיוחד אחיזה ומראה חיצוני. וזה מה שהוא מחפש אז מה הסיפור?

לענייננו, 2.000 שקל כנראה יספיקו לך לקפיצי הנמכה,הקולאוברים יקרים בהרבה, קפוץ לאחת הסנאות בארץ או שתיצור איתם קשר בטלפון וקבל הצעת מחיר...קח בחשבון שזה מאיץ את הבלאי של הבולמים המקוריים.

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין שום בעיה בלהיות יחודי, אבל צריך לתת לו לדעת את כל ההשלכות של העניין לפני שמוציאים 2000 ש"ח על שינוי משמעותי ברכב, אתה לא חושב?

זה לא שהוא שאל על החלפת נורות ללדים או משהו קטן דומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתי מוותר על קוילים, אין בהם צורך של ממש בדרישות הנוכחיות.

2000 ש"ח זה תקציב נמוך אבל ניתן אולי למצוא בו חלקים משומשים שיעשו את העבודה.

מצטרף לדעה שכדאי להחליף גם את הבולמים ולא רק את הקפיצים.

בזמנו קיבלתי הצעות זולות למדי מיבואן קוני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...