Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

לאחרונה אני חושב לעשות רישיון נהיגה לאופנוע. יש לי רישיון לרכב כבר כמעט שלוש שנים. האם אני פטור ממשהו ברישיון לאופנוע?

יש לכם מושג מה המחירים? בזמנו לרכב עלה לי 100 ש"ח לשיעור. אופנוע יקר יותר או זול יותר?

אם יש לכם הצעות למורי נהיגה באיזור י-ם - אשמח לקבל.

תודה לעונים!

לציין - אני חייל סדיר. האם זה פוגע או עוזר במשהו?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שלום כולם

לאחרונה אני חושב לעשות רישיון נהיגה לאופנוע. יש לי רישיון לרכב כבר כמעט שלוש שנים. האם אני פטור ממשהו ברישיון לאופנוע? פטור מתאוריה למיטב ידעתי.

יש לכם מושג מה המחירים? בזמנו לרכב עלה לי 100 ש"ח לשיעור. אופנוע יקר יותר או זול יותר? מדובר על מחיר זהה.

אם יש לכם הצעות למורי נהיגה באיזור י-ם - אשמח לקבל.

תודה לעונים!

לציין - אני חייל סדיר. האם זה פוגע או עוזר במשהו? - לא

תשובות באדום

פורסם

שלום לך ,

אני לקראת טסט אז ככה :

תיאוריה אתה פטור.

וכמו שהבחור מעלי רשם אין יותר עד 500 ומ500 ומעלה .

A1 זה עד 33 כ"ס . זאת אומרת שאתה יכול לרכב על כלים של 500 וגם 650 שמוגבלים בכ"ס לעד 33.

שיעור עולה לי 90 ש"ח בת"א.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מורה נהיגה בירושלים.

בית ספר עוז. (הם מול מגרש הטסטים ) . למדתי שם נהיגה על רכב פרטי. ואני יסיים שם בקרוב על משאית.

ממליץ ביותר.

אגב המורה על אופנוע שלהם הוא גילי. בחור נחמד. ותותח בתחום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

צור קשר עם מורה, קל טופס מהפקידה, בצי בדיקת עיניים, תחתים במשרד הרישוי פטור מתאוריה, ואז 10 שיעורים וטסט.

רק תרכב בזהירות, עם מיגון מלא תמיד, גם שחם מוות, ושמור על עצמך.

בהצלחה

פורסם

את הרשיון אופנוע שלי עשיתי די מזמן ב 2001 באיזור המוסכים בתלפיות, הם עדיין מלמדים שם.

בכל מקרה אני לא ממליץ לך לעלות על הכלי לפני שתרכוש מספיק נסיון עם הרכב, כשאתה נוסע עכשיו עם הרכב שים לב לכל אפשרות שיכולה לקראת בנסיעה, כל דבר הכי הזוי כמו שבירת הגה של נהג, אבנים ושמן בכביש וכ"ו, תיקח הכל בחשבון ושתהיה לך תמיד דרך מילוט מהיר, תהיה ער למה שקורה סביבך (360 מעלות) כל הזמן!

והכי חשוב אל תיתן לאף אחד להתפיע אותך בכביש לא משנה מה הוא עשה, שמור תמיד מרחק זה חשוב שבעתיים ממהירות.

ברגע שלא תופתע בכביש אתה מוכן לעלות על האופנוע.

בהצלחה.

פורסם

הניסיון נהיגה שיש לך על הרכב לא עוזר לך ולרוב לא רלוונטי בכלל. יש דעות האומרות שעצם העובדה שאתה רגיל לאוטו אפילו פוגע במקרים מסויימים.

צריך לעשות הפרדה ברורה בין נהיגה על רכב ורכיבה על אופנוע.

יש לי רישיון לרכב כ-7 שנים ולפני כחודש קניתי את האופנוע הראשון שלי. פשוט גיליתי עולם חדש.

שיהיה בהצלחה! :-o

פורסם
אחרי כמה זמן מקבלים פטור מתאוריה? אם נגיד הוצאתי רשיון לפני 9 חודשים על אוטו עדיין יש לי פטור?

יהיה לך פטור לא בגלל הוותק שלך ברכב, אלא בגלל שהתאוריה שעשית עדיין "טריה",

כלומר עדיין לא עברו שנתיים מאז שעברת.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

תכנס לפורום הזה: http://www.fullgaz.co.il

רק תקרא חוקים ותעשה חיפוש של השאלה שלך לפני שאתה פותח שרשור. בפורום לרוכב המתחיל יש שרשור שלם לגבי סוגי רשיונות מי מה מו... בהצלחה!

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

• תוכן חדש...