Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישת יאריס TS 2004 יד1 עם 135KM רכב יפייפה מקורי לחלוטין בקושי שריטה יש עליה

באוטודיל הם דורשים עליו 52 אלף (כנראה כי זה המחיר כביכול שהם שילמו ללקוח)

מהבדיקה שעשיתי לרכב בנסיעה והתבוננות חיצונית ובתוך המכסה מנוע - על פניו הרכב נראה מצויין עם היסטורית טיפולים בטויוטה

הצלחתי להגיע איתם במו"מ ל45

הדבר היחידי שראיתי שיש צורר להחליף באוטו זה שני צמיגים קידמים (הם שחוקים בצד החיצוני שלו - אגב צמיגי TOYO R1R

האם לדעתכם זאת עסקה טובה?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהתחלה חשבתי שאוטודיל הפכו לגמח אם הם מוכרים במחיר עלות. עכשיו אני מבין שהם לחוצים לרשום הפסדים בשנת המס כי הם מוכרים לך בהפסד...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בכל אופן השאלה שלי היא האם העסקה טובה לי, בהתאם לנתוני הרכב והמחיר שאני עומד לשלם עליו?

פורסם

אם הרכב לטעמך, כל הנתונים נכונים והוא עבר בדיקה במכון שאתה סומך עליו אז זו בהחלט "מציאה" (המרכאות הם בגלל שלדעתי המחירון של האוטו הזה בשמיים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מחירון הרכב לפי חודש מאי היה 48.5

ולפי הדרישות ביד 2 וwinwin זה המחירים שמבקשים רק על יד 3-4 עם ק״מ גבוהים יותר

פורסם

יש אילו הם דברים שצריך לשים לב אליהם ביאריס ts כלומר דברים שמתבלים מהר?

ואני בהחלט אקח אותו לבדיקה משל עצמי לפני מסירת הרכב ולפני שאני מעביר להם את כל הכסף

פורסם

אוטודיל לא מפסידים.

אם שילמו ללקוח 52.000 ש"ח יש להם עוד סבסוד שמן שקיבלו מצ'מפיון שנע בסביבות 5000-8000 ש"ח

כך שלא למהר להוציא את הטישו...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

חכה שבעלי הרכב בעבר או בהווה יגיבו לך על העניין.

ממה שידוע לי הרכב נחשב לאמין מאד וחסכוני בדלק. הוא מצוייד בשרשרת טיימינג שזה דיי נדיר בימנו, שזה אמור להיות יתרון אבל תבדוק שהיא תקינה ומשומנת כראוי. החלפה שלה עלולה להיות יקרה מאד.

מנהיגה על הרכב, אני יכול להעיד שהוא כייפי מאד לנהיגה ומרגיש זריז מאד(כנראה יותר ממה שהוא בפועל) בזכות המשקל העצמי הקל כנוצה.

פורסם

אפשר להעלות לכאן תמונות של הרכב?

הכוונה שלי עם מספר הרכב ( כי אין לי מושג איך אני מוחק אותו בתמונה שנמצאת אצלי באייפון

פורסם

אולי עיסקה טובה למי שנדר נדר שזה האוטו היחיד שהוא קונה. 53K לאוטו בן 8 שאין לו איזה ערך מוסף יוצא דופן, נראה מעט מוגזם. ודאי בתקופה בה ניתן לקנות לא מעט מכוניות חדשות לחלוטין בתוספת לא גבוהה ואם לכל שקל יש חשבון, אז ודאי צעירות משמעותית.

פורסם

הדבר היחידי שראיתי שיש צורר להחליף באוטו זה שני צמיגים קידמים (הם שחוקים בצד החיצוני שלו - אגב צמיגי TOYO R1R

אין R1R במידה החוקית והמאושרת ליאריס. בדוק את העניין. יכול להיות שראית T1R?

יש אילו הם דברים שצריך לשים לב אליהם ביאריס ts כלומר דברים שמתבלים מהר?

ליאריס אין אף מחלת ילדות ידועה. מדובר ברכב פשוט מאוד עם מכלולים פשוטים וכתוצאה מכך גם אמינות מעל הממוצע.

חכה שבעלי הרכב בעבר או בהווה יגיבו לך על העניין.

ממה שידוע לי הרכב נחשב לאמין מאד וחסכוני בדלק. הוא מצוייד בשרשרת טיימינג שזה דיי נדיר בימנו, שזה אמור להיות יתרון אבל תבדוק שהיא תקינה ומשומנת כראוי. החלפה שלה עלולה להיות יקרה מאד.

אין דרך לבדוק את תקינות השרשרת, רק ע"י פירוקה מהמנוע וזו פעולה מיותרת לחלוטין. אין שום הנחיית יצרן לבדוק \ לכוון \ להחליף את השרשרת לאורך כל חיי הרכב.

אולי עיסקה טובה למי שנדר נדר שזה האוטו היחיד שהוא קונה. 53K לאוטו בן 8 שאין לו איזה ערך מוסף יוצא דופן, נראה מעט מוגזם.

המחירון של מרבית דגמי טויוטה אכן מופרך, אבל מצד שני צריך לזכור שקונים-יקר-מוכרים-יקר.

לגבי הערך המוסף, דווקא ל TS יש ערך מוסף בדמות התנהגות מצויינת בשילוב גיר קצר, הגה ושלדה מתקשרים, צריכת דלק מופתית ואמינות מוכחת.

ki33, אתה מוזמן לערוך חיפוש בפורום. כל רשמי מהיאריס TS משוטטים בארכיון הפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר על היעוץ

אני יעבור על הפורום לראות במה מדובר....

ואני אקח את הרכב בכל אופן לבדיקה נוספת...

(אגב לגבי הצמיגים אני לא זוכר בדיוק אם זה R1R או משהו אחר אני זוכר בוודאות שזה TOYO)

פורסם

כעיסקה לTS מהשנתון הנ"ל מדובר בעיסקה טובה כל עוד הבדיקה נקייה והנתונים נכונים.

זה נכון שהTS בפרט וטויוטה בכלל מתומחרות גבוהה משוויון אך כפי שנאמר לפני: קונה יקר מוכר יקר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שרשרת תזמון הופכת להיות יותר ויותר נפוצה. ניתן למצוא אותה בין השאר במנועי JTS של אלפא רומיאו (מהדור החדש, אלה שמותקנים ב-159 ונגזרותיה), TSI של פולקסווגן וגם באקוטק המוגדשים של GM (מגיעים בשברולט קרוז ובאופל אסטרה).

בדגמי עבר ניתן למצוא שרשרת תזמון בחלק ממנועי BMW בעידן טרום VALVETRONIC, מנועי TS של אלפא רומיאו (בלוק אלפא), ברכב שמופיע בסמלון שלי ונדמה לי שגם במקוררי האויר של פולקסווגן.

כמו שכתב איתמר, לשרשרת תזמון אין שגרת החלפה או טיפול מהסיבה הפשוטה שאין צורך להחליף אותה או לטפל בה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...