Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כעיסקה לTS מהשנתון הנ"ל מדובר בעיסקה טובה כל עוד הבדיקה נקייה והנתונים נכונים.

זה נכון שהTS בפרט וטויוטה בכלל מתומחרות גבוהה משוויון אך כפי שנאמר לפני: קונה יקר מוכר יקר.

עידן

לא נכון.

בטויוטה יש פער גדול מאוד בין מחיר המכירה שאנשים מבקשים ביד 2 למה שהם מקבלים

לא סתם הקורולה ירדה ב-4 אחוז במחירון האחרון, בתוך חודש

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר להשוות בין השניים.

האחד זה רכב שיש כמותו אלפים בשוק, השני זה רכב שיש בודדים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם יאריס TS איבדה קרוב ל4% במחירון בחודש אחרון. ציפיתי ל500 ש"ח ולא ל2000. אצטרך לנהל מו"מ מחדש:(

פורסם

אגב יש למשהו מושג מה מחיר המחירון של היאריס ts לחודש הנוכחי? (מחירון לוי יצחק)

פורסם

אם אתה דלוק דווקא על הרכב הזה- קנה אותו.

אם אתה שואל באופן כללי, אני הייתי קונה משהו אחר בסכום הזה, מחפש רכב עם קילומטראז' נמוך יותר, ורכב צעיר יותר. אבל איש איש וטעמו הוא.

בהצלחה

פורסם

בשעה טובה הרכב אצלי... תודה רבה על הייעוץ חברים, הרכב עצמו במצב נדיר מסתבר אחרי אלף ואחת בדיקות שעשיתי לו

הוא מפלצת קטנה ושובבה בהחלט

פורסם

יצחק לוי קם החודש על רגל שמאל וחתך כימעט את כולם.

בואו נקווה שחודש הבא משהו לא ידרוך לו על הרגל בגיוק לפני פרסום המחירון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אין R1R במידה החוקית והמאושרת ליאריס. בדוק את העניין. יכול להיות שראית T1R?

איתמר.

הוא אמר שהצמיגים שחוקים מאוד בצידי הסוליה,אז גם לי נראה שמדובר בT1R,נשמתם תיהי צרורה בצרור מפתחות.

פורסם

המידה שלי היא 205/55/16,קניתי ב550 לפני שנה בערך,אני מאמין שבמידה שלך תמצא בפחות.

תבדוק טוב תאריך לפני הקנייה,לא יותר מחצי שנה מתאריך הייצור,ותן להם 3-6 PSI יותר מהגדרות היצרן,תלוי כמובן בסגנון נהיגה שלך.

תהנה מהרכב!

פורסם

מצטער, לא רוצה לבאס,

אבל אם הרכב אדום, מחיפה, יד ראשונה, היה של שני אחים, טופל ב"אמין מוטורס", יש לו שאסי.

האם בדקת במכון בלתי תלוי?

משכנתא זה קל

פורסם
יש לכם מושג כמה עולים צמיגים כאלה ליאריס?

T1R 185/55/15?

כל מה שמתחת ל 450 ש"ח לצמיג יהיה מחיר טוב.

אם תרכוש רביעייה כזו הלחץ האידאלי שהגעתי אליו לאחר מספר נסיעות ונסיונות הוא 35 מקדימה ו 32 מאחורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מצטער, לא רוצה לבאס,

אבל אם הרכב אדום, מחיפה, יד ראשונה, היה של שני אחים, טופל ב"אמין מוטורס", יש לו שאסי.

האם בדקת במכון בלתי תלוי?

בדקתי את הרכב במכון בלתי תלוי (יותר נכון אצל חברים שלי)

הרכב בצבע אפור מטלי, והוא מתל אביב במקור

פורסם
כל מה שמתחת ל 450 ש"ח לצמיג יהיה מחיר טוב.

אם תרכוש רביעייה כזו הלחץ האידאלי שהגעתי אליו לאחר מספר נסיעות ונסיונות הוא 35 מקדימה ו 32 מאחורה.

איתמר.

אגב לחץ כזה לא יקשה בצורה משמעותית את הנסיעה?

אני כרגע נוסע לפי היצרן 32 מקדימה (בהתחשב המצב הצמיג )

ו29 מאחור

הרכב ניתן לשליטה בפניות אבל צריך לתת לו קטנות בהגה במהירות יחסית גבוהה על מנת לייצב אותו חזרה לפניה

פורסם

כבר קנית, וחלילה לי מלבאס אותך, ובהחלט שיכול להיות שהרכב מציאה פראית,

אבל לא כ"כ ברור לי, אם אומרים שזה רכב סופר מבוקש עם מחירון בעננים, מה הוא עושה במגרש? מדוע לא נמכר מאוזן לאוזן

או במכירה רגילה פרטית?

ברור לכולנו חד משמעית שאוטו דיל לא נמצאים שם לשם שמיים. הם גוזרים קופון יפה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...