Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שברוב הרכבים מושב אמצעי מאחור לא להיט. מיועד בעיקר לנסיעה מחוסר ברירה. לנסיעות ארוכות כבר צריך משהו בסגנון טויוטה פרויה או טרנספורטר.

מה התקציב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הולך לקנות בעתיד הקרוב.

אבל מעונין לדעת איזה מכוניות חדשות עונות על תנאי זה, בנוסף לישנות.

מהחדשות : האוקטביה, רומסטר והפלואנס מספקות את התנאי ?

מהישנות יותר חשבתי על C5, סאאב 9-5, לנצ'יה קאפה, פיאט מולטיפלה.

אני מת על הפריוויה ! אבל לא יודע עד כמה נוח לנהוג בה ביום יום והאם יש אקזמפלרים במצב מניח דעת.

פורסם

אני מניח אפשר למצוא פרוייה אמינה במצב טוב. זה רכב מענין: מנוע מרכזי למטה ושני דרייבשפטם, אחד אחורה להנעה אחורית והשני קדימה לאויזרים. יש טרנספורטרים בנזין 5 צילינדר מידיים פרטיות או שגרירויות. אפילו ברמת גימור קרוול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מניח אפשר למצוא פרוייה אמינה במצב טוב. זה רכב מענין: מנוע מרכזי למטה ושני דרייבשפטם, אחד אחורה להנעה אחורית והשני קדימה לאויזרים.

האאא ???

טרנספורטר ? לא מלהיב אותי לנהוג ברכב בעיצוב קופסת נעליים.

פורסם
האאא ???

טרנספורטר ? לא מלהיב אותי לנהוג ברכב בעיצוב קופסת נעליים.

לרכב הזה מקדימה יש מכסה שמתחתיו אלטרנטור, מדחס מזגן ועוד. אלה הם אויזרים שמנוע מניעה דרך דרייבשפט, הרי מנוע עצמו נמצא למטה באמצע הרכב.

טרנספורטר ניראה לא רע:

t4_transporter_full_front_500pix.jpg

פורסם

אכן. :oops:

פורסם

פג'ו 308 סטיישן, רנו קנגו, פיאט דובלו, סיטרואן פיקסו, סיטרואן ברלינגו :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...