Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה עם DynDNS ובכללי שרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני משתמש במצלמת IP ולצורך התחברות מחוץ לבית אני זקוק לשרת חיצוני שהמטרה שלו היא לקבע את הIP שלי כביכול על מנת שאוכל להתחבר מחוץ לבית למצלמה.

הכל עבד מצויין עד שלפני כמה שעות המצלמה לא מתחברת ואני רואה שהחשבון הקודם שלי בDynDNS לא מופעל בקיצור פתחתי חשבון חדש אני נכנס לAdd Hostname אבל שם אני נתקל בבעיה - יש לי רק אפשרות של DynDNS Pro Trial משמע אני יכול להתנסות בזה שבועיים ואז לשלם על זה כסף. במידה ואני מחליט שלא להמשיך אני יכול לבטל את העניין ולהמשיך להשתמש בHostname אחד ללא תשלום אך אני עדיין צריך להכניס פרטי כרטיס אשראי וזה משהו שאני רוצה להמנע ממנו.

האם אני פשוט התבלבלתי ויש אפשרות אחרת לפתוח Hostname אחד ללא תשלום?

אולי האתר שינה מדיניות ולא מאפשר כעת לפתוח הוסטניים ללא לשלם?

יש אתרים אחרים שמציעים שירות דומה?

תודה לעוזרים.

פורסם

מניסיון כואב עש שירותים חינמיים - שקול רכישת IP קבוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא משתלם כלכלית.

פעם אחרונה שבדקתי עם נזק בינלאומי רצו 80ש"ח לחודש !

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

DynDNS וNOIP זה אותה שירות ואותה חברה עם כתובת שונה.

הם מציעים מגוון HOSTNAMES להתלבש עליהם ולהוסיף להם DNS.

בנוסף רוב הראוטרים היום תומכים בשירותים האלו כך שכל פעם שתתחבר תקבל IP שונה והDNS יקבע על פיו.

לפי מה שאני יודע יש הוסטניים שהם חינמיים ויש כאלו שלא.

תנסה לחפש חינמיים

פורסם

פתחתי HOSTNAME בno-ip וכעת אני בבעיה אחרת - שכחתי איך אני מגדיר אותו במצלמה :oops:

תיקון - נזכרתי ואני בתהליכים.

• תוכן חדש...