Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר גלקסי בeline שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות לאשתי סמרטפון גלקסי 2.

אני רואה שבeline מחירו 2300 ש"ח ונראה לי מחיר טוב למכשיר חדש.

האם המכשיר אצלם הוא כמו בחברות הסלולר מבחינת עברית?

בעבר קניתי נוקיה E5 אצלם, ותוכנת ההפעלה שלו אינה כמו של הנוקיה E5 שיש לי מאורנג'. בזה של eline היא פחות טובה.

האם הדיל שהם מציעים סביר?

אשמח לשמוע הצעות אחרות לסמרטפון שיכול לעבוד באופיס ומיילים במחיר סביב 2000 ש"ח.

עדיפות לחדש.

תודה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אם אתה רוצה סמארטפון עם תמיכה מלאה באופיס, נדמה לי שהכיוון שלך צריך להיות ווינדוס-פון. אני לא יודע אם יש חלופה טובה באנדרואיד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הריזר שלי מגיע עם תוכנת DATA WIZ שמתממשקת לאופיס, אם אתה לא צריך פונקציות מיוחדות זה הפתרון בשבילך, בתוספת תשלום ניתן לקנות את התוכנה המלאה במרקט.

פורסם

sorvall

אתה יכול לצרוב לו רום מפעילה בקלות, עניין של 10 דקות כולל הורדת הקובץ, והטלפון שלך יהיה זהה למה שיוצא מהחברה.

גם לנוקיה אתה יכול לעשות זאת, טיפה יותר מסובך אבל אם טיפה חוש טכני בהחלט אפשרי.

לחנויות פרטיות אסור למכור מכשירים אם רום מפעיל לכן מה שתקבל במכשיר במקרה הטוב יכלול עברית, במקרה הפחות טוב יהיה לו רק ישור לימין ומקלדת.

בקשר לחנות, בעבר רכשתי מהם מכשיר והיתי צריך להשתמש באחריות, מצאתי את עצמי חודשיים בלי טלפון, בהחלט לא סביר.

אודי A4

דימה.

פורסם

עברית מובנית יש באנדרואיד החל מגירסה 4 מכשיר ה S2 לא מגיע עם גירסה זאת לכן לא יהיה לך עברית.(אלה אם כן הן שמים רום לא מקורי).

לגבי החנות עצמה יצא לי לרכוש אצלם מכשיר HTC Desire לפני כמעט שנתיים והובטח לי שהמכשיר פרוץ, קיבלתי את המכשיר לא פרוץ והמעבדה שלהם אמרה שהם בכלל לא יכוים לעשות לי את הפריצה והייתי צריך לבטל עיסקה.

פורסם

יש עברית, יש ישור לימין ויש מקלדת.

אם אין, כנראה שצרבו רום שהשפות הורדו ממנו במתכוון כדי לעשות אותו קל יותר.

בוקסר, תגדיר פריצה. אם אתה מתכוון לסופריוזר, אין מכשיר שאי אפשר לעשות לו את זה. 2 קליקים עם תוכנה יעודית וזהו.

SuperOneClick.

AVE צריך לבדוק לפני כן שמדובר באותו הדגם שנמכר בארץ.אם לא אפשר להגיע לבריק בקלות.(לא שזה סיפור גדול לצאת מזה אבל לא נעים להתקע עם טלפון שנשאר על הלוגו)

פורסם

ceyal

רשום באתר שלהם בפרוש שזה I9100 רגיל, אם זה וריאצית G או משהו בסגנון אז הצריבה יותר בעייתית אבל גם כן אפשרי.

לגבי UNBRICK אתה לא צריך לספר לי על זה, עבר לי בידיים מספיק מכשירים אם בריק ודווקה הS2 לא הכי קל.

אודי A4

דימה.

פורסם

אבל תודה שאין כמו הבריק הראשון שלך :lol:.

כשזה קרה לי עם הטבלט שקיבלתי באותו יום, רציתי להתאבד. (התקנתי ROM של מכשיר קנדי בטעות..)

פורסם

בחנויות הפרטיות אתה תקבל רום כניראה של firefsd זה רום מקורי עם תרגום מלא לעברית אז אל דאגה.:)

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בוקסר, תגדיר פריצה. אם אתה מתכוון לסופריוזר, אין מכשיר שאי אפשר לעשות לו את זה. 2 קליקים עם תוכנה יעודית וזהו.

SuperOneClick.

פריצה הכוונה root/superuser ברור לי שניתן לעשות בכל מכשיר וכדי לא לאבד את "האחריות" היה סגור שאני מקבל את המכשיר פרוץ בתוספת תשלום מה שהתברר כשקר של המוכר כי לא רק שאת המכשיר קיבלתי לא פרוץ אלה גם במעבדה שלהם התנגדו לכל העניין של הפריצה.

ולפותח השירשור, תוסיף עוד 150 ש"ח ותקנה את nexus מכשיר הרבה יותר מתקדם ועם אנדרואיד 4.

בהצלחה

פורסם

SuperOneClick.

למה שני קליקים אם התוכנה אומרת קליק אחד בלבד ? :-)

ולפותח השרשור, לא יודע אם זה זמן טוב לקנות עכשיו את ה-2 כשה-3 הולך להימכר עוד שבוע. יש אפשרות שהמחיר ירד לאחר ה-29 במאי.

ובכל מקרה, סמסונג הוציאה עדכון ICS למכשירי הגלקסי S2 שהם unlocked, אז אתה יכול לבקש מהחנות במעמד הקנייה לשדרג את התוכנה דרך KIES באופן רשמי - ואז יש לך תאימות מושלמת לעברית.

בהנחה שהמכשיר שמוכרים לך הוא באמת factory unlocked international version ולא איזה קומבינה.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

לגבי החנות, יש לי ניסיון טוב איתם עם שני מכשירים שנרכשו.

לגבי סוג המכשיר, זה מה שהיא רוצה. אני מודה שלא בחנתי את אופצית הנקסוס והיא תיבדק.

לא ידעתי שה 3 מגיע בעוד שבוע. אני אמתין עוד טיפה כמובן.

לגבי הבריק וכיו"ב, לא הבנתיי:oops: אני, ללא ידע מקדים, יכול לבצע את בבית?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
בחנויות הפרטיות אתה תקבל רום כניראה של firefsd זה רום מקורי עם תרגום מלא לעברית אז אל דאגה.:)

ברבות מהחנויות שמוכרות את הS2 שמופיעות בזאפ. רשום שהעברית חלקית וישנו ישור לימין ויש מקלדת בעברית אך התפריטים והשאר באנגלית.

• תוכן חדש...