Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

לילה טוב חברים

אני מחפש רכב בטווח המחירים 15-25 גמיש טיפה

כמובן שאני מחפש גיר ידני...

סדר העדיפויות שלי לבחירה היא

קודם כל אמינות

הנאה מנהיגה

חסכון בדלק

לאחר חיפוש באתרי יד 2 מספר שאלות שעלו לי

האם הייתם ממליצים על דיזל?

מה לגבי קילומטרז? איפה לשים את הקו האדום?

תודה רבה מראש!

פורסם

בתקציב הזה תוכל להשיג רכבים די טובים כמו: ניסן אלמרה (אמינה מאוד ונוחה)...מה אתה מחפש? סדאן? אוטו קטן יותר?

לגבי קילומטרז, הממוצע הוא בערך 15-16 אלף לשנה..כמה מה שפחות מזה עדיף כמובן.

פורסם

אני מעוניין רוב הנסיעות שלי יהיו לבד

התכנון הוא לנסוע בכל יום בסביבות ה40 קמ במישור (20 הלוך ו20 חזור)

ובערך פעם בשבועיים נסיעה ארוכה לצפון הארץ

פורסם

יונדאי אקסנט גם יכולה להיות בחירה טובה לדעתי. אם תוכל למצוא אחת שמורה לא מהשכרה או ליסינג, זה אוטו טוב גם.

פורסם

מה בעניין צריכת הדלק של היונדאי?

כרגע חשבתי לכיוון פונטו

קורסה

איביזה

clio b

ויאריס

מה לגבי רכבים קטנים עם מנוע דיזל הבנתי שמאוד חסכוניים...השאלה האם טיפולים לא יהיו יקרים יותר?

שוב תודה

פורסם

אקסנט אוטומט מנוע 1500 עם 103 כ"ס בשנתונים שבין 2000 עד 2007 לוקח דלק 1:11.5

ממה שרשמת אתה לא נוסע הרבה ולכן ההפרשים בדלק בין רכבים שונים יהיו מזעריים במקרה שלך. עדיף שתשים דגש על אמינות וכח מאשר עוד כמה עשרות שקלים בחודש. אם היית אומר שאתה נוסע 200 קילומטר ביום אז המצב היה שונה.

פורסם

רכב דיזל יהיה ללא ספק חסכוני יותר מרכב בנזין מקביל כך שבוודאי מהבחינה הזאת כדאי לרכוש אותו. אבל לצערך הרב בסכום שהקצבת לרכישה קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב דיזל עם קילומטראז' נמוך. חוץ מזה שאין בארץ הרבה מכוניות קטנות כמו הקליאו והאיביזה שמגיעות עם מנועי דיזל כך שמההתחלה המבחר שלך קטן מאוד. בתקציב הזה אני יכול לחשוב על סיטרואן C3 דיזל, סיאט איביזה דיזל ופולקסווגן פולו דיזל. רובן של הפולו הן מוניות או רכבי עבודה לשעבר והקילומטראז' כמובן בהתאם.

אם אתה מחפש רכב קטן, צעיר וידני בתקציב הזה אני מציע לך לשקול את הקליאו והפיג'ו 206. חפש רכבים שמורים והם יהיו די אמינים, מהנים מאוד לנהיגה וחסכוניים. פיאט פונטו גם אופציה טובה, אבל מתחיל להיות קשה למצוא פונטו מהדגם הקודם (פונטו ספייס) במצב טוב.

פורסם

קראתי קצת ברשת לגבי הפגו והקליאו

לגבי הפיזו ציינו הרבה בעיות חשמל?! במה זה מתבטא?

לגבי הקליאו לא מצאתי כל כך המלצות מבעלי הגיר הרגיל ככה שאשמח לשמוע!

שוב המון תתודה על העזרה

• תוכן חדש...