Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במשלוח חו"ל - דחוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הזמנתי מספר חלקים מארה"ב לרכב. השתמשתי בשירות Global Express mail שהוא שווה ערך ל FedEx ושות'.

נאמר לי שזה עלול לקחת בין 3 ל5 ימי עסקים.(היום זה היום החמישי)

החבילה הזו יקרה לי מאוד מאוד.

בעזרת מספר המעקב, אני רואה שהסטטוס של החבילה כרגע, שהיא הגיעה לישראל אתמול, וכרגע היא במכס.

מה קורה עכשיו? האם היא משתחררת מהר? האם זה יכול להתעכב שם? והכי חשוב איפה אפשר לברר (מספרי טלפון או כתובת).

ערך החבילה 80$ חלקים ועוד 60$ עבור משלוח.

חברים, כל תשובה תתקבל בברכה.

תודה מראש

מאיר

פורסם

עוד יום יומיים והכל יהיה בסדר.

יתקשרו אליך, יגידו לך כמה מכס ומע"מ עליך לשלם.

ישלחו לך את החבילה עם שליח.

סוף סיפור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסתדרתי. לא חיכיתי שהם ייצרו איתי קשר, ולכן נסעתי לבית הדואר בעצמי ולקחתי את החבילה.

אבל, אני אשמח לקבל מידע, מתי המכס מחליט שצריך לשלם, ואיך הוא מחשב את זה.

פורסם

תשלום עבור המכס חל על חבילה בעלות של 50 דולר ומעלה (כולל משלוח). במקרה שלך מדובר במכס על סכום של 140 דולר.

אולם, זה רק על פי החוק. באופן מעשי הדבר לא כל כך מתבצע.

מניסיוני, במרבית המקרים לא נדרשתי לשלם למכס עבור החבילות שהגיעו אלי, גם אם העלות היתה מעל 50 דולר. יכול להיות שבמכס עושים לחבילות קטנות בדיקה מדגמית בלבד. . .

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

טיפ קטן - כשאני הלכתי לשחרר חבילה מהמכס, לא היתה לי קבלה פרט לאישור קניה מהרשת - סמיט רייסינג - שהם לא אומרים לך כמה יעלה המישלוח, ולכן העלות של המישלוח לארץ לא מופיעה שם אבל דמי טיפול ומישלוח כן מופיעים. המוכס לא הבחין בהבדל וכך הרווחתי בערך כ 15$......

ערך הסכום לצורך חישוב מס, כשמדובר בכסף ששולם על מישלוח, הוא שליש מעלות המישלוח עצמו.

ז"א - אם אתה שלמת 102$ מישלוח, והמוצר שקנית חייב ב 40% מס, אחוזי המס יגוו מסכום של 33$ ולא מ 102$ .

כשהוצאתי משלוח מממן { מ- ממן } כן היתה חשבונית מסודרת על האריזה ושילמתי בצורה המוזכרת לעיל.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

• תוכן חדש...