Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח! חוצפה/עברינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה הזוי שנגמר בנזק רכוש בלבד. זה מאוד נגע בי אישית כי היתי בסיטואצייה דומה ונשארתי עם חור בכיס וטעם רע של חוסר אונים.

המקרה המדובר קרה אתמול אחרי העבודה. לאחר שסיימתי עבודה והתחלתי לצאת מחנייה, שמעתי רעש שריקות/חריקות חזק. עבר מולי רכב שהרעשים נבעו ממנו. בהתחלה חשבתי שזאת איזו רצועה שורקת במנוע. כשיצאתי אחריו לכביש והתחלתי לעקוף אותו משמאל (כביש חד סיטרי עם שני נתיבים) האחורה שלו נזרק לכיווני וכמעט פגע בי. בלמתי וראיתי שלמעשה הגלגל הימני שלו עומד ב40 מעלות ימינה. הבנתי כבר שהוא פגע במשהו. חשבתי לתומי במדרכה ושהוא מנסה להגיע לעצירה בטוחה. לאחר נסיעה של כמה עשרות מטרים הוא עצר וראיתי שני "חברים" ברכב, כמו כן ראיתי שכל צד ימין שלו מפוצץ. הבנתי שהוא פגע במשהו שהוא לא רק מדרכה והוא בורח. חזרתי אחורה לפנייה הקרובה וראיתי שעומד רכב, חונה וכל צד שמאל שלו מרוסק!

התחתי לנסוע לכיוון הרכב בשביל לרשום את המספר ובדרך פגשתי רכב של ביטחון מתחם בו אני עובד. אמרתי לו על המקרה וציינתי לאן הרכב נוסע. בגלל שהוא עם גלגל שבור הוא לא הצליח להתרחק. הוא נסע בנסיעה פרעית כשהרכב נזרק מצד לצד וכמעט פוגע ברכבים אחרים (אולי גם פגע ולא ראיתי). ראיתי שהוא נכנס לכפר ורכב ביטחון נכנס אחריו. וידאתי שרכב ביטחון אכן עצר אותו וחזרתי בחזרה לרכב שהוא פגע בו מלכתחילה. במקום כבר היו אנשים/עדים למה שהתרחש. אמרתי להם שביטחון המתחם עצר את הפוגע ושישאירו פתק לנהג בכדי שיברר את הפרטים עם ביטחון המתחם.

מקווה שיזכה לפיצוי כלשהו...

מעניין מה יקבל הנהג הפוגע, אם בכלל.

פורסם

נזק לרכוש זה כבר לא אין היום... כמו שראינו אם אתה לא נדקר מתחת לבית שלך אתה צריך להגיד תודה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מקרה שהיה לי לפני חודש ימים לערך,הרכב שלי חונה ליד המדרכה במקום חוקי וסמוך לבית בו אני גר.

באותו יום בשעות הבוקר עבר רכב אחר ושבר לי את המראה השמאלית,הזכוכית נשברה לחלוטין והפלסטיקים מסביב נשברו,אותו אדון "מכובד" החליט לברוח,למזלי נסע אחריו אדון שבאמת מכובד ורשם את פרטי הרכב הפוגע ואת הפרטים שלו כעד לאירוע.

לא אלבל לכם את המוח אבל לאחר שהגשתי תלונה במשטרה ואחרי שקיבלתי כעבור חודש את הפרטים שלו הגעתי לביתו ואז פתח לי אדון שנושק לגיל 60 בעל משפחה וילדים והוא אמר " אהה באמת לפני חודש פגעתי ברכב ברחוב כזה וכזה.. אני מאוד מצטער? אני אשלם מה שמגיע לך העיקר שתבטל את התלונה"

אז לקחתי את מה שמגיע לי ולא ביטלתי שום תלונה

אז אל תספרו לי שרק צעירים דופקים ובורחים זה פשוט נורמה אצלנו בארץ!

וכן זאת עבריינות לשמה

פורסם

יוסי, למה אתה נשמע כעוס. אף אחד לא מספר לך, אישית, כלום. אף אחד גם לא ציין ״צעירים״.

פורסם

Bersi,

יפה עשית!

באמת מזל שלא היו מעורבים נפגעים כי אז הסיפור היה אחר לגמרי

אני מציע שוב הצעת חוק:

פגעת-ברחת-נתפסת = קבל את העונש המירבי ללא אפשרות לעסקת טיעון (במידה ואתה אשם)!

אם זכאי צא לחופשי...

אם הענישה תהיה חמורה יותר מהפעם הראשונה אנשים יחשבו פעמיים לפני שהם עולים על הכביש.

לפני כמה ימים שמעתי שבפיליפינים אין כמעט תאונות דרכים, יודעים למה?

כי אין ביטוח!

עשית תאונה - בעיה שלך - תסתדר לבד!

וזו ארץ עם 7 מיליון טוסטוסים...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
יוסי, למה אתה נשמע כעוס. אף אחד לא מספר לך, אישית, כלום. אף אחד גם לא ציין ״צעירים״.

איזה יופי של תגובה הגבת לי,גם אני לא כתבתי אישית עבורך,אני כועס וכעוס שאנשים דופקים ובמקרים יותר גרועים גם דורסים ובורחים:evil:

פורסם

כול הכבוד על מה שעשית,גילית אזרחות טובה,אני מתאר לעצמי איך אותו הבעלים היה מרגיש כשהוא ראה את הרכב שלו מרוסק ולא היה שום מושג מי עשה,הרגשה שהעברין חופשי.מקווה שיקבל עונש רציני ולא משהו שטותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...