Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לדעת אם יש איפשהו או מישהו שהשווה בין האיביזה החדשה לקודמתה.

בעיקר אני מעוניין לדעת בהיבט השלדה והיכולת שלה (או יותר נכון - חוסר היכולת שלה) להתנהג בסיבוב.

האם הם שיפרו גם ביצועים או רק את המראה החיצוני?

בנוסף אשמח לדעת אם מישהו לקח, נניח את הקופרה, הישנה והחדשה ובחן תאוצה? על הנייר קשה להחליט מכיוון שמצד אחד יש מנוע גדול וחזק עם טורבו אבל גיר ידני ומהצד השני מנוע קטן יותר (גם עם טורבו אבל שעובד אחרת) ותיבת DSG "שאמורה" להיות מאוד מהירה.

עכשיו שאנחנו כבר כמה שנים אחרי החשיפה הראשונית ניתן לבדוק את הדברים בצורה יותר סטרילית ולא מוטית

אני מכוון בשאלות בעיקר לאנשים "שהשתדרגו" מהקודמת לחדשה ובעיקר לכאלה בעלי דגמי ספורט ולא לסטנדרטיות.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

בקשר לשאלה של האחיזה: הייתה לי איביזה 2008 האחיזה שלה בסדר גמור, האיביזה החדשה אוחזת הרבה יותר טוב אבל פחות זריזה, ה1.6 הקודמת מהירה יותר מהחדשה וגם יכולת החלפת הילוכים מהירה יותר אצל הקודמת.

בחדשה אם תעביר הילוך מהר מדי ההילוך יתקע, בדגם הקודם תוכל להעביר הילוכים כמו KEN BLOCK :).

הקופרה החדשה מאוד זריזה ועם צ'יפ בלבד זה מרגיש כאילו חיברו לך רקטה לתחת עם הDSG היא ממש עפיפון, אך לעומת זאת את הקופרה הקודמת אפשר לנצל יותר ולהעמיס עליה יותר לחץ מהקופרה החדשה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כשהקופרה החדשה הגיעה עשיתי סיבוב קצר גם על קופרה קודמת - היו הבדלים מסוימים לטובת החדשה, אבל לא באופן משמעותי מאוד. כלומר: היא אולי יותר טובה, אבל זה עדיין more of the same לחיוב ולשלילה.

בנוגע ל"חוסר היכולת להתנהג בסיבוב" - אנשים, נסו בבקשה לא להקצין דברים. האחיזה של האיביזה, בין אם הקודמת או החדשה, יכולה להיות טובה מאוד עם צמיגים איכותיים. הנטייה לתת היגוי אמנם קצת מופרזת והשלדה קצת מגושמת, אבל זה רק תחת עומס כבד.

בנוגע לתאוצות - לא בדקתי, אבל אני מניח שעקב המשקל הדומה וההספק הזהה ניתן להניח שהביצועים דומים בהחלט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עברתי מאיביזה 1.8T לאיביזה 1.4TSI,

ה-1.8 הייתה FR עם upsolute וצמיגים דבירים יחסית (t1r),

זו, כמובן, הייתה מהירה בקו ישר.

סה"כ, לנהג שאינו נהג מירוצים כמוני היא אחזה בסדר. לא מדהים, אבל בסדר.

ה-1.4 הייתה קופרה סטנדרטית ועם הצמיגים המקוריים מהחברה (פי-זירו) ועדיין התנהגה מעט יותר טוב מהקודמת...

עם צמיגים דביקים אני מעריך שהיא תהיה טובה יותר אבל זו לא קליאו ספורט.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...