Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף דור 5 שנת 2005 מנוע fsi2.0 גיר טיפטרוניק.

בהורדת הילוכים אוטומטית מרביעי לשלישי ומשלישי לשני נשמעת דפיקה חזקה בגיר.

האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה או האם מישהו נתקל בתופעה דומה?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא חושב שהדפיקות האלה תקינות.

בכל אופן אתה מוזמן לבדיקה חינם אצל חבר הפורום ספי שמנהל את "גירים אוטומטיים סגולה".

בנוסף יש לך את מוסך אדמונד בחולון אשר מתמחה בשיפוץ תיבות DSG.

פורסם

היי,

אני מכיר טוב את הבעיות האלה מחקירה שלי לפני שרכשתי את האודי זה אותו גיר ואותו מנוע ,

מכל המכוניות שראיתי עם הבעיה הזאת הבעלים של הרכב עלה שיפוץ מוח גיר שעלה לו בסביבות ה 4K .

השאלה אם אתה מעוניין להשקיע כזאת השקעה., אני לפני שקניתי את הרכב בדקתי את הגיר אצל בחור בשם אדמונד עשה רושם של בחור מקצועי . בהצלחה:)

פורסם

זה כפי הנראה 09G. שיפוץ של בלוק השסתומים יפתור לך את התקלה (עשינו כבר כמה עשרות כאלו). עלות התיקון 4000 שח, ויש על התיקון שישה חודשי אחריות.

פורסם

בלי להתייחס ספציפית לאחד מהמוסכים הנחמדים שדרך אגב אני לא מכיר, אני ממש מתחנן אל תרוץ לשפץ את הגיר.

דבר ראשון לך לכמה מוסכים מקצועיים שיבדקו את הרכב ויתנו לך הצעת מחיר, אחר כך לך למוסך רון ותבדוק מה באמת הבעייה.

ורק אז תחליט מה לעשות.

זה אומר לך אחד שהיתה לו גולף אומנם אחרת אבל שילם 14 אלף על שיפוץ גיר שלא פתר שום בעייה !! הסוף היה אומנם טוב וזול אבל לקח חצי שנה.

נ.ב צר לי לחלוק על המוסכניקים המלומדים אבל מכונאות זה לא עסק בהתכתבות ( או עסק שמאפשר לשלוף פתרונות מהשרוול) כך שלא הייתי רץ לתקן אצל מוסכים ששולפים פתרון של 4000 ש"ח בלי לבדוק את הרכב קודם.

מה שגם עושים העתק הדבק לכל דיון על גיר של VAG.

אני כמובן לא חולק על הידע המקצועי רק על האמינות והיושרה.

פורסם

תלך למוסך רון יכול להיות שצריך עדכון , היה לי את זה פעם במאזדה 6 שעדכון מחשב טיפל בנושא של דפיקה בגיר.

פורסם

היתה לי אותה התקלה בג'טה 07' עם אותו הגיר, התברר שהמוח של הגיר הלך...

לאחר התייעצות עם כמה בעלי מוסכים (חלקם מורשים חלקם לא) הגעתי למסקנה שלא שווה לשפץ כי לא בטוח שהשיפוץ יחזיק מעמד אז החלפתי את המוח, נכון יותר יקר כמעט פי שתיים אבל שווה את השקט הנפשי לפי דעתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=418402

פורסם

מחזק המלצה על מוסך רון .

רון אדם אמין מקצועי ואוביקטיבי, לפחות מהנסיון שלי איתו בעבר.

הוא עשה לי פעם טיפול לרכב כולל החלפת בלמים, בסיום התעקש לקחת את הרכב לנסיעת מבחן למרות שהיה עם גבס.

• תוכן חדש...