Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב באזור ה- 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)

אני מחפש רכב בשבילי

אני בן 20, חייל שעובר לתפקיד של יומיות עוד כ- חודש.

אני צריך רכב בשבילי לנסיעות יום יומיות של כ-20 ק"מ ועוד נסיעות מדמנות מדי פעם למקומות רחוקים יותר

כולל אפשרות לנסוע גם לצפון ולאילת במידת הצורך (אז רכב עם מנוע סביר)

אני מאוד רוצה רכב ידני ולא אוטומטי כי אני מאוד מתגעגע לחווית הידני, וגם כי פשוט יותר זול לקניה ותחזוקה וגם בתצרוכת הדלק למיטב הבנתי.

אני מחפש רכב באזור ה 40 גג 50 אלף ש"ח בן 3-4 בערך ושיהיה במצב טוב.

מה שחשוב לי כמו שציינתי שהרכב יהיה ידני, ובנוסף בטיחותי ככל האפשר

מאובזר ברמה סבירה (לא צריך להשתגע) ועם תצרוכת דלק טובה.

חוץ מזה שיהיה קטן כי אני לא צריך רכב גדול ובגלל בעיות חניה במרכז רכב קטן עדיף.

אני חושב על הכיוון של פולו/פאביה/איביזה ומשהו בכיוון הזה..

אשמח לשמוע מה דעתכם, האם התקציב ריאלי לרכב בן 3-4? (אני לא רוצה רכב הרבה יותר ישן מזה, אבל אני גם לא מחפש חדש מהניילון). בסך הכל הייעוד של הרכב הזה הוא כרגע לשנה וחצי- שנתיים הקרובות לפחות אחרי זה ייתכן שהוא ימכר כך שזה לא רכב לטווח מאוד ארוך.

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

אני אוסיף שאני מאזור המרכז

ככה הנסיעות היומיומות הן ממש באזור תל אביב והסביבה.

כמו כן אולי הגזמתי עם הבן 3-4

נראה לי אני מכוון לשנתון 2008-2007 משהו כזה.

נראה לי הכיוון של האיביזה ממש מתאים לי גם מבחינת צרכים וגם כי זו מכונית שיחסית קל למצוא להבנתי

גם במצב טוב וגם במחיר סביר, זה נכון?

• תוכן חדש...