Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אשמח לקרוא את דבריך אם אכן "יעשירו את העולם".

הפער בין המוטו שלך לבין צורת ההתבטאות שלך בפורום הוא גדול.

העילגות שלך אינה מתבטאת בצורת הכתיבה אלא בתוכן שלה:

תיאוריות פשטניות,נאצות כלפי המשטרה וגזענות כלפי ערבים לא חידשו לי דבר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא אשמח לקרוא את דבריך אם אכן "יעשירו את העולם".

הפער בין המוטו שלך לבין צורת ההתבטאות שלך בפורום הוא גדול.

העילגות שלך אינה מתבטאת בצורת הכתיבה אלא בתוכן שלה:

תיאוריות פשטניות,נאצות כלפי המשטרה וגזענות כלפי ערבים לא חידשו לי דבר.

איזה צורת התבטאות ? אני רק רושם את מה שאני חושב . מה אתה מציע שאני אעשה - אלבש מסיכה ואצא להילחם בחק ?

אלבש חליפה ואצא להילחם בחק ? החק הכוללני לא שייך לאדם אחד - כמו שרשמת ובניגוד לאנשים מסויימים אני כן מקבל את הצורך בחוקים ,כי אנשים פגומים מטבעם וצריכים שיתקנו אותם . הבעיה היא שהאנשים שאוכפים את החוק ומחוקקים את החק פגומים לא פחות מאלו שמפרים אותו .

אתה צודק , הגישה שלי פשטנית - כי אני אדם פשוט , רב ההחלטות שלי מתבצעות על סמך תחושת בטן (למרות שזה הולך להיות בעיה אחרי כל הבשר השרוף של היום ) . תמיד אמרתי שאין לי פתרונות פלא ואני גם לא מנהיג .אני רק גוזל .

אני שונא את המשטרה - כי פעם התלקקתי אליהם בשביל מטווח עם קרבין מטופש וגיליתי כמה טינופת באמת יש במערכת הזאת .

ואני לא מחבב ערבים - כי הם מזיקים לכל העמל שמייסדי המדינה השקיעו בבנייתה וגם בגלל שכשהייתי קטן הם זרקו עלי אבנים .

אז נכון שהגישה שלי אינפנטילית אבל אלה דעותי וזו אמונתי ואם מישהו כאן יראה מעבר לזה שאין לי תוכנית גדולה ואם מישהו עבר מספיק בשביל לראות את הפסול וחכם מספיק בשביל לא לפחד מהרעיון לשנות אלא לאמץ אותו ולהבין מה באמת עומד מאחורי התגובות שאני מפזר פה ובמקומות אחרים , הקשקשת שלי לא לחינם .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

ממתין לתגובה ברורה יותר בכל הקשור להודעתך מספר 42 בכל הקשור ל ביטוח לאומי . קרא את הודעתי מס 43

פייסוק במקומות הנכונים וכתיבה שתהיה על בסיס כתיבה ולא כאילו שאתה מדבר .

מה בסך הכל ביקשתי?

אני בעד לתקן ולשפר , כי אין מערכת מושלמת , בתנאי שאחרי התיקון תהיה מערכת יותר טובה ולא יותר גרועה.

לכן יש לפרט מה לא טוב ומה אתה רוצה לשפר!! וכיצד?

זה אנרכיסט מועיל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לכן יש לפרט מה לא טוב ומה אתה רוצה לשפר!! וכיצד?

אתה צודק . אני צריך לנסח דברים . אני לא יודע כיצד לשפר אבל רק להיות כועס לא מספיק.

בקשר לעניין הביטוח לאומי , זה בטיפול עו"ד כרגע אז אין צורך להרחיב בנושא .

i shall be back

kaaarrrrr....

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

• תוכן חדש...