Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאה? (שברולט אלרו 2001)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד להחליף את הפונטו החבוטה שלי לרכב משפחתי וחשבתי על אופציית הקנייה מליסינג בתקציב של עד 60k.

אבל..חמותי הציעה לי לקחת את השברולט אלרו שלה - שנת 2001, 70 אלף קילומטר ושמור כחדש.

על פי חישוביי ייצא לי לשלם על הדלק מקסימום 250 שקל יותר לחודש, מצד שני ביטוח מקיף וטסט ייצא הרבה יותר זול, ומצד שלישי המחשבה היא שבעוד שנתיים-שלוש מצבי הכלכלי יהיה טוב יותר כך שאולי כדאי ללכת כרגע על רכב זול ולחסוך איזה 40 אלף שקל.

בקיצור, מה דעתכם?

תודה

פורסם

אני לא מת על האלרו. מדובר במכונית מיושנת ומגושמת, אבל כאן מדובר במציאה די מדהימה, אם המכונית אכן שמורה היטב. לך על זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קח בחשבון שאמנם הדלק כפי שאתה אומר הוא לא בהרבה יותר יקר ....אבל

הטיפולים באלו לא יהיו זולים בכלל, ובכלל UMI - לא משהו שכדאי להתקרב אליו.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

כמה רוצים על הרכב? איזה מנוע מדובר? כמה נוסע בשנה?

אם מדובר במנוע 3.4 הוא יקרע אותך בדלק! וגם הטיפולים דיי יקרים! אבל אם אתה לא נוסע הרבה זה שווה!

אתה מקבל רכב נוח, מפואר,מנוסע מעולה , יפה, עם כל הפינוח, במחיר מצחיק!

אומנם האחזקה של רכב כזה תיהיה יחסית יקרה אבל אתה לא צריך ביטוח מקיף, חוסך ירידת ערך! ומקבל מכונית מפואר(שלא מקרב לשום רכב ליסינג) במחיר מצחיק! מבמיוחד שמדובר על רכב שמור כחדש עם 70 אלף ק"מ וממישהי שאתה מכיר

המלצה שלי אל תטפל בחברה כי הם יקרעו לך את הכיס!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לדעתי יש לה מנוע של 2.4. מבחינת קילומטראז' אני עושה משהו כמו 20k בשנה. העלת נקודה טובה לגבי המקיף, באמת במחירון כזה (16.5) אין טעם לעשות מקיף

פורסם

איך הגעת לעוד 250 ש"ח?

צריכת הדלק לא תהייה טובה יותר מ-1:6 לרכב אמריקאי בגודל הזה. אל תשלה את עצמך.

במשפחתית תקבל צריכת דלק של 1:10.

מדובר בתוספת של 1300 ליטר בשנה, במחיר של 8 ש"ח לליטר (לצרכי החישוב, אולי זה יהיה גם 10 ש"ח בעוד שנה) - מדובר בתוספת של 10,400 ש"ח בשנה, או 866 ש"ח בחודש.

בהפרש של הדלק שתשאיר בתחנות הדלק, תוכל לממן רכישת רכב בליסינג, ככה שאני לא רואה איפה אתה חוסך.

הרכב הנ"ל הוא מציעה למי שנוסע סביבות 10K בשנה - בהחלט שווה לשלם עוד 400 ש"ח על דלק וליהנות מרכב כ"כ מפנק.

אבל 866 ש"ח? קצת יקר בשביל התענוג וזה עוד לפני שנכנסת למוסך אפילו פעם אחת (בכ"ז רכב בן 11).

פורסם

עד כמה שהבנתי מהורי אשתי הרכב עושה 1 ל-9.

המחשבה שלי היא בעיקר איך להשאיר אצלי בכיס כמה שיותר כסף עד שבעוד שנתיים-שלוש מצבי יהיה טוב יותר.

פורסם
איך הגעת לעוד 250 ש"ח?

מדובר בתוספת של 1300 ליטר בשנה, במחיר של 8 ש"ח לליטר (לצרכי החישוב, אולי זה יהיה גם 10 ש"ח בעוד שנה) - מדובר בתוספת של 10,400 ש"ח בשנה, או 866 ש"ח בחודש.

בהפרש של הדלק שתשאיר בתחנות הדלק, תוכל לממן רכישת רכב בליסינג, ככה שאני לא רואה איפה אתה חוסך.

הרכב הנ"ל הוא מציעה למי שנוסע סביבות 10K בשנה - בהחלט שווה לשלם עוד 400 ש"ח על דלק וליהנות מרכב כ"כ מפנק.

אבל 866 ש"ח? קצת יקר בשביל התענוג וזה עוד לפני שנכנסת למוסך אפילו פעם אחת (בכ"ז רכב בן 11).

המנוע 3400 עושה בסביבות 1 ל6 אז מנוע 2400 יעשה פחות

בכל מקרה אם זה מנוע 3400 רד מהעניין כי אתה נוסע הרבה וילך לך מלא כסף על דלק!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הדגם הכי מוצלח של האלרו היה עם המנוע אקו-טק 2.2 ליטר.

הכי אמין וחסכוני מבין המנועים בהיצא של הרכב הזה.

חוץ מזה יצא לי להכיר קצת את הרכב, בשביל כמה שהוא עולה הוא די נחמד, בנוי בצורה מאוד פשוטה.

פורסם

בשנת 2001 המנוע הקטן היה בנפח 2400 עם הספק 150 כ"ס. כן ולמרבה הפלא המנוע לא מאוד שתיין (1:8 וצפונה)

אגב האלרו היא למעשה האולדסמוביל האחרונה. בארה"ב היא נמכרה כאולדסמוביל, בישראל כשברולט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...