Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכבוד למשטרת התנועה, עכשיו אולי הם נוסעים 186 קמ"ש בכביש 6 כמעט ריק לחלוטין,

ומחר הם יטוסו באיילון ויזגזגו בין מכוניות ויסכנו את הנוסעים בכביש, כמה פעמים יצא לי אישית

לראות את זה - פשוט סכנה לציבור.

אני לא אומר שכל האופנוענים הם כאלה ממש לא ואני גם לא אוהד גדול של משטרת התנועה,

אבל לפעמים הם עושים דברים שבעיני הם חשובים.

ורק אופנוענים יכולים לנסוע 200 קמ"ש בכביר ציבורי? ומה עם הפורשה GT3 שתפסו לא מזמן? אל תכליל.

נהגים מהירים יש גם באופנועים, מכוניות ומשאיות

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ורק אופנוענים יכולים לנסוע 200 קמ"ש בכביר ציבורי? ומה עם הפורשה GT3 שתפסו לא מזמן? אל תכליל.

נהגים מהירים יש גם באופנועים, מכוניות ומשאיות

אם לא שמת לב השרשור מדבר על אופנוענים, אז מה הקשר לפורשה?!

איך הגעת למסכנה שאני מכליל דברים, האם קראת את התגובה שלי במלואה?!

כמו שאמרתי אני לא אוהד את משטרת התנועה ולא תמיד מצדיק אותם,

אבל לפעמים לא צריך ישר לפסול כל דבר ולהקנית כל דבר.

פורסם
כל הכבוד למשטרת התנועה, עכשיו אולי הם נוסעים 186 קמ"ש בכביש 6 כמעט ריק לחלוטין,

ומחר הם יטוסו באיילון ויזגזגו בין מכוניות ויסכנו את הנוסעים בכביש, כמה פעמים יצא לי אישית

לראות את זה - פשוט סכנה לציבור.

אני לא אומר שכל האופנוענים הם כאלה ממש לא ואני גם לא אוהד גדול של משטרת התנועה,

אבל לפעמים הם עושים דברים שבעיני הם חשובים.

לא חביבי, אופנוע הוא לא סכנה לציבור ואין לי שום רצון להתחיל את הדיון הנצחי הזה.

אנשים עם תגובות כמו שלך רק מרתיחות לי את הדם.

עדיף שיעשו משהו עם הנהגים שעוטפים את המראות שלהם בדגל וכמעט בגלל חמור כזה הייתי ז''ל היום.

עדיף שיחמירו ענישה נגד פגע וברח של נהגי מכוניות.

עדיף שיגבירו אכיפה נגד כל גונבי האדומים, אלה שמדברים בטלפון בזמן נהיגה, קוראים עיתון, מתעסקים בכל מה שלא קשור לנהיגה.

במקביל שיאכפו חוקים נגד רוכבים שמבצעים את אותם עבירות.

אז ראית כמה רוכבים מזגזגים, נו ו?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אנשים עם תגובות כמו שלך רק מרתיחות לי את הדם.

עדיף שיעשו משהו עם הנהגים שעוטפים את המראות שלהם בדגל וכמעט בגלל חמור כזה הייתי ז''ל היום.

עדיף שיחמירו ענישה נגד פגע וברח של נהגי מכוניות.

עדיף שיגבירו אכיפה נגד כל גונבי האדומים, אלה שמדברים בטלפון בזמן נהיגה, קוראים עיתון, מתעסקים בכל מה שלא קשור לנהיגה.

במקביל שיאכפו חוקים נגד רוכבים שמבצעים את אותם עבירות.

אז ראית כמה רוכבים מזגזגים, נו ו?

חבל מאוד שזה מרתיח לך את הדם, "האם נראה לך הגיוני נהיגה בכבישי ארצנו ב 190 קמ"ש? - ואם כן זה בסדר?"

לגבי ענישה בתאונות פגע וברח ורמזורים אדומים וכד', את מי אתה רוצה לשפוט את המשטרה???

זה לא בידיים שלה, מערכת המשפט במדינת ישראל רקובה כמו האנשים בכנסת שלא מסוגלים לחוקק חוקים

נוקשים לגבי הבעיה הזו.

לגבי זגזוגים, אני לא יודע מה איתך אבל אני לצערי הרב ראיתי אופנוען נהרג באיילון בגלל איבוד שליטה

בסיבוב האחד המחלפים כי הוא נסע מאוד מהר.

אני לא בא לריב ולא להתווכח עם אף אחד פה אבל יש דברים שלא עושים זה הכל, וזה לא משנה

במה אתה נוהג או רוכב.

פורסם

מתוך ויקיפדיה:

אינני רואה כאן כל אזכור לנהיגה מהירה ברכב יבשתי, ולכן כל שנותר לי להסיק הוא שהמילה "טיסה" על הטיותיה השונות בהקשר של תעבורה יבשתית הינה סוג של פופוליזם זול ונמוך במיוחד. אל תפלו למלכודת הזאת.

מתוך :מילון עברי עברי

קטנוני- אדם מתעסק בזוטות, מדקדק, מתייחס לדברים בעלי חשיבות מועטה באופן מוגזם.

זמין 8)

פורסם
חבל מאוד שזה מרתיח לך את הדם, "האם נראה לך הגיוני נהיגה בכבישי ארצנו ב 190 קמ"ש? - ואם כן זה בסדר?" - יש כמה כבישים בארץ שמהירות הזאת מתאימה להם, ברובם לא. עדיין אין שום סיבה להזכיר אופנועים בהקשר הזה, אותו הדבר תקף לגבי רכבים

לגבי ענישה בתאונות פגע וברח ורמזורים אדומים וכד', את מי אתה רוצה לשפוט את המשטרה??? לא שופט את המשטרה, אבל תפקידה לאכוף

זה לא בידיים שלה, מערכת המשפט במדינת ישראל רקובה כמו האנשים בכנסת שלא מסוגלים לחוקק חוקים

נוקשים לגבי הבעיה הזו.

לגבי זגזוגים, אני לא יודע מה איתך אבל אני לצערי הרב ראיתי אופנוען נהרג באיילון בגלל איבוד שליטה

בסיבוב האחד המחלפים כי הוא נסע מאוד מהר.אני מזמין אותך לרכיבה איתי בכביש 4 צפונה לכיוון חולון, אתה תגלה כמה תובנות חדשות לגבי נהגי רכבים וזגזוגים

אני לא בא לריב ולא להתווכח עם אף אחד פה אבל יש דברים שלא עושים זה הכל, וזה לא משנה

במה אתה נוהג או רוכב.-יפה, אמרת משפט נכון, 'לא משנה במה אתה נוהג או רוכב'.

......

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

א. זה כן היה.

ב. "הזן המסוכן ביותר"... זה אומר העיתונאי לכאורה, לא השוטר. מביך.

ג. הולך לישון מרוצה? מלתפוס אופנוען בודד בכביש 6 במהירות מופרזת בעזרת הפקה של מאות שעות עבודה והפרעה לתנועה של עשרות נהגים? יש לו עוד הרבה לעשות בשביל ללכת לישון מרוצה, בראייה שלי. מצד שני, הוא שוטר תנועה מפורסם (עכשיו). אולי בגלל זה הוא יכול ללכת לישון מרוצה.

אסף.

פורסם
מתוך :מילון עברי עברי

קטנוני- אדם מתעסק בזוטות, מדקדק, מתייחס לדברים בעלי חשיבות מועטה באופן מוגזם.

אני רואה שהשקעת והתחלת לחקור מושגים מעניינים בשפה. אם אתה כבר בשוונג, קבל עוד מושג שכדאי לך להכיר: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אפרופופו טיסה

לפני שנים נתפס נהג נוהג במהירות גבוהה

והשוטר בהתרסה מה אתה טס? מי נתן לך רשיון לטוס?

משרד התחבורה ענה הנהג ושלף את רשיון הטיס שלו.

ולגבי ה"מבצע"

מוכיח את אוזלת היד של המשטרה.

בהנחה שהאופנוע לא גנוב , צילום / סרט וידאו בו נראה המספר יספיק להרשיע את אותו ממהר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני רואה שהשקעת והתחלת לחקור מושגים מעניינים בשפה. אם אתה כבר בשוונג, קבל עוד מושג שכדאי לך להכיר: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94

נראה לי ששנינו לוקחים את מטרת הפורום "לשמור על השפה העברית" קצת רחוק לא? :lol:

אבל אם כבר התחלת אז אני אחזיר:

מטפורה: היא תחבולה לשונית שנעשה בה שימוש על מנת להאיר מושג אחד בתכונותיו של מושג אחר. מקור המונח בהלחם המילה היוונית Meta שפירושה העברה או שינוי עם המילה pherein שפירושה לסחוב או לשאת. פירוש המשפט "X הוא מטפורה ל-Y" הוא ש-Y מתואר על ידי תכונותיו של X. במינוח המקובל לתיאור היחסים בין שני האיברים, X נקרא "תחום המקור" ו-Y נקרא "תחום היעד".

זמין 8)

פורסם

על אף שהדיון הבלשני הזה מרתק אותי, אינני רוצה לשכפל את שרשור העברית מהאוף טופיק לכאן, מה גם שלצערי במקום להתעסק בעיקר אתה בוחר דווקא בטפל.

עובדה: מכוניות נוסעות. עוד עובדה: מטוסים טסים.

כל ניסיון לשייך למכונית תכונות של מטוס נועד מראש לכשלון, שכן מכונית כדרך הטבע הינה חסרת כושר עילוי.

מי שעושה את ההקשר הזה לרוב משתייך למסדר אבירי הנהיגה האיטית (והלאו דווקא בטוחה), וצר לי לראות שהעילגות, הצדקנות והדמגוגיה הזאת הצליחו לחלחל גם לתוך מפלטם הסייברי של חובבי הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

^ אלעד אני רואה שכנראה לא נצא מהפינג פונג הזה אם מישיהו לא יחליט להפיל את הכדור :wink:.

לכן אני מכריז את תבוסתי...:-P

אגב, הנה משיהו שכדי שתראה:

זמין 8)

פורסם

מתוק הכלי הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...