Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופשה לקיץ - היכן מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בתהליך של ניסיון לגבש חופשה לקיץ, משהו של 3-4 לילות נחמד עם בת הזוג. כנראה סופ"ש, כנראה זה שיבוא אחרי היום הולדת שלי.

אני לא כל כך מצליח להחליט מה, לאיפה, ולמה. נתחיל בזה שלאילת עדין אין חבילות בשום אתר שאני מצליח למצוא. אם כבר ניסע לאילת, אז חלום קטן שלנו זה להשאר דווקא במלכת שבא, שאני יודע שיהיה יקר, אך השאלה באיזה רמה. מישהו יודע מתי בערך מגיעים המחירים של חודש יולי?

נמשיך בזה שדווקא לחו"ל, יש מחירים כמובן. הסתכלתי על רוב המקומות כגון מלטה, רודוס, כרתים, בורגס, רובם ככולם סביב ה-600 עד 800 דולר לאדם, בהתאם למספר הלילות ובסיס האירוח.

בנתיים בורגס הכי מצא חן בעני (סאני ביץ' לייתר דיוק), אך קראתי כמה ביקורות ב"למטייל" על בעיה של צוענים שם שמציקים לתיירים במקרה הטוב, ושודדים אותם במקרה הרע. האם מישהו היה שם? זה אכן המצב או שמדובר במקרים נקודתיים כמו שיש בכל מקום?

אשמח לשמוע המלצות ורעיונות לכל דבר אפשרי, הרעיון בגדול הוא נופש בטן גב ואולי טיול קטן באיזור שבו נישאר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

השאלה היא מה אתם מחפשים.

מתוך האתרים שהבאתים אני הייתי בכרתים וברודס - כרתים גדולה ואם בכוונתכןם לטייל 3-4 ימים אינם מספיקים, צריך לפחות שבוע. ברודוס אפשר להסתפק ב-3-4 ימים. יש ביוון עוד לא מעט איי נופש המכוונים את מרכולתם לצעירים, איני מכיר אותם אבל מדובר באיים קטנים שבהחלט מתאימים לחופשה קצרה.

אם בכוונתכם "לראות עולם" הייתי מוסיף גם את רומא - טווח טיסה סביר וגם אם אינך מוצא חבילה תוכל לרכיב אותה באופן עצמאי בהזמנה דרך הרשת במחיר סביר מאוד. זכור שההפרש בין מחיר מלון לבודד ולזוג הוא קטן מאוד, בד"כ 10-20 אירו ליום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכיוון הוא חופשה הפעם, שזה חדש לי מאוד דווקא כי רוב הגיחות שלי לחו"ל הן טיולים לשם "ראיית עולם" כמו שאמרת.

לטייל אולי לאתר או שתיים, אבל בעיקרו לנוח בבריכה/ים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם כך קרוב לודאי שיוון היא היעד המועדף. עם זת - לא הייתי בבולגריה.

חפש עדקאות של קלאבים, גם אם לא "הכל כלול" אז הרוב. ואם אתה מחליט בכל זאת לטייל שוכרים רכב במקום, השכירות זולה מאוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כרתים זה מקום מדהים,

אתם לוקחים שם איזה טרקטורון ונהנים איתו למשך כל הסופ"ש.

בסוף אתה חוזר לארץ נכנס לאוטו, וחושב לעצמך: "איפה הטרקטורון איפה?"

מקום ממש סבבה מבחינת בילויים מסיבות וכיוב'.

אני נהניתי הייתי חוזר לשם עכשיו.

Polo 2012

פורסם

כרתים אי גדול (הגדול ביותר ביוון). יש המון מה לראות. כמוכן יש בו לא מעט קלאבים (העירה המצטיינת בכך היא חרסוניסוס).

אני ביליתי לפני כ-10 שנים שבוע בכרתים, שכרתי רכב ויומיים לקחתי תטיולים מאורגנים (עם הדרכה בעברית) ונהניתי מאוד.

עם זאת לנופש של בטן גב נדמה לי שרודוס מתאים יותר ויתכן מאוד שעוד יותר טוב אחד האיים הקטנים שמתמחים בנופש לצעירים.

פורסם

רודוס.

ההמלצה שלי היא מלון סאנשיין ביצ'.

שידרגו אותנו לשם וקיבלנו מלום עם הכל כלול ברמה מאוד גבוהה, כמה בריכות, כמה מסעדות (כללית, יוונית, איטלקית וסינית) ופעילויות סביב השעון למי שרוצה. הוא ממוקם על החוף ולמרות שהחדרים ישנים הם נוחים ומרווחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הייתי לפני 5 שנים שבוע ברודוס במלון הילטון - מלון מצויין על החוף ברצועת המלונות של איזור איאליסוס (ממערב לעיר רודוס), היה מצויין. אם תבחר ברודוס אשמח לתת המלצות (וגם לגבי כרתים), אבל זה כבר נושא לשרשורים חדשים.

• תוכן חדש...