Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עם הרכב בדרכי הביתה וכשנכנסתי לכיכר היה רכב בפנים שלא אותת ולכן המשכתי לסוע שלפתע אני מגלה שהאוטו מולי המשיך לאן שאני פניתי, כך שיצא שחתכתי אותו טיפה במהירות זה היה ב40 קמ"ש . אחרי איזה 400 מטר הוא מדבר איתי תוך כדי נסיעה אבל לא כל כך שמעתי מה הוא אמר בכלל.

רציתי לדעת עם נגיד אדם יכול לגשת לתחנת משטרה וכתוצאה מכך יתנו לך דו"ח ? יכול להיות שיש לו מצלמה זעירה שתעדה זאת .

פורסם

את סיפור המעשה לא בדיוק הבנתי אבל..

לשאלתך , כן אדם יכול לגשת למשטרה ולהתלונן , ואם יש לו מצלמת וידאו ,כמו שלא מעטים מצויידים בה כעת, והוא תיעד את העבירה שלך, אז יתכן גם יתכן ותוזמן לחקירה שבסופה תקבל דו"ח!

הסיכוי רק שאותו נהג יטרח ללכת למשטרה ולהתלונן הוא קטן יחסית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן יש סיכוי, תלוי כמה סיכנת את הנהג האחר,

כמה "רמת העצבים" שלו עלתה והאם יש לו זמן פנוי.

דוחות זה החלק השולי בכל הנושא של תאונה,

אתה לא רוצה להתחיל ללכת לקבל פיזיוטרפיה, או לחליפין

לרדוף אחרי סוכן הביטוח שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הסיפור שלך לא ברור, אבל אנימניח שציפית לאיתות שמאלה - ובכן, למרות שהדבר נהוג, הרישהכלל הוא שבמעגל תנועה יש שני מצבים: המשך נסיעה במעגל 0 אין איתות, יציאה מהמעגל יש לאותת ימינה. לכן הנהג שהיה במעגל התנועה צודק, היה עליך לתת לו זכות קדימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הסיפור שלך לא ברור, אבל אנימניח שציפית לאיתות שמאלה - ובכן, למרות שהדבר נהוג, הרישהכלל הוא שבמעגל תנועה יש שני מצבים: המשך נסיעה במעגל 0 אין איתות, יציאה מהמעגל יש לאותת ימינה. לכן הנהג שהיה במעגל התנועה צודק, היה עליך לתת לו זכות קדימה.

כן אני יודע שהוא צודק, אבל בכל זאת אם הוא היה מאותת זה לא היה נגרם בכלל. למרות שאני גם לא פעלתי נכון, פשוט הייתי עצבני באותו יום וראיתי מישהו במעגל תנועה בלי איתות ופשוט המשכתי, לצערי.

פורסם
כן אני יודע שהוא צודק, אבל בכל זאת אם הוא היה מאותת זה לא היה נגרם בכלל. למרות שאני גם לא פעלתי נכון, פשוט הייתי עצבני באותו יום וראיתי מישהו במעגל תנועה בלי איתות ופשוט המשכתי, לצערי.

תהיה רגוע . כולם טועים לפעמים , אני עשיתי דברים הרבה יותר גרועים שאני ממש תוהה איך יצאתי מהם בחיים ואני מתחרט שעשיתי אותם ולא בגלל שקיבלתי דו"ח אלא בגלל שאני מבין היום שאסור לנהוג כמו מפגר כי אנשים מתים מזה .אבל הי , אם מקבלים דוח אז מקבלים דוח אז מה ? מה שהיה היה ולא תוכל לתקן אותו (עד שתהיה ברשותנו מכונת זמן ואז סביר להניח שזה לא הדבר שתרצה לתקן ) .

גם הייתה לו מצלמה וגם אם אכן צילם אותך ויגיש תלונה (והסיכוי לכך קטן ) אז מה ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

• תוכן חדש...