Jump to content

Ronsa7

  • הודעות

    16
  • כאן מאז:

הנקודות של Ronsa7

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום, לפני כמה ימים חגגתי 18 ואני מאוד מעונין להוציא רשיון לאופנוע A1 . עכשיו אני רוצה לברר מה התנאים לכך, יש לי רשיון B כבר שנה. האם אני צריך לעשות תיאוריה מחדש ? האם אני צריך לעשות מס' שיעורים רגיל ? או שבגלל שיש לי רשיון לאוטו אפשר להפחית את מס' השיעורים ?
  2. כן אני יודע שהוא צודק, אבל בכל זאת אם הוא היה מאותת זה לא היה נגרם בכלל. למרות שאני גם לא פעלתי נכון, פשוט הייתי עצבני באותו יום וראיתי מישהו במעגל תנועה בלי איתות ופשוט המשכתי, לצערי.
  3. היום נסעתי עם הרכב בדרכי הביתה וכשנכנסתי לכיכר היה רכב בפנים שלא אותת ולכן המשכתי לסוע שלפתע אני מגלה שהאוטו מולי המשיך לאן שאני פניתי, כך שיצא שחתכתי אותו טיפה במהירות זה היה ב40 קמ"ש . אחרי איזה 400 מטר הוא מדבר איתי תוך כדי נסיעה אבל לא כל כך שמעתי מה הוא אמר בכלל. רציתי לדעת עם נגיד אדם יכול לגשת לתחנת משטרה וכתוצאה מכך יתנו לך דו"ח ? יכול להיות שיש לו מצלמה זעירה שתעדה זאת .
  4. שלום, אני קונה אוטו עוד מעט ואני מחפש מכון בדיקה לרכב באיזור ת"א, מכון אמין ושעושה בדיקות מקיפות. אם אפשר לדעת מה התווך מחירים בערך ? (סביבות ה500 ? ), וגם כמה זמן עורך בדיקה ? תודה מראש.
  5. דאגתי לזה והשארתי מספיק
  6. שלום לכולם. עוד כחודש וקצת ניגמר לי המלווה ואני חייב לקנות אוטו בשביל העבודה. אני מעונין ברכב אמין שלא רואה הרבה מוסך,חסכוני, וגם עם קצת טעם בעיצוב , וכמובן אוטו ידני עד 10 אלף . הנסיעה לעבודה היא כ-110 ק"מ ביום, בשבוע יוצא לי כ-440 ק"מ.
  7. כן כבר התחשבתי בזה . אבל אני מרוויח טוב מאוד כך שלא תיהיה לי בעיה לממן את זה.
  8. שלום אני נהג צעיר שקיבל רשיון לפני כמה שבועות. עכשיו אני צריך אוטו שיסיעה אותי לעבודה. המרחקים זה: חדרה - נתניה חדרה - ת"א חדרה - והסביבה אני עובד 4 פעמים בשבוע ככה שאני צריך אוטו שיחזיק טוב לנסיעות . אז ככה התקציב שלי לבנתיים זה 6 אלף, מחפש אוטו שיהיה גם יפה וגם טוב. תוודה מראש
  9. Ronsa7

    רכב עד 7 אלף

    אפשר לדעת על מה קיבלתי אזהרה ?? שפה לא נאותה ? איפה ?
  10. Ronsa7

    רכב עד 7 אלף

    כן אני יודע. זה עדיין יותר טוב. אם נהרס לי אוטו של 7 אלף משנת 92 אני אוכל לקבל 3000 שקל עליו, ואם זה לא משנת 92 צריך לתקן אותו וזה יעלה עוד כסף, ובמידה וארצה למכור אותו יקח זמן רב יותר לחפש קונים. אבל אמרתי שוב, אם יש אוטו, דגם מעולה במחיר הזה אז אשמח.
  11. Ronsa7

    רכב עד 7 אלף

    כי שמעתי שאם יש רכב שהוא מעל 20 שנה אפשר למכור למדינה, ככה [כך] שכשאני אגדל וארצה להחליף לאוטו יותר טוב, אני אוכל למכור למדינה. אבל אם יש אוטו טוב ויפה ב7 אלף, אז בשימחה.
  12. Ronsa7

    רכב עד 7 אלף

    אמ... בקשר לתשלום זה לא בעייתי כל כך חח יענתו קצת אבל סביר .. אני רק רוצה לדעת איזה דגמים טובים יש עד שנת 93 גג ... במחיר 7 אלף
  13. שלום אני נהג חדש לא מזמן עברתי טסט ואני מחפש לקנות אוטו. אם תוכלו לתת לי שמות של דגמים טובים ולא יקרים, התקציב שלי זה עד 7 אלף. מחפש מכונית עד שנת 93. תודה מראש
×
×
  • תוכן חדש...