Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את מערכת השמע אצלי ברכב, למשהו יותר איכותי.

מדובר בניסן אלמרה פרפקט 2002, בעל רמקולים מקוריים(שאחד מהם נקרע אתמול מרוב שהוא התייבש) ורדיו דיסק של EagleRoad - 45715.

35665583c.gif

האמת שהציעו לי פשוט להחליף את הרדיו דיסק, כדי שאוכל לחבר גם את הדיבורית פארוט CK3200 שאני רוצה לשים ולאיכות שמע יותר טובה.

וכמובן להחליף את הרמקולים לרבעייה יותר איכותית.

האם זה באמת מספיק?

אשמך לשמוע הצעות, כי אין שמץ של מושג בתחום הזה.

בברכה,

דן אושקוב.

Nissan Almera Perfect 1.8 2002

פורסם

תן תקציב. מה אתה רוצה להחליף? רק רדיו דיסר ורמקולים? או לשים קומפוננט עם מגבר ? או אולי להוסיף גם סאב?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

התקציב הוא 1000 ש"ח, בנתיים אוךי אני אוכל להוסיף עוד רכיבים עם הזמן.

מה אני רוצה לשים אני לא יודע.. וזאת בעצם הסיבה שאני כותב פה ומבקש עצה.

כמו שאמרתי מקודם, הציעו לי פשוט להחליף את הרדיו דיסק, כדי שאוכל לחבר גם את הדיבורית פארוט CK3200 שאני רוצה לשים ולאיכות שמע יותר טובה.

וכמובן להחליף את הרמקולים לרבעייה יותר איכותית.

אשמח לעזרה!

פורסם

במקרה כזה אפשר ללכת על רדיו דיסק לא יקר, עם יציאה למגבר בעתיד, רמקולים MOREL TEMPO שבנתים יהיו מוגברים מראש.

אחוריים סתם כסף זרוק, אז אתה לא צריך אותם. רדיו דיסרים יש כמה משומשים בפורום באיכות טובה.

פורסם

א. למה רמקולים אחוריים זה סתם כסף זרוק? אני שומע מהם לא פחות מאשר בקדמיים..

ב. אני לא צריך איזה תכונה מיוחדת של היחידת ראש כדי לחבר לשם את הדיבורית? הרי היא עובדת דרך הרמקולים של הרדיו דיסק ויודעת להמניך אותו כאשר יש חישה נכנסת..

ג. האם התכוונת לרמקולים האלה?

Morel Tempo 6

פורסם

כן, אלו הרמקולים. יש לי את הדבורית PARROT 3200, היא עובדת מצויין עם כל רדי דיסק שיש לו MUTE, רק תחפש אחד. ברגע שיש לך קומפוננט מוגבר, רמקולים אחוריים הופכים להיות שולים, לכן עדיף תשקיע כסף במגבר במקום הרמקולים אחוריים. או ראש יותר איכותי. מגבר סביר יעלה לך בארך כ1000 ש"ח.

פורסם

כן, אבל לאן הדיבורית מתחברת?

למה אני צריך מגבר? אני לא שומע מוסיקה בעוצמה גבוהה..

מה שחשוב לי יותר, זה סאונד איכותי.

פורסם

ככל שאתה מגביהה יותר ברדיו דיסק אחוז העיוות שהוא מוציא גדל.. עם מגבר אתה לא מגביה הרבה ברדיו דיסק וככה בעוצמה סבירה ומעלה תשמע טוב יותר.

בנוסף לזאת המגברים ידעו לנצל את הרמקולים יותר מההגברה של הרדיו דיסק, לא רק הבדל טכני, הבדל שמורגש באיכות.

עריכה:

לא יודע לגבי הדיבורית איך זה הולך אבל הבחור למעלה התכוון לחבר לMUTE (יש כבל כזה שיוצא מהרדיו דיסק - בד"כ כחול), אני מאמין שצריך לחבר גם מתח קבוע אבל לא רוצה לסבך.. תן למי שמבין לענות :D

פורסם

אני לא חברתי אצלי את הדיבורית למערכת, כי לשם מחובר הGPS, לכן אני מעדיף לשמוע את הGPS ולא את השיחה נכנסת. לשם כך יש לי רמקול קטן של הדיבורית עצמה.

פורסם

מקפיץ!

איזה רדיו דיסק לא יקר, הייתם מציעים? האם אני לא אצתרך להחליף אותו אחרי שאני ארצה לשדרג למגבר או\ו סאב?

אולי צריך להגדיל תקציב?

מה אתם אומרים על:

רמקולים קדמיים - Morel Tempo 6

רמקולים אחוריים - Morel Pulse Coax 6.5

פורסם

אם אתה קונה רדיו דיסק ואתה רוצה בעתיד לשדרג לסאב ומגבר,

רצוי להביא רדיו דיסק עם 2 יציאות. יש לך כמה רדיו דיסקים טובים של pioneer במחירים סבירים.

ומומלץ לך לקחת גם טמפו כמו הזה שמעלי אמר.

עריכה: יש לך את הרדיו דיסק הנ"ל :רדיו דיסק לרכב Pioneer DEH3250UB ב540 שקל ולהביא עוד טמפו זה יצא לך ביחד 1000+-

פורסם

ואני דווקא לא מצאתי את הטמפו קואקס 6.5 (בזאפ)

כמה עולה רדיו דיסק טוב?

ראיתי שפיוניר עולה בסביבות ה700-800 ש"ח.

זה דגמים טובים שלהם?

למשל: Pioneer DEH-4150SD. זה דגם שיכול להתאים לי? עגב יש לו 36 חודשי אחריות ע"י היבואן!

אני יכול להגדיל קצת את התקציב. 500-1000~ ש"ח.

פורסם

גם ככה לא כדאי לקנות מזאפ המחירים שלהם יקרים יחסית.. אפשר למצוא ביותר זול.

טוב זה הכל יחסי :D יחסית למחיר הם טובים.. חבל שאי אפשר למצוא כבר קלריון CZ500.

• תוכן חדש...