Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה שלי מתואר פה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=424114

אז חשבתי ועדיין חושב שיש קשר בין התקלה לבין העידכון שקרו באותו היום, אבל בעל המוסך איש מקצוע

שאני מכיר מלפני 25 שנה קבע שקוד התקלה במחשב מצביע על המכטרוניקס כאשם בתקלה.

המחשב גם קבע שהתקלה היא "ספורדית" כלומר כיבוי הרכב איתחל את המערכת למצב תקין,

בעל המוסך אמר לי שיש סבירות גבוהה שהתקלה לא תחזור כלל ואפשר להמשיך לנסוע כך גם שנים,

אבל בגלל שהרכב באחריות בעל המוסך המליץ לי להחליף את המכטרוניקס.

גם לי יש ניסיון ואני יודע שבעת תיקון כרורגי עמוק במוסך יש סיכוי שיקלקלו רכיב אחר...

האם לדעת המומחים כדאי לבצע את ההחלפה ? האם החלפת המכטרוניקס מחייבת טיפול כירורגי עמוק ?

בעל המוסך התחמק מלענות על השאלה ואמר רק שמדובר בחצי יום עבודה.

פורסם

עדכון, היום דברתי עם בעל המוסך שאמר לי שהמכתרוניקס הוזמן ועדיין לא הגיע.

ביקשתי ממנו להקפיא את הטיפול כי מאז התקלה עברו כמעט שבועיים והיא לא חזרה,

וכאחד שבקרוב יהיה מהנדס אלקטרוניקה אני יודע שמחשב הרכב לא חסין מטעויות,

במיוחד לאחר צריבת תוכנה חדשה.

אם התקלה תחזור תמיד יהיה אפשר להחליף מכתרוניקס במיוחד עכשיו שיש 5 שנות אחריות.

פורסם

מכיר את הפתגם נותנים לך תקח מרביצים לך תברח ? , אני מציע לך לא לחכות ,החלפת המכטרוניקס אינה כרוכה בפירוק גיר לא נראה לי שמדובר בפעולה מסוכנת, בנוסף תפקוד לא תקין לאורך זמן יכול לגרום לנזק נוסף.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
האם שאלת לחוות דעת נוספות? בהצלחה.

פרסמתי את המקרה פה וקוויתי שאקבל תשובות מבעלי מקצוע או לפחות בעלי ניסיון בהחלפת המכטרוניקס...

גם אם לא מדובר בפירוק הגיר מספיק לי שמפרקים חלקים קטנים, מכונאים כמעט תמיד יעגלו פינות ולא תמיד הכל חוזר

למה שהיה.

תפקוד הגיר הוא ללא דופי וקבעתי עם בעל המוסך שבטיפול השנתי בספטמבר, אם לא יהיו בעיות עד אז יבדק העניין שוב.

• תוכן חדש...