Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YES YES YES

Nubira - the future is here.

Looks like volvo, drives like merc, cost less

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
YES YES YES

Nubira - the future is here.

Looks like volvo, drives like merc, cost less

There are no ugly cars, there is only not enough beer

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
There are no ugly cars, there is only not enough beer

לא שותים ונוהגים! :beerchug:

זה היתרון היחיד שיש למין הנשי על הרכבים - ניתן לשלב אותן עם בירה :lol:

לפותח השרשור - הרכב זוועה. אין מה להרחיב.

את כל ''היתרונות'' שלו כבר רשמו קודמי.

פורסם

אני ממליץ בכל פה... עם הרכב המפגר הזה לא יהיה לך משעמם אפילו לדקה. גם אם אתה בדרך לטיול לצפון, לדוגמא, אתה יכול לבקר בעשרים מוסכים רק בהלוך. פשוט תענוג.

שכחו כאן את השרשור שלי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=423871

אם למישהו אין חשק לפתוח את הקישור, אני יזכיר שזה רכב שכל תקופה צריך להחליף אגזוז, משולשים, רדיאטור, מצבר, מזגן, צמיגים, ידיות לדלתות, לעשות ראש מנוע, שיפוץ גיר, ועוד כמה דברים ששכחתי. חוץ מזה הוא עושה רעש של טרקטור, יש נזילות שמן מהמנוע, בעיות בהתנעה בגלל האימבולייזר המובנה, חוסר יציבות בכביש, ומה לא. הרכב הכי דפוק שקיים.

בכל מקרה מגיע לי מזל טוב - אחרי תקופה ארוכה שאני נוסע על רכב אחר, חדש, והדייהו עומד בצד כשמידי פעם האשה לוקחת אותו, החלטתי למכור את הגרוטאה הזאת, ומכרתי... ב-3800 ש"ח... הללויה...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

האמת היא שאלה היו צמיגים סיניים באיכות זבל. וגם האוטו עצמו זבל, אז מה כבר אפשר לצפות. ברכב החדש שקניתי השקעתי בצמיגים טובים ואני נהנה מהם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אפשר לדעת איזה רכב קנית (אם זה לא סוד)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אומר בואו נעשה שעשועון - איזה רכב הוא קנה.

אני אומר שברולט ויואנט. זבל קוראני כזה לא נראה מזמן. עיצוב של גליל נייר טואלט, מנוע צמא כמו שיכור והספק של מכסת דשא.

• מצחיק 1
פורסם
אני אומר בואו נעשה שעשועון - איזה רכב הוא קנה.

אני אומר שברולט ויואנט. זבל קוראני כזה לא נראה מזמן. עיצוב של גליל נייר טואלט, מנוע צמא כמו שיכור והספק של מכסת דשא.

כתב מי שבסמלון שלו מופיע נכון להיום (9.8.13) תמונה של...רנו. :twisted:

מילא היתה פאביה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איזה מבאס זה שהכינוי שלך בפורום הוא על שם רכב שאתה לא סובל.

לדעתי פות"ש יפתיע אותנו עם סיטרואן c15 (עדיין עלית מדרגה...).

אני מקווה שמי שרכש את הנובירה ב3800 לא חבר פורום :lol:

Gn'f'R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...