Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אז לאחר לבטים רבים וחיפוש כאן בפורום,עדיין לא הצלחתי לגבש החלטה סופית.אני סטודנט(בפתוחה),רווק,אשר מחפש רכב באזור שבין ה30000 ל35000 ש״ח(נטו לרכב ללא קשר ליישור קו וכ׳ו),הרכב הולך לשמש אותי בעיקר בנסיעות עירוניות כ10 ק״מ יומי(כן,זה הכל),לעיתים לנסיעות בינעירוניות קצרות(צפת-טבריה),ולעיתים רחוקות לנסיעות מצפת למרכז. הדרישות שלי מהרכב הן:

אמינות-הדרישה העיקרית שלי היא שהרכב יהיה אמין.

סחירות-עד כמה שאפשר,למרות שמנסיון למכור את הרכב הנוכחי שלי,אני בהחלט יכול לאשרר את השמועות על פטירתו בטרם עת של שוק המכוניות המשומשות.

בטיחות- אין צורך להוסיף.

נוחות-עד כמה שאפשר.

רכב חזק-למרות שהנהיגה שלי מאוד רגועה,בכל זאת אני בחור גדול(יש שיגידו ענק),השוקל 160 קילו ומתנשא לגובה של 190 סנטימרים אשר גר בצפת על ההר,כך שהנסיעות היומיות שלי מסתכמות בעלייה או ירידה.

צריכת דלק-כמעט ואין משמעות,אך יהיה נחמד אם הרכב לא ילגום ליטר בכל 5 קילומטר,אך שוב לא deal breaker.

עוד דרישה מוזרה ופרטית שלי-לא ניסאן אלמרה,אני יודע שהרכב אהוב על חברי הפורום,אך יש לי משהו אישי נגד הרכב(בבקשה לא לסקול אותי באבנים).

תודה מראש לעונים.

מארק

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

תודה רבה על ההמלצה,אבל האמת אין לי דרישה לרכב קטן ולמען האמת אני די סולד מהם, והכיוון שחשבתי יותר הוא מאזדה לאנטיס עם מנוע בנפח של 2000 סמ״ק משנתונים 2002-2004,או אולי אלפא 147 משנת 2002(אני יודע,אני יודע,אלפא לוקחת ברוב הפרמטרים אם לא בכולם,אני פשוט מפחד מעלויות האחזקה שלה,והעובדה שאני לא מכיר שום מוסך מומחה אלפא באיזורי)

מה דעתכם על הרכבים הנ״ל? האם זאת תהייה טעות פטאלית לקחת רכב משנתונים נמוכים כל כך? ואולי יש לכם עוד המלצות ?

שוב תודה מראש לעונים.

פורסם

מישהוא אולי בכל זאת?

מעניין אותי לדעת מה דעתכם על שני המכוניות שציינתי בהודעה הקודמת?

פורסם

לא אלפא זה בטוח... אולי אחלה רכב מבחינת נסיעה אבל אתה צריך להגיד ברכת הגומל בכל פעם שהיא מניעה לך בבוקר בלי בעיות

(כן.... הן עד כדי כך לא אמינות).

הייתי ממליץ לך על הלנטיס.

פורסם

ברכת הגומל זוהי ברכה אשר מברך אדם שהיה בסכנת חיים וניצל ממנה כך שאיני בטוח שזוהי הברכה הנכונה לברך,אך הבנתי את כוונתך.משום מה יש לי תחושה שהחלק הארי של חברי הפורום לא יסכימו עם קביעה זאת בקשר לאלפא.בכל מקרה תודה על ההמלצה.

פורסם

מניסיון כרכב שני העונה על הפרמטרים שלך -טויוטה קורולה 01-2

משלבת את כל הפרמטרים הכוללים: אמינות אין סופית, סחיבה נהדרת, חסכונית 1/12.8 משולב

זולה לאחזקה משמעותית, אכן אוטו משעמם.

יש לי דיעה, גם היא מנסיון לגבי ההצעות שקיבלת לגבי ה-206/קליאו אבל אחסוך תגובות נזעמות

ולא אשתף.

פורסם

תודה רבה לך מנחם,נלקח לתשומת ליבי,ותודה רבה לכל הממליצים ולאלו שעוד ימליצו (בתקווה שיהיו כאלו).

פורסם

אתה גם יכול להכניס למשוואה מיצובישי לאנסר 2005 ועד 2008 (תצטרך מזל למצוא אחת מ 2008 במצב טוב במחיר הזה).

רכב יפני טיפוסי כלומר משעמם ,סוס עבודה מבחינת כוח הוא לא מטוס אבל גם לא עגלה ושוב גולת הכותרת אמינות גבוהה מאוד.

פורסם

אוקיי,אז המלצתכם אליי היא ללכת על רכב יפני משעמם כהגדרתכם.אין לי אישית שום בעיה עם משעמם,משום שלפי הבנתי,משעמם יותר שווה אמין יותר וזה בדיוק מה שאני מחפש.

תודה רבה לכל המגיבים,עזרתם לי מאוד וכעת נותר לי רק לבחור.אגב האם מישהוא יכול לתת לי חוות דעת על מאזדה לאנטיס בעלת מנוע 2.0 ליטר? רוב חוות הדעת שמצאתי בחיפוש הן די ישנות ורציתי לדעת האם נכון להיום היא יכולה להתאים לדרישות שלי?

פורסם

לגבי המאזדה באותן שנים ,המאזדה נחותה מכאנית לעומת הטויוטה בעלת תיזמון השסתומים המשתנה, אין יתרון מהותי למנוע 2.0 סמ"ק כולל צריכת דלק הנחותה מהקורולה.

החכמה למצוא רכב בן כ-10 שנים שיתן את כל היתרונות, ללא תיווך המוסכים.

הלאנסר גם נחות בכל פרמטר לעומת הטויוטה, יתרונו היחיד הוא המחיר נמוך לשנים מתקדמות (07-06).

פורסם

אני הייתי חושב על גאלנט 2003 שזה רכב מפנק שיענה לדרישות שלך ויהיה מספיק מרווח וחזק בשבילך

כמובן גם רכב שמראה אמינות טובה ..

או לחלופין איזה סיוויק או לנסר משנתון יותר מתקדם

פורסם

גולף מנוע 1600 שנת 2001. אצלי בדיוק שנה - אמין ביותר... צריכת דלק ממוצעת 1 ל-10, האוטו שמור מאוד, מושקע, מוכר עקב גיוסי לצה"ל בקרוב... אם אתה מעוניין - הודעה פרטית :)

פורסם

מבדיקה עבור מישהו אחר בתקציב שלך ובדרישות שלך,

גיליתי שבתקציב הזה ביד 2 מופיעות מכוניות כמו פז'ו 307 עם ק"מ נמוך מאוד (50-80 אלף ק"מ),

סובארו אימפרזה 2003/4/5 עם 70-90 אלף ק"מ,

הונדה אקורד ויונדאי סונטה יד 1-3 עם 90-120 אלף ק"מ ועוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...