Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה נתקלנו בתופעה (שברולט אפיקה 2008 ) שמדי פעם בבוקר הרכב לא מניע ונדלקת נורה של דלק, בניסיון שני הרכב מתניע אך עדיין נורת הדלק דולקת, ובמהלך הנסיעה לאחר כ 10 דקות מחוג הדלק חוזר למקומו.

ההתנעות היו בשעות הבוקר המוקדמות.

זה קרה לפני חודש - חודשיים והפסיק, היום זה קרה שוב.

מה יכולה להיות הסיבה?

תודה.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

יש כמה אפשרויות :

1 . יכול להיות שזה חיישנים שיש שם במיכל וכשקר אז הם לא מגיבים כמו שצריך ולא נותנים פקודה למחשב הרכב לשאוב דלק .

2 . יכול להיות שהרכב שלך מתוכמן ככה כשברגע שהמצוף ממש למטה אז הוא לא נותן לחישנים אפשרות לתת פקודת שאיבה , בקיצור בעיה במצוף .

3 יכול להיות שאתה עומד בשיפוע כל שהוא ליד הבית ואז הדלק לא נמצא באיזור .

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

כמה הסיפור הזה צריך לעלות בערך( + - )?

תודה.

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם
כמה הסיפור הזה צריך לעלות בערך( + - )?

תודה.

המחירים של השברולט משתנים לקצה לקצה כי יש להם הרבה פירוקים חלופיים סינים תאילנדים בקיצור כדאי שתבדוק את זה במוסך ואם כבר מוסך, יש לי אחד טוב בחולון והוא איש ממש הוגן ולא גנב "מוסך הפיסגה" קיים 30 שנה או יותר מומחה לאמריקאיות .

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

כנראה בעיה במערכת הדלק. יכול להיות שאתה חונה בזוית למשך הלילה עם כמות נמוכה של דלק במיכל.

לכן המחוג מראה שאין דלק ונדלקת גם נורה- נכנס גם אויר כשהמשאבה עובדת על ריק

בכל מקרה נסיעה/התנעה בלי דלק או כמות נמוכה של דלק הורגת את המשאבה

אם באמת ישנה בעיה במשאבת הדלק/מצוף (זו יחידה אחת) תתכונן לכמה אלפים

פורסם
המחירים של השברולט משתנים לקצה לקצה כי יש להם הרבה פירוקים חלופיים סינים תאילנדים בקיצור כדאי שתבדוק את זה במוסך ואם כבר מוסך, יש לי אחד טוב בחולון והוא איש ממש הוגן ולא גנב "מוסך הפיסגה" קיים 30 שנה או יותר מומחה לאמריקאיות .

הבעיה היא שאני מהקריות. ולתגובה השניה (אני לא מצליח לצטט 2 ולא לרדת שורה,אני מהפלאפון) כשהתנענו היה קצת יותר מחצי מיכל כשזה קרה. בכל מקרה שבוע הבא צריך גם ככה לעשות טיפול שנתי,אני אבקש ממנו שיבדוק את זה שוב( כשזה קרה בפעם הראשונה הלכנו אליו והוא אמר שהכל בסדר ) . תודה.

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

• ספונסר פורום
פורסם

באזור הזה יש לך את מוסך אוטוסטרדה שמתמחה בתיקון רכבים קוריאניים ואף היה בעבר מוסך מורשה של דייהו (שהיא בעצם החברה שייצרה את האפיקה). הם מכירים היטב את הרכב הזה ויוכלו לאבחן את הבעיה בקלות וביעילות.

פורסם
באזור הזה יש לך את מוסך אוטוסטרדה שמתמחה בתיקון רכבים קוריאניים ואף היה בעבר מוסך מורשה של דייהו (שהיא בעצם החברה שייצרה את האפיקה). הם מכירים היטב את הרכב הזה ויוכלו לאבחן את הבעיה בקלות וביעילות.

אוקיי, תודה.

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

• תוכן חדש...