Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע שעבר נסעתי על רכב מאזדה דמיו שנת 2002 או 2001 אוטומטית.

ככל הנראה האוטו התחמם מאוד מבלי שראיתי ולכן ראש המנוע נהרס וכנראה גם המנוע נפגע.

המוסך (מוסך בר באריאל) אמר שלהחליף מנוע יעלה 6,000 ש"ח ולהחליף ראש מנוע יעלה 4,000 ש"ח.

רציתי לדעת האם אתם חושבים שהמחירים האלו סבירים או לא?

נ.ב:

מצאתי הצעות לקניית מנוע משומש לרכב כזה ב 2000 - 28000 ש"ח. האם זה אומר שהמחירים של המוסך הזה אכן גבוהים, או שבאמת העבודה אמרה לעלות כ"כ הרבה כסף?

תודה רבה רבה מראש.

פורסם

לא רוצה להכליל אך מנסיון של המון אנשים וכמה חברים טובים המוסכים באריאל לא מקצועיים ונוטים לפשל!

ממליץ להתרחק! כמו כן אם כבר אתה בטוח שאתה מחליף מנוע אני לא הייתי ממליץ לקנות מנוע משומש מפירוק כי אין לך שמץ של מושג באיזה מצב הוא יהיה! אם כבר תבדוק על מנוע מיבוא.

כמו כן אם תרצה אפנה אותך למוסך מעולה בפ''ת. בכל מקרה שוב ממוסכים באריאל הייתי ממליץ להתרחק!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כל מנוע מיובא הינו משומש מפורק, מנוע חדש תמצא אצל היבואן

בלבד . וגם ערום לגמרי ללא שום אביזר / סעפות.

פורסם

אוקיי.

כשכתבתי "מנוע משומש" לא התכוונתי דוקא למשומש ולא מייבוא, יש גם הצעה מ"ייבוא".

אבל מה לגבי המחירים? מישהו יודע אם המחירים סבירים?

והאם באמת העבודה של החלפת המנוע אמורה לעלות כ"כ הרבה כסף (ההפרש בין קניית מנוע משומש\מיובא לבין החלפת מנוע (כולל עבודה) הוא בערך 4000 - 3000 ש"ח...) ?

תודה

פורסם

מבירור של הזמן האחרון מנוע אמור לעלות בסביבות 2000 ש"ח ועבודה באיזור ה1000+-.

במידה וצריך להוסיף חלקים נוספים כמו טיימינג, משאבת מים, תושבות וכו' צריך לקחת בחשבון תוספות במחיר.

תנסה לברר אצל מוסך מועדים בתל אביב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...