Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZR1 לבנה בארץ

Tvr_speed_12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני זכיתי לראות אותה (או שיש 2 כאלה?:shock: ) בדיוק כשהגיעה לארץ.

פשוט אין מילים לתאר!!

אין לי מושג אם זו אותה אחת, בכלל לא ידעתי שהצליחה להגיע לארץ ZR1

פורסם

אני חושב לקנות אחת כזאת.

אני רק צריך למכור כמה דברים קטנים הכליה , הריאה, הכבד , ועוד כמה חלקי גוף...:wink:

ואני מסודר.8)

(מההמממתתתת פשוט תענוג לעיינים)

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

לאון קופרה זה ומעל ומעבר אבל אם בכל זאת היית מפרגן לי באחת אז נראלי שהייתי לוקח את הZR1, או במחשבה שניה את הוייפר :), טוב נו לא כל כך משנה!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
משום מה השרשור הזה מאד מזכיר לי את התגובות של מגזין אוטו בפיסבוק :roll:

איזה תגובות? אם אתה מדבר על הוייפר, אז אתה טועה. לטעמי היא מדהימה והייתי מעדיפה אותה על פני הרבה מאוד רכבים אחרים (כולל פורשה-למבו-פרארי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פגשתי כזו (או אותה אחת אולי?) על כביש 4.

כמות הרעש שהיא מייצרת בלחיצה היא פסיכית.

קצב ההתקדמות שלה איכזב.

כנראה שלא לא לחצו כמו שצריך.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...