Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מוכרים ספאם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי, כמו שבטח כולכם הבנתם, היא לא על דואר אלקטרוני שמפרסם שעונים וויאגרה. השאלה שלי היא על גירסה אמריקאית של לוף (שזה בעצם הלוף המקורי):

ZClassic-SPAM.png

איפה מוכרים את זה באיזור חדרה-נתניה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מילא לוף - גורם לאיזו נוסטלגיה של אימונים בלבנון או רמה"ג.

אבל בגרסה האמריגאית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזפאם הוא חזיר, הלוף בקר. ומיוצר על ידי "ריכרד לוי"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש גרסאות טעימות יותר במעדניות רוסים, לא חסר כאלה בחדרה\נתניה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מה היית מעדיף, עודפי יצור של חזיר או עודפי יצור של פרה?

האמת - אני מוצא גירסאות לא כשרות של נקניקים הרבה יותר טעימות מהגירסאות הכשרות. אז נראה לי שזה יהיה יותר טעים מהלוף הצה"לי, בגלל זה אני רוצה לנסות.

נ.ב. אני לא שומר כשרות

נ.נ.ב. הלוף הצה"לי זה לא דבר כזה רע

יש גרסאות טעימות יותר במעדניות רוסים, לא חסר כאלה בחדרה\נתניה.

כמו טושונקה וכאלה? דווקא את זה אני לא אוהב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, זה דברים שונים לגמרי

פורסם

שווה לנסות בדרום ת"א.

אפשר למצוא שם גם לוף כי מתברר שהפליטים והעובדים הזרים מאד נהנים ממנו (זול לקנייה, מחזיק מעמד בתנאים קיצוניים ו"אכיל").

פורסם

איזה מאמץ בטח נדרש מאנשי השיווק של מוצר כזה כדי לייצר תדמית אטרקטיבית כמו שנוצרת מהאריזה שלפנינו :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...