Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי פורד פוקוס 2002

שמתי לב היום שהמאווררים לא נדלקים לי לאחר נסיע של כ10-15 ק"מ(כמובן באת עצירה)

חכיתי בצד עוד כ10-15 ד' עם מנוע מונע והם לא נדלקו אבל החום מנוע גם לא עלה(נוזל קירור יש בגובה מקסימלי ואין נזילות)

למרות זאת ברגע שאני מדליק מזגן על קירור המאווררים נדלקים

מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה:-)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

אם הרדיאטור מצליח לקרר את הנוזל קירור גם בלי המאווררים, הם לא ידלקו. יש להם יוניט חום שגורם להם להדלק רק כשחום המים גבוה יחסית. (תנסה לתת גז בניוטרל, או תן למנוע לעבוד הרבה, יכול להיות גם 20 דק' + .)

כל זמן שחום המנוע לא עולה, זה תקין.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

ממליץ לערוך בדיקה מקיפה למע' הקירור לפני שהרכב יתחמם יתר על המידה ויגרמו נזקים כבדים.

אם ברכבך המאוורר פועל על 2 מהירויות,בדוק חשד לנגד מאוורר לא תקין במצב הפעולה הראשון שלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לי פוקוס 2004 ובזבזתי דיי הרבה זמן כידי לפטור את ה"בעית" מאווררים. בו נגיד כך אתה לפחות השלישי בפורום הזה ששם לב להתנהגות מוזרה של מאווררים בפוקוסים בלי התחממות יתר, אם הבנתי אותך נכון.

אם תעשה חיפוש, תמצא שירשור שבו מישהו החליף כמעת כל הקומפוננטות של מערכת קירור בלי "לפתור" את הבעיה, אני החלפתי חיישן חום בלבד "והבעיה" נישארה. כניראה שזאת התנהגות תקינה.

למראת זאת צריך מאוד להזהר מלפול לפח, לפי מה שראיתי בתרשימים חשמליים של מערכת קירור של פוקוס, אין לו יוניט נפרד להפעלת מאווררים, יש לו חיישן חום של ראש מנוע ומחשב לפי ערך של חום מנוע מחלית האם צריך להפעיל את המאווררים, כך שאם חיישן הזה מזייף לכיוון הנמוך, מחשב יכול לחשוב שמנוע קר, כאשר תחלס חום גבוה ולא ישלח אות להפעלת מאווררים.

אם התנהגות של שעון חום לא חריגה, לא היתי עושה שום דבר.

פורסם

לידיעה,

לפוקוסים יש מחלה שהמאוורר השמאלי יוצא מתפקוד. אין לזה סיבה ברורה.

אם המאווררים עובדים כשמפעילים את המזגן אזי הפיקוד למאוורר משובש.

לדעתי, הבחור הקודם כנראה עלה על הבעיה עם החיישן חום בראש מנוע.

מכונית זה יותר מסתם אוטו

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מבין איך נפתרה הבעיה בסוף?

יש לי את אותה בעיה עם פוקוס 2001 שנשרף לו תקע אחד, עשיתי לו מעקף עכשיו שאני מדליק מזגן 2 המאווררים נכנסים לפעולה

כאשר אני לא מדליק מזגן המאוורר מנוע לא נכנס כלל לעבודה ואז הוא זורק את המים מהמיכל עיבוי

אגב הוחלף חיישן חום בראש כי נדלקה תקלת מחשב אבל זה לא פתר לי את הבעיה?

אשמח לקבל רעיונות

פורסם

טום - השרשור הזה ישן והיה רצוי לפתוח נושא חדש.

כל הקומבינות האלה - אינן פותרות את בעיית ההתחממות / החשמל ברכב. הן פשוט עוקפות אותן ע"ח יצירת בעיות אחרות.

alfa 156 2.5.

פורסם

טוב אני רק מעדכן את הפיתרון

לאחר שבדקתי את כל מערכת החשמל נמצא שהפקק לא אוטם טוב הוא נסגר אבל לא עומד בלחץ המתאים הוחלף פקק

והכל תקין

מי שיש לו בעיות דומות מוזמן להתיעץ

• תוכן חדש...