Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חבר, בעל מיצובישי לנסר 2004, בא להתיעץ איתי לגבי גובה החשבונית שקיבל על הטיפול התקופתי. (לפי החשבונית עשו לו יותר מטיפול תקופתי, אבל נצא מנקודת הנחה שהיה צורך).

אני עדיין לא עשיתי טיפול כזה ללנסר שלי (וגם חלק מהדברים הייתי עושה לבד בבית), כך שאני לא באמת יודע האם החשבונית מנופחת מידי. מה דעתכם?

טיפול מיצובישי תומר.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אלמנט טהור, שים לב לדברים הבאים:

תוסף דלק = 95 ש"ח - אין צורך בתוספים למיניהם כחלק מטיפול שוטף וזה אף מצוין בספר הרכב.

נוזל שמשות = 12 ש"ח - נו באמת.

ליטוש צלחות = 40 ש"ח לכל צלחת (120 ש"ח) - בשביל מה? הרי כתוב במפורש שהבחור שילם על ארבעה צלחות בלימה חדשות.

סלילי הצתה+חוטים = 900 ש"ח - מאיזו סיבה הם הוחלפו? זה אינו חלק אינטגרלי מטיפול שוטף.

בקיצור עשו לחבר שלך חתיכת סלט, אנא ציין את שם המוסך כדי שכולנו נוכל להיזהר ממנו. ולחבר שלך תודיע שיחזור אליהם מהר כדי לקבל בירורים על החיוב חסר הפשר על חלקים שלא מובן מדוע ולמה.

פורסם

זו הייתה לו סתם שחיטה, זו הייתה שחיטה לא כשרה.

כבר אין בושה יש מוסכים שחושבים שהקליינטים טיפשים.

איך הוא הסכים לשלם ללא ויכוח, יש לו כסף מיותר?

הייתי רוצה לשמוע את הצד של המוסך גם כי איך לעזאזל חייבו אותו על 4 צלחות חדשות וגם על חריטה?

אם יש לך קצת ניסיון במכונאות תעיף מבט תראה אם באמת הוחלפו לו סלילי הצתה חדשים וגם אם הוחלפו הדיסקים לחדשים.

פורסם

זה לא טיפול - זה יישור קו רציני:

טיפול תקופתי

טיימינג

בלמים (צלחות+רפידות, גם קדימה וגם אחורה)

סלילי הצתה.

לכן המחיר הסופי נראה מפחיד.

המחירים באמת לא גבוהים לדברים רציניים, עבודת טיימינג ב 440 ש"ח, החלפת בלמים קדמיים 130 ש"ח (זול מאוד) וכו.

אבל תוסף לדלק מיותר,

ולטוש צלחות עוד יותר מיותר בצלחות חדשות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירים סה"כ סבירים אבל הם הכניסו לו את האלמנט.

גם החליפו צלחות וגם שלחו אותם לחריטה.

למה לעזעזל הם דחפו תוסף דלק ? מחיר של תוסף דלק פשוט הינו בסביבות 45 שקלים.

כפי שכתב זכריה אני מציע שתבדקו שבאמת הוחלפו צלחות וסלילי הצתה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...