Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, הרכב הוא פיאט קופה, מנוע 4 צילינדר.

נאמר לי מהבעלים הקודם שהוא שינה בווסטגייט את הבוסט ל 0.3/0.4 בערך.

הרכב במקור גודש 0.8/0.9.

מישהו יכול להכוין אותי איך אני מחזיר את הגדישה למקור? הוא טוען שעם מברג אני מעלה גדישה.

בכל אופן אשמח לקבל תמונה של הווסטגייט ואיך ניגשים אליו, יש לי שעון גדישה ברכב אני יכול להעזר בו בעיקרון לא?

אגב איך מבצעים זאת, אני צריך לתת מצערת על בערך 4-5 אלף טורים ואז לסובב עם מברג ולפי השעון לראות עד שזה עולה ל 0.8 בערך?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

באקטואטור של הווייסטגייט בפיאט קופה אין בכלל "מוטרה" או הברגה לכיוון הגדישה, סביר להניח שמי ששיחק שם עם הגדישה, סה"כ ביטל את הברז החשמלי המקורי וחיבר את הוואקום בצורה ישירה (במידה והשעון ברכב באמת מראה גדישה נמוכה יותר מהמקור - 0.3 - 0.4

בכל מקרה קח בחשבון שברכב הזה עם טורבו מקורי לא נוגעים בווייסטגייט כדי לשחק עם הגדישה ותשתדל ששום בעל מקצוע לא יציע לך לעקם או לקצר את המוט.

הדרך הנכונה להחזיר את הגדישה למקורית היא קודם כל לחבר את צינורות הוואקום לברז החשמלי המקורי שמווסת את הגדישה בעזרת המחשב ניהול מנוע. יכול להיות מצב שבו הברז המקורי לא תקין ואז יש צורך לשים ברז מכני במקום ולווסת אותו לגדישה הרצויה.

אין צורך לעשות את כל השינויים האלו בטורים גבוהים אלא כשהמנוע כבוי או מונע במצב סרק ואז לצאת לנסיעה ולראות מה הגדישה בעזרת השעון.

• תוכן חדש...