Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות למקרר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , המקרר של ההורים שלי שבק חיים , המקפיא בסדר המקרר לא

האמת שאני קורא בדיוק עכשיו בYNET מדריך קניה אבל תמיד עדיף לשמוע ממקורות ראשונים, מעוניין בטיפים מה לחפש במקרר , ולמה לשים לב , אבא שלי קיבל מ3 מקומות שונים המלצות למקרר של LG , חשוב שהמקרר יהיה 600 ומעלה ליטר (המקרר הנוכחי 400 ומשהו ומלווה אותנו מ1992 בערך) , ובתקציב של 6-6 וחצי מקסימום

תודה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ממה שאני נהניתי מהמקרר החדש של אחותי זה שהמקרר למעלה והמקפיא למטה.

שני דלתות עליוני שפותחים לך לרווחה את כל מה שאני צריך בדר"כ.

למטה יש לה דלת אחת ומגירה עליונה שנפתחת חצי עם פתיחה מלאה של הדלת.

לדעתי מבין כל הפאזלים שיש היום במקררים זאת התצורה הנוחה והאינטואיטיבית שיש.

אאל"ט זה מקרר של סמסונג.

המקרר מגיע גם עם מייצר קרח, זה יכול להיות נחמד אבל לדעתי זה מקור לבעיות וללכלוך, אז קח את זה גם בחשבון.

Polo 2012

פורסם

כן רק שמקררים כאלו עולים מעל 7 ואפילו מעל 8 , יותר לכיוון ה10 אלף ,(מקררי 2 דלתות עולים מעל 7 , ועם "קולר" המחיר קופץ עוד)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735961

יש את הבחור הזה , אני אבדוק מחר עם חבר שלי אם יש לו עדיין הנחה בשקם אלקטריק ואם יש על מה לדבר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מקרר הוא השקעה ארוכת טווח כך שתוספת של 2000 ש"ח מתבטאת, בסופו של דבר, ב-150-200 ש"ח לשנה לאורך חיי המקרר, הצפויים להיות בין 12-20 שנה. לכן יתכן שכדאי לך למתוח את התקציב על מנת לרכוש מקרר יותר מפנק.

ב-8 השנים האחרונות יש לי מקרר סמסונג 655 ליטר ("24 קוב") בעל דלתות מקבילות, ופרט להחלפת בורד פיקוד פעם אחת הוא מצויין. אני מוצא את מתקן המים הקרים והקרח שימושי מאוד. לאחותי יש מקרר דומה קצת יותר גדול (שבע מאות ומשהו ליטר) ועד כמה שאני יודע גם היא מרוצה. אצלה המקרר כולל גם "קיוסק" (פתח להוצאת בקבוקי שתיה בלי לפתוח את דלת המקרר) - אני ויתרתי על מתקן זה כיון שאני ממעט להחזיק בקבוקי שתיה קלה במקרר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...