Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו יש לי ברכב מערכת מקורית, עם הקלטות.

יש לה 4 רמקולים גם כן מקוריים (בני 16), לא רעים, איכות חמודה. (2 אחוריים 6X9, ו2 קדמיים לא יודע מידה).

אני מתחבר עם הפלאפון למשדר FM (הבעיה היא לא קשורה למשדר, כי גם על מצב קלטות אותה בעיה.)

הבעיה:

לפעמים הרמקול האחורי-ימני, לא פועל.

פעם ב... קורה משהו והוא חוזר לפעולה. (היום נגיד הוא לא פעל, עליתי על הבמפר של הליפט במוסך (החלפתי בנד לצינור של מים), ואז בדרך חזרה הבייתה הא חזר לפעול, אולי הזעזוע קשור לזה.)

לפני כמה זמן, היה לי משעמם, לקחתי וולטמטר ומדדתי מתח על החוטים של הרמקול, והמתחים היו בול כמו ברמקול האחורי-שמאלי (שהוא פועל טוב).

מה לדעתכם הבעיה?

זה קשור למערכת עצמה, או פשוט לרמקול?

תודה!

פורסם

לא, הרכב שווה 6K, והמערכת די מספקת אותי.

אני חובב איכויות, אם בא לי להוריד סרט, אני אוריד אותו בHD במקסימום איכות שאני יכול להשיג.

אותו דבר האוזניות, זה השקעה טובה מאוד, הבאתי סנהייזר ב300 שקל (לא רציתי להשקיע יותר) והם נותנות לי תמורה מעולה!

ברכב, אני לא רוצה להשקיע, קודם כל הוא לא שלי.

דבר שני, חוץ מזה שהשברולט הזאת זאת חתיכת ברזל עם מנוע וגיר, אין אקוסטיקה.

דבר שלישי, האיכות טובה, ואף מערכת ב600 שקל (התקציב המקסימאלי שלי), לא תתן תוצאה עם הרבה הבדל, בכל זאת מערכת אמריקאית, צלילים ואיכות טובה, בהרבה רכבים של היום המערכת לא מגיע לרמה כזאת. (בעיקר הגרמניות היום באות עם מערכת מטורפת!)

בעתיד אם יהיה לי רכב משלי וכמה אלפים בודדים בצד, אני ישקיע במערכת איכותית. (וגם זה תלוי מה יהיה אופי הנסיעות שלי, אם זה מחוץ לעיר או בתוך.)

פורסם

לא דיברתי איתך על מערכת "מטורפת" בסך הכל איזה רדיו אפטרמרקט ב-500-700שקל וגם תתפנק ב-USB והאיכות בטוח תיהיה יותר טובה.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בסדר כרגע אני לא מעוניין להשקיע בזה כסף.

אני צריך שאלה עם הניסיון יגידו לי מה הבעיה שיש לי שם, אם זה הבעיה ברמקול\בחיווט\במערכת עצמה (הרדיו).

• תוכן חדש...